- Poruka
- 22.412
Zivot u Srbistanu 24 7.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta li si ti gledao kao dete bas me zanima![]()
Za kog si se udala?Pozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()
Ovo je film u kojem na Vladov oklop @Redmond reagira kao ja na Stingove gaće iz Dune (1984).Po meni najbolji horor film koji sam gledao Drakula iz 1992. godine.
Na ovo sam se usr'o, pogotovo drugi dio, kada se zakuha kako treba.ti ćuti
![]()
I na ovo sam se usr'o.The Changeling (1980)
Pisao si već nekoliko puta pa sam zapamtio, tako i meni proradi živac na Stingove gaće.Haha gde se toga seti, jes bio sranje oklop, za Zlatnu malinu
malo sam skeptičan prema nastavcima jer u pravilu kvalitetom ne prate onaj prviNa ovo sam se usr'o, pogotovo drugi dio, kada se zakuha kako treba.
Zapravo jedinica i dvojka čine jednu cijelinu, gledam na to kao jedan film.
I na ovo sam se usr'o.
Nisi gledao dvicu?malo sam skeptičan prema nastavcima jer u pravilu kvalitetom ne prate onaj prvi![]()
brejvikaZa kog si se udala?
Одбија се... али могу помоћи везано за филм.@modemratori, što ste mi ukinili temu i pripojili je ovoj već postojećoj?! skandalozno! zahtevam da joj SMESTA vratite status zasebnog entiteta kao što i dolikuje tako veličanstvenoj,dirljivoj i nepatvorenoj temi, u protivnom..zovem Miliciju![]()
Advokat je krenuo.Одбија се... али могу помоћи везано за филм.
![]()
...u kafanu.Advokat je krenuo.