Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
REC je jedan od najboljih i najkvalitetnijih horora u poslednje vreme. Pocevsi od glume, kadrova, efekata i same radnje... Ovaj americki necu ni da pogledam. Oni uvek moraju da snimaju rimejk koji ce po pravilu bar pet puta biti gori od originala... Samo jos fali da i oni proizvedu svoj Inside ili El orfanato...:otkacio:

mislis da nece? cek da se smore malo...pa kada ne budu znali sta ce sa sobom,napravice i to :lol:

sinoc je bio saw 4 na hrt1
al nismo gledali od pocetka :neutral:
al koliko smo videli...nije lose
u odnosu na 3 deo...
koliko sam shvatila u 4 delu je ono sto nije prikazano u prvom i drugom valjda(ili trecem)...a sto se desavalo u isto vreme otprilike kad i one scene u prvom i drugom....
Jel tako?
enivej.....moracu da skinem sa neta

Jedan od retkih, dobrih američkih horrora je 'Isijavanje' sa Džekom Nikolsonom.....teksaski masakri, krugeri, brda s' očima, helrejzeri, dečurlija kukuruzaaa, vriskOvi, poslednje ekskurzije i svi ostali 'žali bože filmske trake' filmovi sa galonima krvi i creva su go q...c
Japanci i Korejanci su bolesno dobri, Nemci i Francuzi znaju ubosti tu i tamo ...

Jedan od retkih, dobrih američkih horrora je 'Isijavanje' sa Džekom Nikolsonom.....teksaski masakri, krugeri, brda s' očima, helrejzeri, dečurlija kukuruzaaa, vriskOvi, poslednje ekskurzije i svi ostali 'žali bože filmske trake' filmovi sa galonima krvi i creva su go q...c
Japanci i Korejanci su bolesno dobri, Nemci i Francuzi znaju ubosti tu i tamo ...

nemoj mi Krugera dirati
...u to vreme ko je imao crveno-zeleni džemper..baš je bio faCa :D

inside.jpg

valjda sam poslednja koja je gledala ovaj film..evo napokon..
mnogima je dobar ali meni nije nešto...
ufff, al' se smorih...i zaspah na sredini filma
tako da sam ga odgledala iz dva dela i evo šta videh:
krv, krv, krv, krv...malo crevca..jedan poluzombi:D..pa opet krv..
kasapljenje i dooostaa krvi
nije strašan.. više je gadan i dosadnjikav
trudnice..zaobići film:mrgreen:...

Poslednja izmena:
nisam cuo za ovo, moracu odgledati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back