dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Ja sam gledala i nije uopste los.Jel neko mozda gledo The March (Mocvara) film je onako nije losh ima dosta cimanjaeto preporucio bi ga.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam gledala i nije uopste los.Jel neko mozda gledo The March (Mocvara) film je onako nije losh ima dosta cimanjaeto preporucio bi ga.
Da nije neko gledao The eye 3 ?Bas,tako.Ja sam ga slucajno skinula i to zato sto me privukla slika,nisam uopste cula za film.Mnogo mi se svidja.Juce sam skinula Pathology,ali kad sam htela da sastavim broken link
tkacio: Sad skidam The eye 3,bas me zanima kakav je.
Nisam ni nasla 2. deo da skinem.Nema veze.Pogledala sam trailer za Midnait meat train,vrlo zanimljivoVeć izašla trojka the eye...Kad bre ,već...Pre neki dan sam gledao keca.
Da,sad sam i ja videla na IMDB-u...the eye 3 nema veze sa the eye na koji vi mislite, a koji je doziveo i rimejk sa albom...
Ja ne kontam sta je svima toliko strasno oko tog japanskog ringa skino sam i odgledo i uopste mi nije strasno cak ono nije ni horor nego neki triler ako se tako moze nazvati bas me
je iznenadilo kako su svi pricali mislio sam da je bolje![]()
Kod nas,mislim,preveden kao Kuca na brdu,sa Keli Bruk,ako je to...Ima jedan horror koji je mene uplasio samo ne mogu da se setim imena..Neka ludnica na brdu , ''napustena'' pa ovima plate da provedu noc tamo...To i Amytivile,ali Amytivile cisto jer je istinita prica i ta kuca i dalje postoji
![]()
Zanimljiv film.
Hvala ti shto si na prosvetlila...Najbolji i najstrasniji su vam azijski horor filmovi.
The Grudge
The Ring
Higurashi No Naku Koro Ni
Elfen Lied
A zadnja dva i nisu filmovi,nego crtani.
I neki americki su dobri......neki
Kuca na ukleto brdu...Nije losh,ali davno sam ga gledao.Ima jedan horror koji je mene uplasio samo ne mogu da se setim imena..Neka ludnica na brdu , ''napustena'' pa ovima plate da provedu noc tamo...To i Amytivile,ali Amytivile cisto jer je istinita prica i ta kuca i dalje postoji
a treci jedno od najtezih sra*a koje je snimljeno.Od sumraka do svitanja,prvi deo.
Drugi je los.Jedini plus je legendarni Brus Kembel(Evil dead) na pocetku.To je onaj cika koji se ganja sa zlom o sumi a njegova saka mu razbija tanjire o glavu.
Hvala ti shto si na prosvetlila...![]()
cao svima! horor je jedan od omiljenih zarnova. najbolji film mi je testera!
cao svima! horor je jedan od omiljenih zarnova. najbolji film mi je testera!