Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, Krejg ce glumiti Bonda samo jos u narednom filmu, a kao zamenu razmatraju izmedju ostalog i Majkla Fasbendera, a nije iskljuceno da ga glumi i neki crnac :eek: kao i da ce novi Spajdermen biti Latinos. Politicka korektnost iznad svega.

Uh, Fasbender bi bio odličan Bond, ima sve što treba - može da izgleda opasno, a ženama bi se svakako više sviđao od Krejga... obogatiće se, ali više nikada neće moći da igra normalne uloge u kojima ljudi prate lik a ne glumca imenom i prezimenom. Glumiti Bonda je baš mač sa dve oštrice.

Stringer iz Zice.Bog me ubio ne mogu da se sjetim akko se zove,neko Africko ime.al nema nista od toga,Englezi su to.

Idris Elba, uh-uh : ) Moćna pojava, ali mislim stvarno - Bond nije crnac. A ni Klajv Oven nije Bond, nema šanse -pre svega je previše poznat kao glumac, i mnogo je upadljiv... a nema ni tu hladnu, proračunatu facu.

stalingrad_1993.jpg

Super je nekako i lep...Iako govori o dosta brutalnim stvarima...Realan je dosta osetiš miris memle,krvi i spaljenog mesa,napetost bitke mnogo bolje nego neki amerikanski...Film te ostavlja ''praznim'' i šokiranim,vrlo je snažan utisak i teško je dati neki konačan sud o celoj klanici.10/10

daj imdb link

Uh, Fasbender bi bio odličan Bond, ima sve što treba - može da izgleda opasno, a ženama bi se svakako više sviđao od Krejga... obogatiće se, ali više nikada neće moći da igra normalne uloge u kojima ljudi prate lik a ne glumca imenom i prezimenom. Glumiti Bonda je baš mač sa dve oštrice.
previse je on talentovan glumac za to.
kreg jos ima dobru karijeru as obzirom da je bond. mozda bas zato sto nema taj bondovski izgled. sad ce da ga pamte kao mikael blumkvista.

New Year's Eve - 6,5/10. Amerikanci svake godine pokusavaju da naprave Love Actually, ali im to ne polazi za rukom. Vise prica koje se preplicu, film napucan zvezdama, ali opet nije to ono pravo. Simpatican, gledljiv. Nema mnogo humora, smeh pocinje tek uz odjavnu spicu i blooperse. Par svetlih tacaka - Zac Efron, mali je opasan glumac i uopste ta prica sa njim i Michelle Pfeiffer je najbolja. De Niro koji glumi kao lud. Ashtonova prica nije losa. Jessica Biel izgleda odlicno. Sofia Vergara se dosta trudila, ali u najslabijoj prici. Steta sto Alyssa Milano nije dobila vise prostora umesto Halle Berry. U svakom slucaju moze da se gleda, nije bas toliki promasaj kao sto kaze imdb, ali nije ni Love Actually. :D

Nije ni dobar,ni los...sta znam,da mu dam 5,pa da ne bude ni tamo,ni ovamo ;) Ocekivala sam malo vise,trailer mi izgleda mnogo napetije.Dzastin nikako da mi "legne" kao glumac....Jeste film napet u odredjenim momentima(kada shvatite da sat otkucava poslednje sekunde zivota),ali ima i dosta rupa.Sredjivanje mase ljudi sa dva pistolja,pljackanje banke u stilu Stivena Sigala..nisam ja bas za to.Mnogo scena mi je delovalo nedovrseno,imala sam utisak da gledam seriju, sa dosta editovanja.Da ga preporucim-ne bih,da kazem nemojte da gledate...pa ne bih ni to.Gledajte,ali na sopstvenu odgovornost! ;)

Dark Star
http://www.imdb.com/title/tt0069945/
Karpenterov film iz 1974. godine, treš preteča Aliena (isti pisac je u pitanju). Super zezanje. Ne znam kako se ocenjuje ovakav film. Emotivno: 8/10

350-darkstar.jpg

White Buffalo
http://www.imdb.com/title/tt0076915/
Vajld Bil Hikok i Krejzi Hors u potrazi za belim bizonom sa kojim imaju neraščišćene račune. Film sa Čarlsom Bronsonom iz sedamdesetih, divlje planine i sneg, bizarne epizode sa Indijancima, i beli bizon koji se javlja u snovima - veliki, opasan, i uvek izvan domašaja. Super.
Emotivno: 8/10
A70-8174

Limunade:

The Help
http://www.imdb.com/title/tt1454029/
Ema Stoun kao mlada novinarka sa juga koja šezdestih godina reši da napiše knjigu o životu crne posluge. Film izbegava bilo kakvu ozbiljniju priču na tu temu (nije to Misisipi u plamenu), i valja ga gledati zbog mnogo lepih glumica i celokupne ženske atmosfere. 7/10
102029250 the help movie poster.JPG

Bad Teacher
http://www.imdb.com/title/tt1284575/
Kameron Diaz kao učiteljica koja lovi bogatog muža a prosveta je interesuje koliko i lanjski sneg. Ko voli Džejsona Sigela može da pogleda, jer i u ovom filmu on glumi jedinu kul osobu u celoj priči. Film se uspešno sprda sa mentalitetom prosečnog američkog nastavnika, pa ko mrzi školu takođe može da se nasmeje - ali samo jednom, najviše dva puta, jer film nije dobar, čak ni u okviru ovog zabavnog žanra. 6/10
bad-teacher-blu-ray.jpg

Friends With Benefits
http://www.imdb.com/title/tt1632708/
Klasična romantična komedija u kojoj kolege Timberlejk i Kunis shvate da imaju jednu zajedničku stvar: više ne žele da se zaljubljuju, pa postanu drugari, pa pređu na drugarski seks, koji se u američkim komedijama ove vrste nikada ne završava prijateljstvom. Zanimljiviji su sporedni likovi (njena majka, njegov otac i sestra - sve odličan kasting), a inače bez iznenađenja. Osim jednog, ali neću da ga pokvarim ljudima koji nameravaju da gledaju. 7.5 (ocena je visoka zbog sporednih uloga - Vudi Harelson, Patriša Klarkson, Ričard Dženkins, Đena Elfman)
Friends-With-Benefits-2-550x331.jpg

ne , ja nisam ispljuvao film ,samo sam rekao da sam jedva pogledao a da ne bacim peglu, film je odlican, gluma al pacina je vrhunska ,covek je opravdano jedan od najvecih ikona filma, sto se tice radnje filma,tu je sve po sablonu ,prikriveni islednik koji tako ubacen na teren prikuplja informacije,gradi slucaj itd itd
, psiholoska stanja kroz koja prolazi i borba koju ulaze da ostane pribran i ocuva svoju licnost takodje nisu novina u filmovima o ubacenim islednicima , medjutim ovde covek pokusava da izadje na kraj sa cinjenicom da polako postaje jedan od "njih"..a ona cuvena scena gde se odradi gudrom i djuska na podijumu govori sama za sebe...
al_pacino2.jpg

jos jednom svaka cast al pacinu...
pegla je doduse opet ponavljam zagarantovana ....

ne , ja nisam ispljuvao film ,samo sam rekao da sam jedva pogledao a da ne bacim peglu, film je odlican, gluma al pacina je vrhunska ,covek je opravdano jedan od najvecih ikona filma, sto se tice radnje filma,tu je sve po sablonu ,prikriveni islednik koji tako ubacen na
teren prikuplja informacije,gradi slucaj itd itd
, psiholoska stanja kroz koja prolazi i borba koju ulaze da ostane pribran i ocuva svoju licnost takodje nisu novina u filmovima o ubacenim islednicima , medjutim ovde covek pokusava da izadje na kraj sa cinjenicom da polako postaje jedan od "njih"..a ona cuvena scena gde se odradi gudrom i djuska na podijumu govori sama za sebe...
al_pacino2.jpg

jos jednom svaka cast al pacinu...
pegla je doduse opet ponavljam zagarantovana ....
zato sto si ti homofobican ili zato sto je stvarno gadno ?
stavio sam ovo da se skida ,deluje ok

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back