Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alicesweetalice114.jpg

Los film.Zaista sam ocekivala nesto drugacije....Ocena 6 na imdb-u je PREVELIKA!

Mnogo dobar poster :ok:

Nego odgledao sam Kill theory.I ocekivao sam vise ali nije los, moze da se pogleda.Da li bi izdali prijatelje u nekim situacijama? :per: :lol: 5/10

Dobar poster,ali los film.

Pogledala sam i ovo,prilicno me smorio...nije tako los,ali sta znam.Mozda bih mu dala 6/10.U svemu,lepa je samo Venecija :zaljubljena:
don_t_look_now_1973_movie_poster_dvd.jpg

Kako vam se ovo cini

Poslednja izmena:
Ok filmcic, gledao sam ga davno ali ga se i dalje secam, meni je bio zanimljiv, psihopata cije traume iz proslosti imaju veliki uticaj na ono sto ce on raditi sa ovom decicom :lol:
Dobar poster,ali los film.

Pogledala sam i ovo,prilicno me smorio...nije tako los,ali sta znam.Mozda bih mu dala 6/10.U svemu,lepa je samo Venecija :zaljubljena:
don_t_look_now_1973_movie_poster_dvd.jpg

Kako vam se ovo cini

Exam je glup film, ne znam, nije mi se nesto dopao mada mi se dopala sama zamisao filma .... Ali nije nesto preterano zanimljiv ....

:think:

Uki na koj film te podseca ovo :per:

El ce gledamo :rumenko: :per:

Ovo sam gledao pre nekoliko nedelja, skoro bese i ono dopalo mi se. Mada nije neki veliki horror vise je drama/misterija sa nekim sitnim lementima horrora ali preporuka za gledanje. Ono kad vidim Sarah M. Geller obicno se molim Bogu da posle 15 minuta ne prekinem film i to se sada nije desilo :lol:

Preporuka za gledanje mozda se nadje neko kome ce se dopasti :p

Da,pogotovo horore,oni su najbolji da se gledaju bez tona :hahaha:
Ne gledam nikada filmove na kompu,samo u retkim situacijama,mozda kad je mp4 format.Tv mi je kao 4 ekrana,pa nema smisla da upropastim svaki film na kompu.

Btw,Nine dead je uzasno glup film ;)

Ma ja mrzim kad prebacim na fles da gledam film na dvd i pustim ono nece da ucita prevod :besna::besna: I onda sta cu moram na kompu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back