dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Los film.Zaista sam ocekivala nesto drugacije....Ocena 6 na imdb-u je PREVELIKA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Los film.Zaista sam ocekivala nesto drugacije....Ocena 6 na imdb-u je PREVELIKA!

5/10Mnogo dobar poster
Nego odgledao sam Kill theory.I ocekivao sam vise ali nije los, moze da se pogleda.Da li bi izdali prijatelje u nekim situacijama?![]()
5/10

Ja ga skidam,pa cu da javim,ako pogledam.Mozda sta bi uradili za posao?Dobro izgleda trailer.Samo ne znam o cemu se radi![]()
Nemam tona danima,pa ne mogu da ti kazem o cemu se radi,dok ne skinem film... 
Ok filmcic, gledao sam ga davno ali ga se i dalje secam, meni je bio zanimljiv, psihopata cije traume iz proslosti imaju veliki uticaj na ono sto ce on raditi sa ovom decicom

Dobar poster,ali los film.
Pogledala sam i ovo,prilicno me smorio...nije tako los,ali sta znam.Mozda bih mu dala 6/10.U svemu,lepa je samo Venecija
![]()
Kako vam se ovo cini
tres interesant right? 

Ja ga skidam,pa cu da javim,ako pogledam.Mozda sta bi uradili za posao?Nemam tona danima,pa ne mogu da ti kazem o cemu se radi,dok ne skinem film...
![]()
Mnogo dobar poster
Nego odgledao sam Kill theory.I ocekivao sam vise ali nije los, moze da se pogleda.Da li bi izdali prijatelje u nekim situacijama?![]()
5/10

Dobar poster,ali los film.
Pogledala sam i ovo,prilicno me smorio...nije tako los,ali sta znam.Mozda bih mu dala 6/10.U svemu,lepa je samo Venecija
![]()
Kako vam se ovo cini

Ako nadjem link javnucuE, to cu probati da nadjem, deluje mi bas dobro, a Kristinu Rici volim jos od Porodice AdamsAko nadjem link javnucu
Pravi film za nju...

Uki na koj film te podseca ovo
El ce gledamo![]()
![]()

Film je glup..A podseca me na S.A.W![]()

I mene![]()
Ali ne deluje bas toliko glupo, skinucu ga![]()

Samo ti skini...Nego nisi rekao dal si odgledao 6 deo Saw-a?![]()

Jok nisam imao vremena, verovatno ste primetili da me nema mnogo cesto na forumu cak iako sam ponekad online .... Vidite da nemam vremena da pisem. Obaveza preko glave ...
Ali se blizi raspust![]()
![]()

Da,pogotovo horore,oni su najbolji da se gledaju bez tonaGledas filmove bez tona?

Da,pogotovo horore,oni su najbolji da se gledaju bez tona
Ne gledam nikada filmove na kompu,samo u retkim situacijama,mozda kad je mp4 format.Tv mi je kao 4 ekrana,pa nema smisla da upropastim svaki film na kompu.
Btw,Nine dead je uzasno glup film![]()

I onda sta cu moram na kompu.
Stvarno mi niste jasni - vezite kompove sa tv-om.![]()