Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Aj potucite se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znala sam da ces pogledati ponovo!A sta te to zabole, authorite?
Izvini na pitanju, ukoliko je indiskretno.
$q, je, kao i uvek, bila precizna
u obrazlozenju.
Sve nas, vise ili manje, konstantnije
ili ne, zaboli uvo u vezi necega,
al' naucili smo sa tim osecajem boli da zivimo
i retko kad ga isticemo.
tema:
Btw, odgledah ponovo Pontypool.
Polako dizem kriterijume.![]()
zainteresovali ste me ovim komentarima, a bas trazim neki dobar horor u poslednje vreme da gledam.... pa da pocnem sa downloadom onda![]()

Pa pre jedno metar i kusur dana, , ''300'' bejashe na HBO-u,istovremeno, mozda 10-15 munuta tamo 'vamo, na BN-u ''Ko to tamo peva'', pa pogodi za koji sam se pre odluchio da mi podigne dan![]()
Svakako bolji i ubedljiviji opis,od onog koji sam upravo ostavila Urosu na msn-uMoze da se kaze da je u pitanju zaraza,
ali potpuno van svakog klisea.
Ne bi ja to nazvao klasicnim zombijima,
a, u svakom slucaju, ih tokom filma neces videti
Samo ruke i obrise.
U sredistu price se nalaze samo cetiri lika.

Ima da teraju do 25. dela

Taj film je bio na tv-u prosle subote,mnogo je dobar,a ja sam zaspala na pola.Ima na You tubu,svi delovi,u hd!!I evo jedne kuće kao za $q..
![]()
Drama | Horror | Mystery | Thriller
! Btw ,kad smo kod TV-a ,snimih "Dzejkobovu lestvicu strave" ,kako su ga vec preveli ...u ponedeljak na Fox-u ,cini mi se ,negde oko 23 h
!A sta te to zabole, authorite?
Izvini na pitanju, ukoliko je indiskretno.
$q, je, kao i uvek, bila precizna
u obrazlozenju.
Sve nas, vise ili manje, konstantnije
ili ne, zaboli uvo u vezi necega,
al' naucili smo sa tim osecajem boli da zivimo
i retko kad ga isticemo.
tema:
Btw, odgledah ponovo Pontypool.
Polako dizem kriterijume.![]()
!Xena luta po ostalim temama pa ne prati pazljivo sta se ovde desava! Btw ,kad smo kod TV-a ,snimih "Dzejkobovu lestvicu strave" ,kako su ga vec preveli ...u ponedeljak na Fox-u ,cini mi se ,negde oko 23 h
!

)I evo jedne kuće kao za $q..
![]()
Drama | Horror | Mystery | Thriller

Taj film je cista smejurija. Za malu decu, ne znam koga tu nesto moze da zaplasi. Gledala ga nekoliko puta ne bi li pronasla sta je tu toliko strasno, ali filmje obican cirkus . Kultni horori su Egzorcist i Omen.

Ima da teraju do 25. dela![]()
Joj, meni je taj "Hostel" bez veze. Prvi deo - hajde i nekako, ali onaj drugi - bljaaaaak!!!
Treci ce verovatno biti gluplji od treceg "Wrong turna"...
obozavam drugi
meni je to odlican film
neka,bolje to nego Saw
ovde eventualno imash neki pametan obrt,a saw je sada nevidjeno Déjà vu

Hostel ima neki obrt a Saw ne?!! 

Hostel ima neki obrt a Saw ne?!!
![]()
) ...a u drugom delu se secam da na kraju klinci igraju fudbal sa necijom tintarom ...i to je to
!Ja se tog Hostel-a secam kao kroz maglu ...ono nesto ,studentarija na proputovanju kroz Evropu ,Ceska ,bla ,bla ...Slovacka sta vec ( bitno da nije Srbija) ...a u drugom delu se secam da na kraju klinci igraju fudbal sa necijom tintarom ...i to je to
!
Ali bar sam ga gledao ,za razliku od Saw-a,koji me uopste ne privlaci!
Ne mogu d kazem da je los.