Hormoni i psiha

Kako onda da budem drugacija nego jesam
drag.gif

Kako onda da budem drugacija nego jesam
drag.gif
mogu reci sta sam ja radila...prvo sam pocela sebi dozvoljavati...otkrih gomilu stvari koje sam sebi branila.Sistem pokusaja.Jednostavno,pozelim i uradim.Prvo od sitnih stvari...hajde,banalan primer..kao majka troje dece,branila sam sebi nesvesno sitnice kao sto su,sad mi se jede kikiriki npr...ili sad hocu mir i tisinu...banalizujem...to sam sebi priustila i posmatrala sebe kako se osecam.Drugo,postoji niz vezbi koje sam radila i primenjivala u smislu,prihvatanja sebe...itd..da ne davim,nisam pocela temu da bih pisala i davila.

• Podržavam
Reactions: DUH
mogu reci sta sam ja radila...prvo sam pocela sebi dozvoljavati...otkrih gomilu stvari koje sam sebi branila.Sistem pokusaja.Jednostavno,pozelim i uradim.Prvo od sitnih stvari...hajde,banalan primer..kao majka troje dece,branila sam sebi nesvesno sitnice kao sto su,sad mi se jede kikiriki npr...ili sad hocu mir i tisinu...banalizujem...to sam sebi priustila i posmatrala sebe kako se osecam.Drugo,postoji niz vezbi koje sam radila i primenjivala u smislu,prihvatanja sebe...itd..da ne davim,nisam pocela temu da bih pisala i davila.

Nisam ja sebi nikada nista branila :huh:

dobar pocetak je,u stvari,da odredis koji ti deo zivota "skripi"...da zapises sta ti smeta,kako se manifestuje,sta se desava...jer ,npr.ako su muskarci u pitanju,onda si svakom od njih zajednicki cinilac...pa postavis kod svakog imena sta se desavalo,jedna rec...npr.sebican. ili alkos. ili varao...ne znam...pa polako...sta si ti radila,isto jedna rec..npr.dramila...ili dopustala...pa uf...dugacko je hahahahahah

Tek sada kapiram ali moraš da pišeš i da daviš ako treba, jbg niti se znamo, a ne možemo da čitamo misli...
Ima ovde dosta kvalitetnih sagovornika, međutim ovde ti je bukvalno sve u tajmingu- ako "naletiš" kad su pravi ljudi tu...videćeš već vremenom.
Ako "naletiš u nevreme" i počne neka deseta priča, batali temu.
Malopre vidim neki lik na "Internetu" pitao šta da radi ako je zaboravio šifru za E-mail, lik mu odgovorio: "Idi kod hipnotizera, možda se setiš" :rotf:
Jbg, o tome ti pričam, na pravom mestu u pogrešno vreme :lol:

Tek sada kapiram ali moraš da pišeš i da daviš ako treba, jbg niti se znamo, a ne možemo da čitamo misli...
Ima ovde dosta kvalitetnih sagovornika, međutim ovde ti je bukvalno sve u tajmingu- ako "naletiš" kad su pravi ljudi tu...videćeš već vremenom.
Ako "naletiš u nevreme" i počne neka deseta priča, batali temu.
Malopre vidim neki lik na "Internetu" pitao šta da radi ako je zaboravio šifru za E-mail, lik mu odgovorio: "Idi kod hipnotizera, možda se setiš" :rotf:
Jbg, o tome ti pričam, na pravom mestu u pogrešno vreme :lol:
a dobro...pisanije stoje,pa valjda ce videti nekad...imati sta da kazu...znam ja,dolazila sam ranije pa prestala iz raznoraznih razloga,jos dok je bio Serbiancafe...samo sto tada nisam imala jezicinu kao sad hahahah

• Podržavam
Reactions: DUH
problem su roditelji nije problem razlicitost djece jer ce uvijek favorizovat jednoga obicno uspesnijeg da se uhvatu nahvalit pred svijet dok je ovaj drugi povuceniji manje uspesan nekako kucna biljka za ukras i zalivanje kad zatreba

Back