Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Kako onda da budem drugacija nego jesam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neke konstantno, a ostali upadaju s vremena na vreme, nekad po jedan, ali uglavnom vise njih odjednomkakav?
mogu reci sta sam ja radila...prvo sam pocela sebi dozvoljavati...otkrih gomilu stvari koje sam sebi branila.Sistem pokusaja.Jednostavno,pozelim i uradim.Prvo od sitnih stvari...hajde,banalan primer..kao majka troje dece,branila sam sebi nesvesno sitnice kao sto su,sad mi se jede kikiriki npr...ili sad hocu mir i tisinu...banalizujem...to sam sebi priustila i posmatrala sebe kako se osecam.Drugo,postoji niz vezbi koje sam radila i primenjivala u smislu,prihvatanja sebe...itd..da ne davim,nisam pocela temu da bih pisala i davila.Kako onda da budem drugacija nego jesam![]()
mogu reci sta sam ja radila...prvo sam pocela sebi dozvoljavati...otkrih gomilu stvari koje sam sebi branila.Sistem pokusaja.Jednostavno,pozelim i uradim.Prvo od sitnih stvari...hajde,banalan primer..kao majka troje dece,branila sam sebi nesvesno sitnice kao sto su,sad mi se jede kikiriki npr...ili sad hocu mir i tisinu...banalizujem...to sam sebi priustila i posmatrala sebe kako se osecam.Drugo,postoji niz vezbi koje sam radila i primenjivala u smislu,prihvatanja sebe...itd..da ne davim,nisam pocela temu da bih pisala i davila.
zato kazem,da svako treba naci svoj nacin...ne znam,napravis tabele ili nemam pojma...ne poznajem te da bih ti dala komentar koji valja.Nisam ja sebi nikada nista branila![]()
Ma jok, razgovaramo samo..zato kazem,da svako treba naci svoj nacin...ne znam,napravis tabele ili nemam pojma...ne poznajem te da bih ti dala komentar koji valja.
meni je drugacije kada sagledam na papiru nego kada mi je samo u glavi.Sve znam sta mi se desava, nema potrebe pisem![]()
Kod mene u glavi ima sasvim dovoljno mestameni je drugacije kada sagledam na papiru nego kada mi je samo u glavi.
znamnismo svi isti![]()
Tek sada kapiram ali moraš da pišeš i da daviš ako treba, jbg niti se znamo, a ne možemo da čitamo misli...mogu reci sta sam ja radila...prvo sam pocela sebi dozvoljavati...otkrih gomilu stvari koje sam sebi branila.Sistem pokusaja.Jednostavno,pozelim i uradim.Prvo od sitnih stvari...hajde,banalan primer..kao majka troje dece,branila sam sebi nesvesno sitnice kao sto su,sad mi se jede kikiriki npr...ili sad hocu mir i tisinu...banalizujem...to sam sebi priustila i posmatrala sebe kako se osecam.Drugo,postoji niz vezbi koje sam radila i primenjivala u smislu,prihvatanja sebe...itd..da ne davim,nisam pocela temu da bih pisala i davila.
a dobro...pisanije stoje,pa valjda ce videti nekad...imati sta da kazu...znam ja,dolazila sam ranije pa prestala iz raznoraznih razloga,jos dok je bio Serbiancafe...samo sto tada nisam imala jezicinu kao sad hahahahTek sada kapiram ali moraš da pišeš i da daviš ako treba, jbg niti se znamo, a ne možemo da čitamo misli...
Ima ovde dosta kvalitetnih sagovornika, međutim ovde ti je bukvalno sve u tajmingu- ako "naletiš" kad su pravi ljudi tu...videćeš već vremenom.
Ako "naletiš u nevreme" i počne neka deseta priča, batali temu.
Malopre vidim neki lik na "Internetu" pitao šta da radi ako je zaboravio šifru za E-mail, lik mu odgovorio: "Idi kod hipnotizera, možda se setiš"
Jbg, o tome ti pričam, na pravom mestu u pogrešno vreme![]()
a i sad se daleko,daleko vise smejem i sebi i svemu oko sebe i svima...hahah zabavnije je ,nego ljutiti se hahaha dobro...pisanije stoje,pa valjda ce videti nekad...imati sta da kazu...znam ja,dolazila sam ranije pa prestala iz raznoraznih razloga,jos dok je bio Serbiancafe...samo sto tada nisam imala jezicinu kao sad hahahah
i sva deca su vam inace ista?Vi ste odgovorni jer su razliciti?problem su roditelji nije problem razlicitost djece jer ce uvijek favorizovat jednoga obicno uspesnijeg da se uhvatu nahvalit pred svijet dok je ovaj drugi povuceniji manje uspesan nekako kucna biljka za ukras i zalivanje kad zatreba
ja imam jedno srecom drugo bi mi bilo isto i trece i cetvrto i ono koje iskazuje prezir i osjecaj nadmoci nad drugu djecu bi bilo sankcionisanoi sva deca su vam inace ista?Vi ste odgovorni jer su razliciti?