Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Taisa:Poštovana gospo,
Da li mi možeš odgovoriti na pitanje, zašto, ukoliko je tačno ovo gore što si napisala, prilikom davanja (dobrovoljnog) krvi, moraš da popuniš upitnik i obavezno odgovoriš na pitanja, da li si imao/la seksualni odnos sa osobom istog pola i da li si bio/la u kontaktu sa homoseksualnom osobom.
To nije upitnik ni iz 80-tih ni iz 90-tih nego sadašnji i ovdašnji (bgd).
Možda ova država i ovdašnje zdravstvo nije u toku sa najnovijim medicinskim otkrićima, za razliku od tebe koju NASA izveštava o svim ispravljenim zabludama medicine.
E, aј мани се сарказма! Јефтин је.
То што си попиздела на мене јер, уз сву доброту коју проповедаш, не можеш да поднесеш да неко упути замерку на твоје лоше формулисану тему на Филозофији, па се сад искаљујеш кад год видиш ник Хелен - то те неће проћи колико год да се истресаш...и колико год себе убеђивала да зрачиш божанском добротом... Ситна си, помири се са тим.
Што се мене тиче - креши се без кондома колико ти драго убеђена да је хомосексуалност нездрава јер се хомосексуалним односом добија СИДА....а ово што учимо деценијама да треба да се штитимо и у хетеросексуланом односу - то је све завера НАСЕ и Ватикана... ништа ти ту не веруј, него ајд лепо... :wink:
А и било је два Тита...јеси знала за то?