Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
haha,zakonLePiaf:Jbg, ne chitam "Tabloid".
A ti nisi ni ovoliko morala da mi se obracash. Poshto ni ja zapravo ne postojim, vec me je stvorio internet.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha,zakonLePiaf:Jbg, ne chitam "Tabloid".
A ti nisi ni ovoliko morala da mi se obracash. Poshto ni ja zapravo ne postojim, vec me je stvorio internet.
Medved je koliko sam shvatila mislila na eksperimentisanje u adolescentoskoj dobi koji se pominje u tekstu koji si postavila.sevilja:Suviše je to ozbiljna i obimna tema da bi se ovako preko postova prepucavali.
Zaključke nisam donela ja lično, već renomirani stručnjaci-psihijatri u kombinaciji sa molekularnim biolozima i biohemičarima.
A kako si ti shvatila reč ''eksperimentisanje'' ? U kom kontekstu, kakvi su ti eksperimenti pali na pamet? Kako misliš da nauka bilo šta dokazuje?
sevilja:Suviše je to ozbiljna i obimna tema da bi se ovako preko postova prepucavali.
Zaključke nisam donela ja lično, već renomirani stručnjaci-psihijatri u kombinaciji sa molekularnim biolozima i biohemičarima.
A kako si ti shvatila reč ''eksperimentisanje'' ? U kom kontekstu, kakvi su ti eksperimenti pali na pamet? Kako misliš da nauka bilo šta dokazuje?
Nisi me razumeo.immph:
Hajde da je sačekamo.xiaoyu:Medved je koliko sam shvatila mislila na eksperimentisanje u adolescentoskoj dobi koji se pominje u tekstu koji si postavila.
![]()
Ovo što si sad napisao je dokaz da nisam lupila ništa nego da zaista postoje programi lečenja za stečeni homoseksualizam.immph:
Ha-ha.immph:
sevilja:Ali bolest je stanje narušenog ekvilibrijuma ( ravnoteže) i treba je lečiti, jer samo čovek koji je u ravnoteži može funkcionisati zadovoljavajuće, bez prisustva bilo kakvih nelagodnosti.
Nije do shvatanje, mislila sam upravo ono što sam i napisala....samo please ne vadi teko rečenice iz teksta, jer gube smisao...napisla sam ja i priču o moja dva drugara.immph:
sevilja:Ovo što si sad napisao je dokaz da nisam lupila ništa nego da zaista postoje programi lečenja za stečeni homoseksualizam.
Ne baratam ciframa, ali ću potražiti.![]()
immph:
Ne piši gluposti, ako već očekuješ ozbiljnu diskusiju.immph:Da , postoje ... i nacini lecenja u vecini su jako gloopi ... npr. ... nema gledanja TV-a , slusanja klasicne muzike , udaras u jastuk reketom i vices kako zelis da vodis ljubav sa suprotnim polom , dobijas elektrosokove kad se uzbudis ... dosta tinejdzera primoranih od strane rodielja da tamo sede se tamo ubilo ...
Potrazi , mislim da je bitno ... 8) :-o![]()
![]()