Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да је иронија, може ми се.
Нисам геј.Па да Гликић.
Ви подржаваоци гејева се у ствари тражите преко форума, а то правдате неким либерализмом.

Nisam ti ni rekao da si gej, šta se odmah braniš? Objasnio sam u drugom delu mog posta zašto je ironično...

Jao, provalio si me. :( Sad si me rastužio, odoh na neki forum o rasizmu da branim crnce, pošto sam i ja crnac i želim da se tražim s nekim. :)

Jao, provalio si me. :( Sad si me rastužio, odoh na neki forum o rasizmu da branim crnce, pošto sam i ja crnac i želim da se tražim s nekim. :)

.. poznavalac slabo poznaje stvari ..
.. to što se zalažete za .. rasipanje .. LGBT aktivističkog bulšita .. to ne znači da ste gejevi ..
.. nego znači .. pod a .. da ne umete misliti svojom glavom pa"mišljenja" skupljate s pamfletića ..
.. ili .. pod b .. da ste dobro plaćeni da rasipate taj bulšit ..

..ima .. doduše .. i pod c ..
.. možda znači da ste mladi .. i da su vas u školama kljukali tim bulšitom ..
.. recimo .. mislim da na studijama psihologije danas .. čiste glave od mozgova .. da bi napravili mesta za LGBT pamfletiće ..

Nisam ti ni rekao da si gej, šta se odmah braniš? Objasnio sam u drugom delu mog posta zašto je ironično...

Знаш да постоји нека награда у Британији, око 100к фунти стерлинга за оног ко састави енглеску фонетску абецеду.
Е исто постоји награда у доларима, али заборавио сам колико, за оног ко састави тест интелигенције на коме би црЊци освојили више поена од белаца или азијата.
Обе награде су неосвојене, пробај с оном за црЊце...мада сумњам!

.. to što se zalažete za .. rasipanje .. LGBT aktivističkog bulšita .. to ne znači da ste gejevi ..
.. nego znači .. pod a .. da ne umete misliti svojom glavom pa"mišljenja" skupljate s pamfletića ..

.. možda znači da ste mladi .. i da su vas u školama kljukali tim bulšitom
..
.. recimo .. mislim da na studijama psihologije danas .. čiste glave od mozgova .. da bi napravili mesta za LGBT pamfletiće ..
Не можеш искључити вероватноћу да један број њих ипак успоставља везе продуцирајући се по форуму као тзв либерали, уз све разлоге које си навела.

I ti automatski govoriš da smo mi plaćeni, mozgo-isprani i šta god, samo zato što se ne slaže sa tvojim ubeđenjima? Veoma interesantno...

I ti automatski govoriš da smo mi plaćeni, mozgo-isprani i šta god, samo zato što se ne slaže sa tvojim ubeđenjima? Veoma interesantno...
.. ne .. nego zato što imam tonu argumenata za to ..
.. koje sam već navela ..

.. pogledaj moje ranije postove na temi .. i probaj osporiti ključne stavke ..

.. a ako hoćeš .. mogu ti i temeljno analizirati retardirani tekst sanje radovanović iz peščanika ..
.. tu je mozgoispranost .. očita .. i da se lako uperiti prstom na pojedine njene segmente ..

.. ne isključujem ..
.. ali mislim da je zanemarljivo .. u odnosu na procenat mozgoispranih ..
Можда, али на много фреквентнијем ПДФ Политика увек иста група људи(не баш тако мала) подржава све о геј прајду и међусобно се подржава(:eek:), а потом њихови постови на ЉиС-у(:roll:)!!!
Колико су приче о нормалности хомосексуализма климаве, као и назови научна подршка тешко је директно доказати али рецимо овако, у једној математички далеко дефинисанијој области, нуклеарној и квантној физици, 1954. извршена је проба термонуклеарне бојеве главе на вештачком острву у архипелагу Бикини(експеримент Кастле Браво, прва оперативна термонуклеарна бојева глава у наоружању САД).
Упркос свим прорачунима експлозија је била више него двоструко јача(15 уместо 7 мегатона), а и поред брзе евакуације становништва маса њих умирала је још годинама услед разних карцинома.
И да, умрла је неколицина врхунских физичара, дословно од последица експлозије!
Нико од напаљених подржаваоца геј лобија са звучним титулама неће умрети попут наведених физичара, али ће опоганити животе маси људи.

A da odgovorim na ovo:

Ne pripadam pod A jer nikakve pamfletiće nikad nisam dobio. Ceo svoj život bio sam okružen vestima kako se uništava gej parada, kako su pretučeni gejevi, slušam ljude kako raspravljaju da je to nenormalno itd...
Ne pripadam pod B, zato što me niko ne plaća da rasipam bullshit, ovde sam samo da bih pokušao da shvatim šta to ljudi tačno imaju protiv homoseksualnosti.
Pod C nije situacija, jer u osnovnoj i srednjoj školi na časovima nismo pričali o tim temama, a opet na hodnicima se ponekad čuje koja diskusija o tome, obično protkana kojekakvim užasnim homofobičnim izrazima...

I onda nema više opcija, ali evo dodajem ja jednu:
Pod D, da mi je dosta da gledam nasilje i diskriminaciju.

A da odgovorim na ovo:

Ne pripadam pod A jer nikakve pamfletiće nikad nisam dobio. Ceo svoj život bio sam okružen vestima kako se uništava gej parada, kako su pretučeni gejevi, slušam ljude kako raspravljaju da je to nenormalno itd...
Ne pripadam pod B, zato što me niko ne plaća da rasipam bullshit, ovde sam samo da bih pokušao da shvatim šta to ljudi tačno imaju protiv homoseksualnosti.
Pod C nije situacija, jer u osnovnoj i srednjoj školi na časovima nismo pričali o tim temama, a opet na hodnicima se ponekad čuje koja diskusija o tome, obično protkana kojekakvim užasnim homofobičnim izrazima...

I onda nema više opcija, ali evo dodajem ja jednu:
Pod D, da mi je dosta da gledam nasilje i diskriminaciju.

Iz tvojih postova se vidi da si pozitivna osoba! Nije potrebno da se opravdavas bilo kome!:)

Све док хомосексуалност није излобирана као нормалност подмићивањима, притисцима, уценама, подметачинама, сматрана је болешћу.
То што је вероватно наследна и непреносива небитно је, ионако постоје многе болести које потпадају под дефиницију та два услова, проблем је да у једној врло слабо егзактној области нешто буде проглашено за нормално, а свако оспоравање тога постаје опасност у дословном смислу за оног ко то оспорава, јер изгубити посао, и бити јавно облаћен , баш и није безопасно.
Изгледа ми да је болдовано најважније у сањином посту.
Ако неко сматра нешто друго за битно, или му се не свиђа пост опрем добро.
Nemaš ti pojma sa životom, ni sa logikom, ni sa pameću...
Pošto si sa sanjom na istoj talasnoj dužini, onda se seksaj zajedno sa njom. Pošto ste srodne duše slične pameti.
Tebi ne vredi objašnjavati pa to neću ni da činim. A ne vredi ti objašnjavati ni da ti ne vredi objašnjavati.
Ne znam što se neko i trudi da ti bilo šta objasni. I tebi i sanji.
Ti si zarobljen u svoj skučeni um čiji vidici ne dopiru dalje od vrha tvoga nosa. A najveća vrednost po tvome pisanju je tvoje dupe.
Kome pamet leži u dupetu, zaključci mu smrde. (tačka)

Očigledno glupost ne proizilazi iz neinformisanosti, već iz nemogućnosti da se shvati informacija.
Nisi ti kriv za svoj umni defekt. I nije mi muka od tebe. Ali mi je muka od asocijacije na one defektaše koji zahvaljujući takvima kao ti kroje kapu drugima i od ove zemlje prave sranje koje će da čiste oni koji nešto znaju, kada se svi bizgovi izređaju i kad toliko zaseru da izgube svaki interes da i dalje učestvuju u zaseravanju, ili im glava bude bila u torbi kada se ovaj uspavani nacion probudi i prestane da sanja homoseksualce, veštice, zavere i zeva u TV ne bi li čuo kako mu je lepo, a on to i ne zna.

.. e da .. zaboravih na ovo ..
.. heteroseksualni pedofil .. to je kao kad bi rekao .. homoseksualni zoofil .. ako bi se neka ženska .. recimo .. povatala s kravom ..
.. da imaš nešto odte opšte kulture .. koja je nužna za argumentovanu raspravu .. znao bi i šta je oksimoron i zašto je oksimoron ..

Ohoho! Moj kratki komentar izazvao tri posta zaredom! Čak i jedan Ad hominem! Znači da sam pogodio BULLSEYE! :hahaha:

Kažeš oksimoron? Šta to beše? Lek protiv disleksije? Trg u Atini? Nešto tako beše kol'ko se sećam.

E pa vidiš 'ćero, ja nisam ni išao u školu da bih tebi bio dostojan protivnik u debati pa ću prihvatiti svaki tvoj stav bespogovorno. Pročitah usput i šta su pisali neki čobani-budale, kobajagi doktori nauka o vrstama pedofilije... ako oni kažu da postoji heteroseksualni tip pedofilije, a ti kažeš da ne postoji, ja ipak tebi više verujem. Probaću da pronađem njihove kontakte da im javim da je Sanja sa foruma Krstarice rekla da nemaju pojma, i da svoje doktorske disertacije mogu da okače mačku o rep.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1053811908001286

A ti samo udri.

Poslednja izmena:
Pošto si sa sanjom na istoj talasnoj dužini, onda se seksaj zajedno sa njom. Pošto ste srodne duše slične pameti.
Tebi ne vredi objašnjavati pa to neću ni da činim. A ne vredi ti objašnjavati ni da ti ne vredi objašnjavati.
Ti si zarobljen u svoj skučeni um čiji vidici ne dopiru dalje od vrha tvoga nosa. A najveća vrednost po tvome pisanju je tvoje dupe.

Očigledno glupost ne proizilazi iz neinformisanosti, već iz nemogućnosti da se shvati informacija.
Nisi ti kriv za svoj umni defekt. I nije mi muka od tebe. Ali mi je muka od asocijacije na one defektaše koji zahvaljujući takvima kao ti kroje kapu drugima i od ove zemlje prave sranje koje će da čiste oni koji nešto znaju, kada se svi bizgovi izređaju i kad toliko zaseru da izgube svaki interes da i dalje učestvuju u zaseravanju, ili im glava bude bila u torbi kada se ovaj uspavani nacion probudi i prestane da sanja homoseksualce, veštice, zavere i zeva u TV ne bi li čuo kako mu je lepo, a on to i ne zna.
Паљба тоопеелее.

Ohoho! Moj kratki komentar izazvao tri posta zaredom! Čak i jedan Ad hominem! Znači da sam pogodio BULLSEYE! :hahaha:

Kažeš oksimoron? Šta to beše? Lek protiv disleksije? Trg u Atini? Nešto tako beše kol'ko se sećam.

E pa vidiš 'ćero, ja nisam ni išao u školu da bih tebi bio dostojan protivnik u debati pa ću prihvatiti svaki tvoj stav bespogovorno. Pročitah usput i šta su pisali neki čobani-budale, kobajagi doktori nauka o vrstama pedofilije... ako oni kažu da postoji heteroseksualni tip pedofilije, a ti kažeš da ne postoji, ja ipak tebi više verujem. Probaću da pronađem njihove kontakte da im javim da je Sanja sa foruma Krstarice rekla da nemaju pojma, i da svoje doktorske disertacije mogu da okače mačku o rep.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1053811908001286

A ti samo udri.
.. pogledaću sutra veče ..
.. a jednu naučnu disertaciju sam već osporila .. :p

.. prvo .. homoseksualca ne može da privuče suprotan pol ..
.. biseksualca može ..

.. imaš skalu poremećenosti .. na desnom kraju je hetero .. to jest .. bez poremećaja ..
.. a s leve gradiraš poremećaj .. ka sve većoj mogućnosti da te privuče pogrešan pol ..

.. homoseksualce ne privlači isti pol ..
.. to što imaju decu je irelevantno ..
.. mogu oni zamišljati nekog muškog dok su sa ženom .. što većina i čini .. a žene se preko volje .. i za ljubav komšiluka koji to očekuje ..

.. gradacija postoji kod većine poremećaja ..
.. imaš ljude s vitiligom gde je .. recimo .. samo jedan pramen kose izgubio pigmet .. imaš "šarenih" .. a imaš slučajeve gde s pigment potpuno izgubile i koža i kosa ..
.. imaš ljude s malom dioptrijom .. s većom .. s jako velikom ..

Skroz si se pogubila . Prvo napišeš " prvo .. homoseksualca ne može da privuče suprotan pol .... biseksualca može .." što se jedino može tumačiti da su homoseksualci poremećeni a biseksualci nisu ( jer ove druge privlači suprotan pol) a zatim napišeš ".. imaš skalu poremećenosti .. na desnom kraju je hetero .. to jest .. bez poremećaja .. .. a s leve gradiraš poremećaj .. ka sve većoj mogućnosti da te privuče pogrešan pol .. Pa ako postoji skala seksualnog afiniteta ( skala seksualne orjentacije ili Kinsijeva skala http://sr.wikipedia.org/sr/Кинсијева_скала ) kako onda može da postoji jasna granica između seksualnog afiniteta biseksualica i homoseksualica. Već sam jednom napisao da ponašanje nije isto što i afinitet, neko sa većim homoseksualnim afinitetom može biti biseksualac a neko sa manjim homoseksualac . Sa tvojom prvobitnom logikom ovaj drugi je poremećen a prvi nije. Isto tako nema čistih oblika seksualnog afiniteta pa ni heteroseksualnog. Ono što je još Frojd primetio za latentnu homoseksualnost kod svih ljudi, Jung pisao o animi i animusu a Kinsijeva i kasnija istraživanja potvrdila veliku učestalost homoseksualnog afiniteta i ponašanja u populaciji govori o dvokomponentnoj prirodi čoveka. No ti o tome nemaš pojma pa bi većinu ljudi strpala u poremećene jer si se našla u logičkom tesnacu.

. mogu oni zamišljati nekog muškog dok su sa ženom .. što većina i čini .. a žene se preko volje .. i za ljubav komšiluka koji to očekuje ..

Sanjina astralna projekcija lebdi iznad grada i ulazi u duše homoseksualaca pa tačno zna šta oni zamišljaju dok vode ljubav . Čuvajte se drugovi homoseksualci , Sanja sve prati.

.. biološka funkcija seksualnosi je razmnožavanje ..
..probaj nekad naučiti malo biologije .. možda ćeš primetiti ..

.. ja ne negiram druge funkcije ..
.. ne negiram da nekom podrigivanje može biti zadovoljstvo .. ali to nije primarna .. biološka funkcija podrigivanja ..

.. i ja sam dovoljno prisutna po raznim forumima .. da bih shvatila da onima koji razmišljaju šablonski i papagajski ponavljau rečenice s političkih pamfleta .. nema puno smisla davati argumente .. jer za argumentovanu raspravu treba ipak imati određen stepen opšte kulture .. (.. kao što je .. recimo .. poznavanje elementarne biologije ..)

Gde sam ja napisao da biološka funkcija seksualnosti nije i razmnožavanje ? Evo te moje rečenice; "Drugo, funkcija seksualnosti ne mora biti rađanje dece (posle svakog seksualnog čina ne ispadne dete) već zadovoljenje i zadovoljstvo . . ."

Boldovano i podebljano samo zbog Sanjinog vida - piše lepo "ne mora biti " što ne isključuje i funkciju rađanja . No pošto nam Sanjica ima poremećaj percepcije (provincijski strah iskrivljuje pogled) pa vidi ono što ne postoji, onda stvari treba ponoviti.

Poslednja izmena:
osnona funkcija prirodnog nagona koji se nmnifestje kroz seksualnost je razmnozavanje.
ostale propratne reakcije su privilegija za ljudski rod :lol:
sto se tice pedofila.....pisala sam vec da je cesci slucaj da pedofil bira zrtvu istog pola...
medjutim slazem se sa sanjom da tu pol verovatno ne igra nikakvu ulogu vec neki drugi iskrivljeni motivi. islim da sam cak sa nekim (mozda sa stobom sizife?) dosla do toga zakljucka....mrzi me da trazim stare postove....

Nije ti ovo bilo muški! :(

sto se tice pedofila.....pisala sam vec da je cesci slucaj da pedofil bira zrtvu istog pola...
Ne znam gde si to pronašla. Malo sam kopao po medicinskim arhivama, i sve što sam mogao da nađem je u rangu od toga da je preferenciju pedofila teško utvrditi (R. Blanchard, UofT) pa do toga da je daleko veći procenat pedofila napadao decu suprotnog pola. Ako imaš neki link na nešto pametno o tome ti stavi.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756
http://www.webmd.com/mental-health/features/explaining-pedophilia

medjutim slazem se sa sanjom da tu pol verovatno ne igra nikakvu ulogu vec neki drugi iskrivljeni motivi. islim da sam cak sa nekim (mozda sa stobom sizife?) dosla do toga zakljucka....mrzi me da trazim stare postove....

Pol igra veliku ulogu! 90% pedofila su muškarci! Takođe, najčešće žrtve su u srodstvu heteroseksualnog partnera, dakle čest slučaj je da muškarac zlostavlja žensko dete u srodstvu sa suprugom (dete iz prvog braka, ćerka, i sl.). Takođe, čest slučaj je da muškarac koji ima pristupa većim grupama muške dece zlostavlja dečake (crkva, sport, boy-scouti itd.)

osnona funkcija prirodnog nagona koji se nmnifestje kroz seksualnost je razmnozavanje.
ostale propratne reakcije su privilegija za ljudski rod :lol:

Nije tačno da je privilegija samo za ljudski rod, neki primati , zatim delfini uživaju u seksu . No to nije ni toliko bitno , bitno je da funkcija seksualnog čina jeste i razmnožavanje pobogu ko to može da osporava ali to razmnožavanje kod ljudi nije obaveza i stvar je izbora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back