Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo je sad ovo spominjanje Sodome i Gomore?

Šta da radim, šta da radim s ovom ... temom? :think:

p.s. BRu zLi, molim te, ne viči.

Ne vicem zaboravih caps lock hahah

Neka je tema ovde, pa i religija je komplementarna sa psihologijom....Imate psihologiju religije.....

Ok necemo vise o Bogu,ja se izvinjavam, nije red da se zbog moje greske zakljuca tema!

Brisi samo moje komentare amozes mi i dodeliti i ban za spam ali temu ne diraj!

Ne vicem zaboravih caps lock hahah

Neka je tema ovde, pa i religija je komplementarna sa psihologijom....Imate psihologiju religije.....

Ok necemo vise o Bogu,ja se izvinjavam, nije red da se zbog moje greske zakljuca tema!

Brisi samo moje komentare amozes mi i dodeliti i ban za spam ali temu ne diraj!

Tema je vrlo delikatna i ostaje ovde, samo vodite računa da se ne pretvori u prepucavanje i lične prozivke. Elem, treba da se potrudimo, svi zajedno, da opstane.

Treba ali nije svakom u interesu da ostane....neko mrzi polemisanje o homosex. zasto ne znam koji su tu motivi, neko mrzi da cita dugacke postove koji su neminovni na ovako delikatnim temama, ide mu to na nerve, neko se jednostavno iznervira jer on / ona dolazi na krstu da se zabavi i da ne procita vise od 8 recenica i da ne ukljucuje mozak za razmisljanje i kada vidi tesko stivo kao ovde za koje treba i te kako ukljuciti mozak jer su misljenja i naucnika podeljena sto znaju da "ukljuce" mozak a kamoli forumasa, taj neko se iznervira jer treba da razmislja i onda pocne da spamuje da vredja da daje odgovore bez razmisljanja bez uvidjanja i slicno...

Nisam bio prisutan neko vreme pa ne znam šta se zbiva , vidim neko je spominjao boga i spaljivanje itd.
Voleo bih da tema ide nekim mirnijim tokom , bez međusobnog infatilnog prepucavanja .
Nastavio bih priču o incestu jer mislim da je jako bitna za ovu našu temu.
zLozi@ mi je odgovorila na pitanje o incestu i hvala joj na tome , samo je šteta što je njen odgovor pogrešan . Incest nije zabranjen iz razloga koju je ona navela mada je činjenica da incest može (ne nužno) uzrokovati degenerativno potomstvo.Incest se upražnjavao milionima godina pre zabrane , takođe on je prisutan kod svih životinja , prisutniji je od homoseksualizma. Znam da incest nije tema ali to je samo polazna tačka.
Pa bih voleo sda ako neko zna odgovor na ovo pitanje (šta je uzrok zabrane incesta?) da ga da.

Treba ali nije svakom u interesu da ostane....neko mrzi polemisanje o homosex. zasto ne znam koji su tu motivi, neko mrzi da cita dugacke postove koji su neminovni na ovako delikatnim temama, ide mu to na nerve, neko se jednostavno iznervira jer on / ona dolazi na krstu da se zabavi i da ne procita vise od 8 recenica i da ne ukljucuje mozak za razmisljanje i kada vidi tesko stivo kao ovde za koje treba i te kako ukljuciti mozak jer su misljenja i naucnika podeljena sto znaju da "ukljuce" mozak a kamoli forumasa, taj neko se iznervira jer treba da razmislja i onda pocne da spamuje da vredja da daje odgovore bez razmisljanja bez uvidjanja i slicno...

Ma ja mislim da bi sve bilo drugačije samo da je manje ostrašćenosti u diskusiji.

Idemo dalje.

Nisam bio prisutan neko vreme pa ne znam šta se zbiva , vidim neko je spominjao boga i spaljivanje itd.
Voleo bih da tema ide nekim mirnijim tokom , bez međusobnog infatilnog prepucavanja .
Nastavio bih priču o incestu jer mislim da je jako bitna za ovu našu temu.
zLozi@ mi je odgovorila na pitanje o incestu i hvala joj na tome , samo je šteta što je njen odgovor pogrešan . Incest nije zabranjen iz razloga koju je ona navela mada je činjenica da incest može (ne nužno) uzrokovati degenerativno potomstvo.Incest se upražnjavao milionima godina pre zabrane , takođe on je prisutan kod svih životinja , prisutniji je od homoseksualizma. Znam da incest nije tema ali to je samo polazna tačka.
Pa bih voleo sda ako neko zna odgovor na ovo pitanje (šta je uzrok zabrane incesta?) da ga da.

Dobija se loš genetski materijal, radjaju se deca ra raznim poremećajima. U Švedskoj je bilo toliko incesta da sada čak i plaćaju strance sa dobrim genetskim materijalom da im oplode žene. Zato je Švedska i donela zakon po kome dete uvek pripada majci.

Dobija se loš genetski materijal, radjaju se deca ra raznim poremećajima. U Švedskoj je bilo toliko incesta da sada čak i plaćaju strance sa dobrim genetskim materijalom da im oplode žene. Zato je Švedska i donela zakon po kome dete uvek pripada majci.
PA sad da li nužno incest izaziva degenerativne promene kod potomaka morali bi smo pitati nekog genetičara. Koliko znam nisu svi Švajcarci degenerici - a možda i jesu. Malo se šalim , međutim ono što je sigurno je da to nije bio glavni uzrok zabrane incesta.
@krinka@ jos jedan sto pokusava da opravda ono sto je em dustveno neprihvatljivo, em sto dovodi do povecanja genetskih gresaka i degeneracija?:think:
Ne razumem šta pokušavam da opravdam zabranu incesta ili incest. Nisam se povodom toga izjajsnio ali evo sad ću. Mislim da je zabrana incesta bila sasvim opravdana.
Samo sam postavio pitanje koji je uzrok zabrani incesta. Da dodam , rekla si da je društveno neprihvatljivo , na pravom si tragu , zašto je to društveno neprihvatljivo ?

Poslednja izmena:
Zato sto bi izazvalo zabunu u rodbinskim odnosima. Ko je kome onda tu sin, ko kome brat, stric....
Zabuna sto se tice imovine i njenog deljenja.
Neprihvatljivo jer su deca u odredjenom periodu slepo poslusna pa bi ih roditelji mogli iskoristiti. Isto bi se moglo dogoditi i kasnije emocionalnim uslovljavanjem.

Bravo pogodila si !
PA društveno neprihvatljivo je jer bi došlo do dezintegracije civilizacije , ne bi se znali pravno -svojinski odnosi tj. šta je čije kako svojina imovine tako i dece. Znači zabrana incesta je temelj svake civilizacije i kulture jer seksualna razmena je osnov kulture . O ovom je nadugačko i naširoko pisao Frojd u svojoj knjizi Totem i tabu. Zabrana incesta predstavlja prelomni momenat u prerastanju ljudi iz životinje u čoveka , od tada njegova priroda se menja, od tada incest nije deo njegove prirode već sporadična anomalija .
.
Takođe i homoseksualnost sa te uže shvaćene ljudske prirodnosti je neprirodna anomalija koja je takođe utkana u osnove kulture. Kako to znamo ?, pa preko prvobitnih mitova.
Kod prvih kosmogonijskih mitova u svim kulturama pre priče o postanju postoji diferencijacija između dve polarizovane opozicione strukture . Između svetla i tame , dana i noći, neba i zemlje , vode i vatre, kopna i mora itd. Mit je kulturna tvorevina coveka, sazdana prema njegovom prirodnom bicu i potrebama. Mit na izvorni nacin harmonizuje covekove prirodne i kulturne impulse. Takođe mitovi su generička tvorevina koja kanonizuje protivprirodne delatnosti sa tog prvobitnog ljudskog stanovišta. Čovek kad se rodi on nije tabula rasa već osim naslednih gena, psiholoških mehanizama i instikta poseduje i arhetipove , opšte obrasce koji daju odgovore na specifično ljudske probleme rasta , ponašanja i razvoja . Oni su korektivi ljudskog delanja i duboko su usađeni u čovekovo nesvesno . Arhetipovi se predstavljaju svesti kroz personifikovani oblik , kroz mitove , snove , a postoje i izvan psihe i iskazuju se kroz društvene obrasce. Da ne idem dalje i tražim izvor arhetipova,jer otići ćemo izvan teme.
Znači heteroseksualnost jeste arhetipska.

Poslednja izmena:
PA sad da li nužno incest izaziva degenerativne promene kod potomaka morali bi smo pitati nekog genetičara. Koliko znam nisu svi Švajcarci degenerici - a možda i jesu. Malo se šalim , međutim ono što je sigurno je da to nije bio glavni uzrok zabrane incesta.

Ovo sa švajcarcima je, predpostavljam, lapsus. Medjutim, u Švedskoj je alarmantna situacija baš zbog incesta.
Incest u mnogome povećava rizik od raznih degenerativnih oboljenja, mentalnih retardacija, primera radi, bio je uzrok degenerativnih osobina nekih rimskih careva.
Elem, nisam ni rekla da je to bio jedini uzrok za zabranu, ali je u zakonodavstvu i to navedeno kao razlog.

Švajcarska je bila lapsus , Činjenica jeste da u primitivnoj zajednici , u čoporskoj ili hordovskoj organizaciji nisu vođene statistike analize o uticaju incesta na mentalno zdravlje populacije . Takođe, kod primata (majmuna) koji nisu krenuli putem očovečenja, činjenica je da se ta seksualna praksa nastavila i da je prisutna i danas. Kod današnjih majmuna normalno je da sin kao vođa čopora (ako uspe u tome) oplodi svoju majku, sestre i sve druge ženke pripadnike istog čopora (ne treba podsećati da su svi u čoporu u nekom rodbinskom odnosu). NAravno kao razlog za zabranu incesta danas se može uzeti i rizik od degerativnih oboljenja to ne poričem , samo to nije bio osnovni razlog zabrane incesta na početku stvaranja ljudske civilizacije . O tome govori i Frojdov prvobitni mit .

Bravo pogodila si !
PA društveno neprihvatljivo je jer bi došlo do dezintegracije civilizacije , ne bi se znali pravno -svojinski odnosi tj. šta je čije kako svojina imovine tako i dece. Znači zabrana incesta je temelj svake civilizacije i kulture jer seksualna razmena je osnov kulture . O ovom je nadugačko i naširoko pisao Frojd u svojoj knjizi Totem i tabu. Zabrana incesta predstavlja prelomni momenat u prerastanju ljudi iz životinje u čoveka , od tada njegova priroda se menja, od tada incest nije deo njegove prirode već sporadična anomalija .
.
Takođe i homoseksualnost sa te uže shvaćene ljudske prirodnosti je neprirodna anomalija koja je takođe utkana u osnove kulture. Kako to znamo ?, pa preko prvobitnih mitova.
Kod prvih kosmogonijskih mitova u svim kulturama pre priče o postanju postoji diferencijacija između dve polarizovane opozicione strukture . Između svetla i tame , dana i noći, neba i zemlje , vode i vatre, kopna i mora itd. Mit je kulturna tvorevina coveka, sazdana prema njegovom prirodnom bicu i potrebama. Mit na izvorni nacin harmonizuje covekove prirodne i kulturne impulse. Takođe mitovi su generička tvorevina koja kanonizuje protivprirodne delatnosti sa tog prvobitnog ljudskog stanovišta. Čovek kad se rodi on nije tabula rasa već osim naslednih gena, psiholoških mehanizama i instikta poseduje i arhetipove , opšte obrasce koji daju odgovore na specifično ljudske probleme rasta , ponašanja i razvoja . Oni su korektivi ljudskog delanja i duboko su usađeni u čovekovo nesvesno . Arhetipovi se predstavljaju svesti kroz personifikovani oblik , kroz mitove , snove , a postoje i izvan psihe i iskazuju se kroz društvene obrasce. Da ne idem dalje i tražim izvor arhetipova,jer otići ćemo izvan teme.
Znači heteroseksualnost jeste arhetipska.

Ovo mi se svidja sto spominjes Frojda i totem i tabu - vec malo naucnija diskusija!
Hajde ako si citala knjigu napisi nam svoja zapazanja i osecaje ALI NA TEMI O INCESTU - EVO JE NA VRHU!

Bas bi bilo lepo diskutovati na tako malo naucnijem nivou nego - incest bljak sto bljak nije bljak ne znas ti nista i slicno!

"Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugoga, i ljudi sa ljudima činjahu sram, i platu koju trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi. I tako ne morahu da poznadu Boga, zato ih Bog predade u pokvaren um da čine što ne valja, da budu napunjeni svake nepravde, kurvarstva, zloće, lakomstva, pakosti; puni zavisti, ubistva, svađe, lukavstva, zloćudnosti... A neki i pravdu Božju poznavši da koji to čine zaslužuju smrt, ne samo to čine, nego pristaju na to i onima koji čine". I Poslanica Rimljanima 27-32

A sta kazete na ovo????

Kako gay veruje u Boga onda???
Kako je on Hriscanin prvoslavni???
Kako kad je ovo kontradikcija???

Intopic, dozvolite mi da citiram sledeće:

„Najteže je izboriti se za greh protiv sopstvenih uverenja i načela. Pritom, greh se definiše kao iskliznuće iz usvojenog sistema vrednosti. S tim u vezi, ne smemo stalno videti grešnike u drugima, ali ni u sebi. Tek kada, dakle, u drugima i u sebi prestanemo tražiti grešnika, počećemo da vidimo - čoveka. Jer, na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome biti grešan, loše je nemati svest o sopstvenim greškama. Iako možda na prvi pogled sve ovo nema/ima konkretne veze sa gejevima; ipak mnogi, tj. očigledna većina gejeve vide kao grešne osobe, osobe koje su "iskliznule iz usvojenog sistema vrednosti". Poenta je dakle u tome da se moramo boriti protiv stigme (u smislu ljage, sramote) homoseksualnosti u društvu, da ne smemo na gejeve gledati, narodski rečeno, kao na - bele vrane. Jer, različitost per se ne bi morala biti greh, a homoseksualnost je samo jedan varijetet seksualnosti. S tim se danas slažu i naučnici.

Učešće na tom skupu jeste lični izbor, pa nadležni organi ne bi smeli dozvoliti da dodje do poziva na nasilje i samog nasilja nad učesnicima/učesnicama. U Srbiji moraju shvatiti, oni koji kasne u tome, da drugačiji svet jeste - moguć. Naime, oni pravolinijski-misleći moraju prestati da ubedjuju sebe i ljude oko njih da je ono kako oni misle i šta oni rade - najispravnije, te se moraju učiti da pokazuju toleranciju prema - gejevima. Ne samo na Paradi ponosa, nego i u svakodnevnom životu posle toga. Sve je u tome.

Žao mi je samo što niko nije postavio temu „Da li ste za nasilje prema učesnicima Parade ponosa, sa jednostavnom anketom „Da“ i „Ne“. U celoj ovoj prici smatram to najvažnijim, pitanje da li bilo ko ima pravo prema bilo kome da ispolji nasilje jer mu se nešto kod te osobe ne dopada, ne odobrava, smatra bolesnim, ružnim, perverznim whatever. I ako je odgovor „Da“ uz argument da su sami to tražili, da li će to sutradan meni dati pravo da uzmem bejzbolku i polomim kosti komšinici koja pusti Šemsu do daske jer ja prezirem ljude koji slušaju turbo folk. Sama je to tražila, što pušta Šemsu glasno, zar ne? Da li će oni koji mrze kerove imati pravo da ubiju psa i utuku vlasnika jer oni smatraju da je jedino ispravno šetati decu, a svi kerovi i ljudi koji ih čuvaju nisu normalni+sami su to tražili, što čuvaju kerove? Da li to znači da je ok što su skinsi onomad ubili Ciganče jer oni mrze Cigane (između ostalog), Ciganče je samo to tražilo, što se rodilo ko Ciganče? Zakon je jasan. Homosekusalci nisu stavljeni van zakona, i kao takvi imaju pravo na okupljanje kao i svi drugi. Da je homoseksualnost stavljena van zakona, mi bismo bili zemlja u istoj ravni sa Avganistanom, ali bi oni makar imali osnov da traže azil u naprednijim državama.

Što se mene tiče ovim završavam svaku dalju diskusiju na ovoj, kao i na svim ostalim temama u vezi sa homoseksualnim opredeljenjem. Perem ruke.

Poslednja izmena:
Znam Nensi. Ne mora ovde niko da se pod obavezno slozi s nekim drugim, potpuno je normalno da svako ima drugacije misljenje. Medjutim u svetlu dogadjaja sa prosle parade, u svetlu slucaja "Crna Reka", i imajuci u vidu polozaj homoseksualaca u drustvu i narocito pomamu s ovakvim temama na svim mogucim pdf-ovima sve s ciljem dokazivanja da su oni bolest, posast, perverznjaci, ili u najmanju ruku bezobrazni jer "provociraju" ostatak nacije - logicno je da daju vetar u ledja onima koji ce sigurno doci da bi pokusali da ih pretuku kao sto su ucinili na prethodnoj paradi. Besmisleno je da mi diskutujemo a da nismo prethodno resili osnovno pitanje - a to je nasilje koje je evidentno. Ili, kao sto rece moj poznanik Kanadjanin "svako ima pravo na misljenje, svakom to (homoseksualnost) moze da se svidja ili ne svidja, ali niko nema pravo da bude nasilan prema homoseksualcu zato sto je homoseksualac. Svaka, ali svaka tema otvorena na raznim pdf o paradi i LGBT osobama imala je eksplicitno ili implicitno za cilj da podrzi nasilno resavanje tog "problema". Pa i ova. On ima pravo da ih svrstava u sta oce pa i bolesne. No ostao je nedorecen u pogledu osnovnog pitanja - kako misli da ih leci ako oni to nece, a nece? Nasilno?
Kad resimo problem nasilja u ovom drustvu, tek onda mozemo da pricamo o diskriminaciji, nediskriminaciji, pravima ovih i onih, da raspravaljamo nadugacko i nasiroko o tome je li homoseksualnost poremecaj, osobenost, bolest bez ostrascenosti i pretnji koje ce biti obavezan zacin takvih diskusija.

Edit: cisto da ilustrujem - odgovor na temu "homoseksualni brakovi nisu univerzalno ljudsko pravo"

sav-taj-prajd-30697.jpg

Poslednja izmena:
игром случаја
хомосексуализам је заступљен у елити земаља које цивилизованим пријатељским осиромашеним бомбама без насиља
милују остатак света...

Najgore je kad neko postavi temu a onda je zagađuje svojim banalnostima.
Nadam se da moje tvrđenje o heteroseksualnosti kao arhetipskom nije shvaćeno pogrešno, jer tom tvrdnjom ne podržavam bilo kakvo nasilje prema homoseksualcima, niti imam išta protiv parade. Takođe nemam ništa protiv brakova homoseksualaca jer ako neko živi 30 godina zajedno , malo je glupo zabranjivati ozakonjenje faktičkog stanja. Za usvajanje dece nemam neki čvrst stav jer postoji dosta argumenata i za i protiv.
Tvrdnja o heteroseksualnosti kao arhetipskom fenomenu može izazvati različite protivrečne zaključke - od toga da takav urođen arhetip treba braniti na silu, pa da društveno prihvatanje homoseksualizma jeste jedan nov evolucioni skok, do toga da ako je to već arhetip onda su stvari zacementirane za navek (heteroseksualci su većina a homosi manjina znači nema potrebe za bilo kakvom zaštitom strejt populacije).
Bilo kako bilo, ne želim da donosim nikakve jednostrane zaključke . Samo želim da kažem da društvo koje teži integraciji homoseksualaca kao grupe sa posebnim potrebama i željama (protiv čega neman ništa ) mora računati na činjenicu o heteroseksualnosti kao arhetipu.
Na kraju homoseksualizam je zastupljen u svim zemljama u podjednakom proncentu , samo je činjenica da se homoseksualci u zadrtim konzervativnim sredinama ne izjašnjavaju kao takvi već svoju afinitet kriju. A naravno da homoseksualizam nije bolest.

Poslednja izmena:
ja imam nesto protiv paradiranja dok se u ovoj zemlji ne rese problemi korupcije, kriminala, nezaposlenosti, nestasica, skoka cena i inflacije, zdravstvene zastite......e tek onda moze da se paradira okolo. :manikir: inace, nemam nista protiv homosexualaca.

krinka5:
Ne razumem šta pokušavam da opravdam zabranu incesta ili incest.

cim sam rekla drustveno neprihvatljivo, logicno je da je u pitanju odobravanje incesta, a ne njegova zabrana.

Poslednja izmena:
Evo sta kaze neki doktor Da li je Homos. poremecaj, bolest ili normalno ponasanje?
Zasto je homos.okarakterisana kao boles 73-ce godine pretala da bude bolest?

Da li su gejevi sposobni za nasilje?
Da li su gejevi sposobni za mnooogo vece nasilje nego heteros. po paradama?
Ako postoji poremecaj u cemu se taj poremecaj ogleda? Kako gejevi ispoljavaju ovaj poremecaj??

ODGLEDAJTE PA MI JAVITE KAKVI SU VAM UTISCI! MENI NECE NESTO DA UCITA KLIP DO KRAJA :think:

Mislim da su se svi slozili da nas bas briga sta dvoje rade kuci ALI EVO STA SU SVE U STANJ DA NAPRAVE HOMOSEXUALCI:
OVI KAZU DA NIJE TO PROBLEM STO VOLE ONI PRIPADNIKA ISTOG POLA I TO U SEXUALNOM SMISLU - ONI KAO TAKVI IMAJU POREMECAJ KOJI JE OPASAN ZA OKOLINU

EVO STA KAZU:

Citat iz jednog ovog videa:
evo sta su ****** rekli zeni :
........"rekli su mi ko su mi deca, rekli su mi njihova imena, godine,kako izgledaju, gde idu u skolu, rekli su mi kada moja deca izlaze iz skole KAKVO DEVIJANTNO PONASANJE CE URADITI NAD NJIMA!

Poslednja izmena od moderatora:
SAJT KOJI NUDI LECENJE HOMOS.
http://www.gaycure.comlu.com/lecenje.htm

Uzroci pojave homoseksualizma su različiti, a svi bi se mogli svrstati u četiri grupe:
- odsustvo roditeljske ljubavi i brige, naročito majke u odnosu na ćerku i oca u odnosu na sina. Bez roditeljskog vođstva u životu i adekvatnog primera, kod deteta se mogu razviti različite negativne sklonosti pod uticajem lošeg društva, destruktivnog televizijskog programa i dr.
- mladi ljudi, prepušteni sami sebi, veoma rano imaju prva seksualna iskustva. Često ta iskustva predstavljaju
seksualno zlostavljanje koje se kasnije pretvara u odbojnost prema osobama suprotnog pola.
- želja za zabavom po svaku cenu snižava prag tolerancije svake vrste, tako da se pod dejstvom alkohola ili neke druge droge osobe upuštaju u različite aktivnosti za koje smatraju da mogu dovesti do zadovoljstva, uključujući i homosek sualizam. Kada se jednom uđe u neki takav odnos, onda je svaki sledeći put to lakše učiniti, kao i u slučaju drugih destruktivnih aktivnosti.
- biti deo nekog društva i ne ostati usamljen, kao i napredovanje u karijeri, takođe predstavljaju neke od
uzroka prihvatanja homoseksualizma. Lepa reč i prijateljski odnos jesu mehanizmi pomoću kojih usamljeni čovek prihvata i do tada neprihvatljive koncepte. Takođe, homoseksualni lobi u biznisu i politici je jedan od najjačih na svetu. Biti deo tog društva, za mnoge znači uspeh u karijeri.

Činjenica je da živimo u svetu u kojem se različiti oblici destruktivnog ponašanja promovišu kao “stil života” i “pravo na izbor”. Zato što bira ono što je loše, savremeni čovek boluje od najrazličitijih vrsta bolesti, od kojih su one duhovne najpogubnije. Depresija se kod ljudi širi kao epidemija, a uzrok ove bolesti je izbor onog stila života koji ne može da zadovolji potrebe čovekovog bića.

Homoseksualizam je jedan od pokušaja izgubljenog čoveka da pobegne od realnosti. U potrazi za srećom tamo gde je nema, čovek sebe sve više povređuje i postaje sve nespo sobniji za funkcionisanje u ovom svetu. Proces izlečenja započinje najpre prepoznavanjem smisla i svrhe čovekovog života, a zatim osposobljavanjem za zdrave aktivnosti koje će dovesti do ekonomske stabilnosti i duhovnog bogatstva kroz jaku porodicu i mnoštvo iskrenih prijatelja.

neslazhem se. mozhe da bude, ali mislim da homoseksualnost ima veze sa bludom. pricham iz iskustva, jer su se meni pojavile homoseksualne misli posle godina velike kolichine bludnichenja (shto "obichnih" odnosa, shto masturbacije). tachno mozhe da se prati progresija- kao klinac kad sam masturbirao trebalo mi je da da vidim sliku devojke u uskoj odecji. posle ti treba slika gde nema neku odecju, pa ti treba slika gde se sve vidi, pa ti treba snimak samo na kratno, pa ti treba ceo snimak, pa ti treba harkor snimak, i sa odnosima isto tako postoji progresija sve dalje i dalje zalazhenja u blud. neki zadju u pedofiliju, neki u perverzije (od sado-mazo, do lozhenja na patuljke), a neki u homoseksualnost. neki, kao ja, izadju iz te priche. malo i sve to lichi na korishcjenje droga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back