goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
U bre šinko...Vrati se par vekova unapred...Крађу затворском казном, браколомство и превару партнера смтрном казном !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U bre šinko...Vrati se par vekova unapred...Крађу затворском казном, браколомство и превару партнера смтрном казном !
Cekaj bre kyo, pa i Turska i Bih i Albanija i Makedonija hoce u EU, sto im ne traze da i tamo paradiraju homici?
Крађу затворском казном, браколомство и превару партнера смтрном казном !
За мене је превара супружника један од најодвратнијих злочина које један човјек или жена може да учини.U bre šinko...Vrati se par vekova unapred...
Чекај, како ???i masturbacija je jedan vid ubistva tj .genocida,sta sa tim?
ovaj članak
http://forum.krstarica.com/showthread.php/444910-Homofobija?p=16903175&viewfull=1#post16903175
a i video na you tube gde jedan britanski novinar radi intervju za ljudima (slučajnim prolaznicima) i kako svi od reda hladnokrvno govore da takve ljude treba ubiti
samo zato jer su homoseksualci...pazi ako si homoseksualac to ne znači da si odma i pedofil i silovatelj i ubojica i lopov i korumpirano smeće, i ratni zločinac...koje bi u biti trebalo najstrože kažnjavati
homoseksualac po definiciji je punoletna osoba koja s drugom punoletnom osobom istog spola stupa u seksualni odnos (koji obojica žele) u privatnosti svoje spavaće sobe!? (tako bi nekako bila po meni definicija)
i sad čime su oni zaslužili smrtnu kaznu, kamenovanje, vešanje i slično...
kome su oni naneli zlo? jesu ubili nekog? nisu
jesu silovali nekog? nisu
jesu opljačkali nekog? nisu
jesu prevarili izmanipulirali nekog? nisu
eto to me navelo na otvaranje ove teme...
i sad čime su
Тако је !Definitivno jesam homofob ... Ali ne mislim da ih treba ubiti zbog toga, zatvarati ili bilo sta slicno ... Vec jednostavno, ne treba promovisati to ...Izmedju 4 zida nek rade sta hoce ...
Za tebe i Doku Umarova ili Gospodina HomeinijaЗа мене је превара супружника један од најодвратнијих злочина које један човјек или жена може да учини.
Pa lepo potrosis potencijalnu decu![]()
Код лезбејки ми смета то што умјесто мене траже неке жене...
Но, када видим двије лезбјеке, имам моралну дилему...као мушкарцу ми прија када видим двије жене, а са моралне тачке гледишта сам против.![]()
Pa sad, ima i medju njima kriminalaca i bolesnih...
Мислим ја преферирам секс са дјевојкама у односу на мастурбацију али...Pa lepo potrosis potencijalnu decu![]()
tako kaze Biblija
Мислим ја преферирам секс са дјевојкама у односу на мастурбацију али...
ја нпр. не желим да имам децу и шта сад шатро-патриоте треба да ме обесе због тога ?![]()
Homoseksualnost je privatna stvar i vazi za privatno okruzenje.Zbog drustvenog morala zabraniti javno eksponiranje. Jedan Americki naucnik je dokazao da je homoseksualizam bolest i dosta njih je izlecio odnosno opet su postali heteroseksualci. Mnogi od njih nisu hteli da se izjasne zbog veoma jakog gay-lobija u Americi
Ех, а замисли какву би дилему имао када би ме двије цуре бисексуалке позвале на "дружење"...To je druze dokaz da svaciji moral ima cijenu a u tom slucaju moralna gledista ti kontriraju tvojim skrivenim motivima![]()
Знаш како, ја себе сматрам патриотом али ме "Крстине патриоте" убрајају у издајнике због неких ставова и због њихових антипатија према странци коју подржавамKakav si ti onda patriota ?
A ono, jeftinije je
![]()
pa ima...al sad svi trebaju ispaštati?
pa i među heteroseksualcima ima kriminalaca i bolesnih pa nikom ne pada na pamet da sve ljude okrivi, jel?![]()
Šomi šinko šori što sam puštio onaj špot...Samo zatvoriš oči i uši i može da se gledaЕх, а замисли какву би дилему имао када би ме двије цуре бисексуалке позвале на "дружење"...![]()
Ja sam protiv pedera ali mislim da je abortus ljudsko pravo, pogotovo u nekim slucajevima.Ако је абортус убиство дркање је геноцид.![]()
Ludo, kazem jaŠomi šinko šori što sam puštio onaj špot...Samo zatvoriš oči i uši i može da se gleda![]()