HOMOFOBICNI NAPAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
toza poceo da vredja ozbiljno....znaci prekipelo....vreme je da malo zapnes na politickim temama dok se ne ohladis istresi se na hrvatima, muslimanima, albancima i ostalima koji ti smetaju. ovo su sve Srbi i Srpkinje ovde...

a onako usputno pitanje, ako kazete da tih 5% ima gen(!?), kako ce uspeti da namaknu vlast i "zavladaju" ovde, tu naravno ukazujes na vlast u drzavi? na koga ti uopste mislis i sa cime poistovecujes ovo sve? ti u ovome vidis mnogo vecu grupaciju nego sto ona jeste? ili tih 5% (!?) uspeva nekako da "zavede nedostajucih" 45%????

u jeee ali si se ti istripovao, pa primi nas u svoju pecinu..lovi nam medvede i napravi nam haljine i pantalone od krzna bizona.i ljuljaske nam napravi od lijana, da se ljuljamo dok ti lovis :mrgreen:

Zar ti stvarno misliš da bi nekom bila potrebna u takvoj situaciji ? Ti si produkt dekadentnog kraja ovog društva , pojava kao ti ima još malo vremena . Vrlo malo .

Metnuces nas na stub srama i gadjati pokvarenim jajima?:lol:

Pogađaj ponovo :roll: .

Zar ti stvarno misliš da bi nekom bila potrebna u takvoj situaciji ? Ti si produkt dekadentnog kraja ovog društva , pojava kao ti ima još malo vremena . Vrlo malo .

...a jel ti treba zastita, ako ti treba tu smo Shojo i ja da budemo protektori, nema da brines, srpski muskarci su kremen kamen, zila kuckavica i sustina srpskih zena, tvoja sreca je nasa sreca, iciciemo nas dve iza tebe da ti sacuvamo guzu od nasrtljivaca:mazi:

a cega si ti produkt? divljacina iz pecine sa krznom oko struka i neartikulisanim zvucima koje ispusta mumlajuci o nekoj mrznji i besno rezuci?
kakvo dekadentno drustvo? ja ne radim nista nenormalno, niti se ponasam kretenski,. ja branim ljude koji vas ne diraju a nad kojima se vi izivljavate ili pravite takvu atmosferu da se drugi izivljavaju..
znaci ti mrzis, ti stalno pricas o nekim surovim kaznjavanjima i nesto je tu nenormalno, ljubav i saosecanje sa drugim ljudima nije nenormalna niti zelja da ih branis

...a jel ti treba zastita, ako ti treba tu smo Shojo i ja da budemo protektori, nema da brines, srpski muskarci su kremen kamen, zila kuckavica i sustina srpskih zena, tvoja sreca je nasa sreca, iciciemo nas dve iza tebe da ti sacuvamo guzu od nasrtljivaca:mazi:
necemo da mu je cuvamo dacemo je prvom ko naidje. :mrgreen: garant ima lepo dupence cim se toliko plasi :mrgreen:

deja vu!!!!! jel smo se nekad nasle na temi u isto vreme i raspravvljale sa nekim agresivnim slicnog psihickog sklopa?. kao da je bilo. :mrgreen:
volim taj osecaj.bas cudno i lepo z:lol:

Ček', ****** ne mogu biti patriote? Kako je to slatko...i roze.

ne ne ne

nacional-patriote

patriota svakako ima mnogo u nasem drustvu, mnogo vise od ovih ovde promasenih desnicara. cak ni to ne umeju kako treba da predstavljaju. malo koketiraju malo vredjaju. pravi desnicar je neumoljiv i principijelan, nema odstupanja. ovde takvih ima par na celom forumu. ali ne i na ovoj temi.

necemo da mu je cuvamo dacemo je prvom ko naidje. :mrgreen: garant ima lepo dupence cim se toliko plasi :mrgreen:

deja vu!!!!! jel smo se nekad nasle na temi u isto vreme i raspravvljale sa nekim agresivnim slicnog psihickog sklopa?. kao da je bilo. :mrgreen:
volim taj osecaj.bas cudno i lepo z:lol:

O yeap, nudile smo se u sendvicu nekom liku i on je priznao da nas ne bi odbio ni lud pri cemu su sve njegove teorije o lezbejkama pale u vodu....Tension valjda...

a cega si ti produkt? divljacina iz pecine sa krznom oko struka i neartikulisanim zvucima koje ispusta mumlajuci o nekoj mrznji i besno rezuci?
kakvo dekadentno drustvo? ja ne radim nista nenormalno, niti se ponasam kretenski,. ja branim ljude koji vas ne diraju a nad kojima se vi izivljavate ili pravite takvu atmosferu da se drugi izivljavaju..
znaci ti mrzis, ti stalno pricas o nekim surovim kaznjavanjima i nesto je tu nenormalno, ljubav i saosecanje sa drugim ljudima nije nenormalna niti zelja da ih branis

Svi smo mi potekli od tih "divljaka" iz pećine , tog krzna i tih prirodnih zakona koji su nagonili ljude da vekovima progone degenerike . Tvoja greška je što ne vidiš dalje od svog nosa i svoje dekedentne okoline . Zato i ne misliš da radiš nešto nenormalno . Zato je tvoje saosećanje usmereno u pogrešnom pravcu . Zato je tebi i takvima kao ti ostalo malo vremena .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back