Homeopatijom protiv raka

nesvesna

Zainteresovan član
Poruka
160
Dragi prijatelji...ocajna Sam...najbolje prijateljica s kojom sam delila dobro i zlo umire od raka...bojim se da mislim na to iako je U teskom stanju...nista vise ne pomaze Pa smo krenuli na homeopatsko lecenje...ima vodu U stomaku trombozu U venama otkazuju organi...travar jedan poznati dao je Puno tinktura koje obecavaju kad citate o tome Ali me ne ohrabruju...zna Li neko neki slucaj da je beznadeznost postala ipak dobra vest da se stanje popravilo...znam da je svako poseban slucaj al samo eto neki tracak nade...ona je Jos zena mlada...samohrana majka i nadasve dobar drug...strasno je gledati kako se gasi...hvala.

Dragi prijatelji...ocajna Sam...najbolje prijateljica s kojom sam delila dobro i zlo umire od raka...bojim se da mislim na to iako je U teskom stanju...nista vise ne pomaze Pa smo krenuli na homeopatsko lecenje...ima vodu U stomaku trombozu U venama otkazuju organi...travar jedan poznati dao je Puno tinktura koje obecavaju kad citate o tome Ali me ne ohrabruju...zna Li neko neki slucaj da je beznadeznost postala ipak dobra vest da se stanje popravilo...znam da je svako poseban slucaj al samo eto neki tracak nade...ona je Jos zena mlada...samohrana majka i nadasve dobar drug...strasno je gledati kako se gasi...hvala.

Na zalost nista ne moze sa sigurnoscu da ti se kaze da pomaze od alternativnih stvari.Nije zahvalno da se kaze cak ni da nesto SIGURNO pomaze 0,1% jer nije zvanicno.
Ali gotovo sigurno da nece pomoci kospice kajsija, germanijum, prepelicja jaja, stade mi pamet onaj benzin il sta vec iz Albanije, cudesni aparati, cudesne vodice....s time ce izgubiti i vreme i novac...Citao sam da se kod par ljudi recimo spontano povukao rak jetre ili prostate nakon konzumacija phellinusa linteusa, gljive, ali sve je to od slucaja do slucaja, kod mozda vecine, to nece imati efekta...Zao mi je

Znao sam jednog starog coveka koji je ozdravio tako sto je pio mokracu od bebe koja sisa mleko.
Da li jeod toga , pretpostavlja se , jer nista drugo nije koristio nit jeo .
...............................................................................................................................................................................................
Na interentu od alternativnih sredstava jedino sto sam video je slucaj u Australiji nekog bogatasa i davanje infuzija C vitamina u onoj dozi koja je maksimalna doza da osoba ne bi umrla od tog C vitamina. Da li je to tacno , ko zna .

Homeopatija je prevara bežite od toga!

Davanje lažne nade je poslednja odbrana. Ako će nekome biti lakše davanjem lažne nade pa priuštite im to. Samo odaberite neku najjeftiniju varijantu pošto ionako znate da od toga nema ništa. Ljudi su skloni inače da dobro zarađuju na lažnoj nadi nudeći neke trave koje nikad niko nije dokazao da leče.

• Podržavam
Reactions: DUH
@Барышников

Ko ti je dozvolio da ti sa mnom, razgovaraš na takav vulgaran način i da mi se obraćaš sa uvredama.
U nedostatku racionalnih argumenata, da predstaviš svoje stavove počeo si vređati neistomošljenike.Neobrazovani primtivac. Tvoj ateizam me ne zanima, Bog će pomoći svakom ko mu se iskreno obrati. A ti znaš šta je bilo za vreme Justianove kuge i kakve ona ima veze sa temom? Bio si prisutan tamo pre 1500 godina?. Samo neobrazovan čovek priča o temama u kojima nije kompetetan. Ne obraćaj mi se više po forumu.

Na zalost,ja licno ne bih da ti dajem laznu nadu.Homeopatija je prevara,moze da pomogne malo,ili nimalo.Ali u poslednjem stadijumu bolesti ne.Ima i vise vrsta kancera,nisu svi isti,neki se bez problema lece hemotratijom ili zracenjem,kod nekih ne pomaze.

• Podržavam
Reactions: DUH
@Барышников

Ko ti je dozvolio da ti sa mnom, razgovaraš na takav vulgaran način i da mi se obraćaš sa uvredama.
U nedostatku racionalnih argumenata, da predstaviš svoje stavove počeo si vređati neistomošljenike.Neobrazovani primtivac. Tvoj ateizam me ne zanima, Bog će pomoći svakom ko mu se iskreno obrati. A ti znaš šta je bilo za vreme Justianove kuge i kakve ona ima veze sa temom? Bio si prisutan tamo pre 1500 godina?. Samo neobrazovan čovek priča o temama u kojima nije kompetetan. Ne obraćaj mi se više po forumu.

On naravno nije bio prisutan, ali su ljudi pisali i pre Hrista.
On je savrseno racionalan, poziva se na pisane izvore, ti na neku konfuznu nadu i veru.

Homeoptaija nazalost nije nikome pomogla, barem ne kod takvih dijagnoza.

@Барышников

Kad čovek doživi saobraćajku, koga zove BOGA ili hitnu pomoć?
Kad nekom pukne slepo crevo, gde ide, u CRKVU ili bolnicu?
Kad se neko, daleko bilo, povredi, gde ide, po MANSTIRIMA ili pravo kod ortopeda?

Ne, nije uvreda, jer ako si bolestan, trebaš da ideš da se LEČIŠ, a ne MOLIŠ.

Da je tvoje dete, daleko bilo, bolesno, šta bi radio, MOLIO se, ili JURIO LEKARE I LEKOVE???
MOLITVA ne isključuje LEKARE I LEKOVE, al bez LEKOVA, MOLITVA NE VREDI NIŠTA!

Kome se još otvoreni prelom zacelio od molitve? Reci mi? Ne, nego dodje vidar ili lekar, sa lekovima, travkama, itd....
Da molitva nešto pomaže, pa lekari ne bi ni postojali, samo molioci!

Ah, da, uvek zaboravim ključno oružje svih velikih vernika: " VI LJUDI STE KRIVI ZA SVE!"
Ne verujete dovoljno! Inače samo kad biste poverovali!.....ma čuda bi se po Zemlji dešaval! nego eto, uvek čovek kriv na kraju za sve...? kako bre to??

I ovo što sam ti ja reko, reko bi ti roditelj svakog bolesnog deteta, iako ja nisam ni roditelj, otero bi te u 3PM!
Pozovi nekog pa mu to predloži, pa ćeš videti, novine su pune dece koje se leče SMS porukama...

Davanje lažne nade je poslednja odbrana. Ako će nekome biti lakše davanjem lažne nade pa priuštite im to. Samo odaberite neku najjeftiniju varijantu pošto ionako znate da od toga nema ništa. Ljudi su skloni inače da dobro zarađuju na lažnoj nadi nudeći neke trave koje nikad niko nije dokazao da leče.
znaci preporucujes da se preda i da umre?

Nažalost, opis njenog stanja ukazuje na metastaze i na to da bilo šta da se pokuša, "ništa više ne pomaže"...
Nažalost, sama reć "beznadežnost" govori da tračak nade ne postoji, da je medicina rekla svoje...
Duhovnici znaju koliko je važno da se duša usmeri u blagotvornom pravcu i kada je čovek zdrav, naročito umirućem, kada kuca na vrata nepoznatog...

znaci preporucujes da se preda i da umre?
Ništa ja ne preporučujem samo sam realan i ne patetišem.
Ne znam nikoga ko je imao ozbiljnu bolest pa se izlečio od lekova, trava i ostalih mađioničarskih trikova. Samo je delimično produžio život i pre 500 godina su ljudi uspevali da dožive 80-100 godina nije to ekskluzivitet današnjice. Sva ta alternativna medicina je ništa drugo nego placebo efekat.
Ako veruješ pomaže ako ne veruješ ne pomaže.
Čuda ne postoje.

Back