@
Барышников
Ko ti je dozvolio da ti sa mnom, razgovaraš na takav vulgaran način i da mi se obraćaš sa uvredama.
U nedostatku racionalnih argumenata, da predstaviš svoje stavove počeo si vređati neistomošljenike.Neobrazovani primtivac. Tvoj ateizam me ne zanima,
Bog će pomoći svakom ko mu se iskreno obrati. A ti znaš šta je bilo za vreme Justianove kuge i kakve ona ima veze sa temom? Bio si prisutan tamo pre 1500 godina?. Samo neobrazovan čovek priča o temama u kojima nije kompetetan.
Ne obraćaj mi se više po forumu.
Kad čovek doživi saobraćajku, koga zove BOGA ili hitnu pomoć?
Kad nekom pukne slepo crevo, gde ide, u CRKVU ili bolnicu?
Kad se neko, daleko bilo, povredi, gde ide, po MANSTIRIMA ili pravo kod ortopeda?
Ne, nije uvreda, jer ako si bolestan, trebaš da ideš da se LEČIŠ, a ne MOLIŠ.
Da je tvoje dete, daleko bilo, bolesno, šta bi radio, MOLIO se, ili JURIO LEKARE I LEKOVE???
MOLITVA ne isključuje LEKARE I LEKOVE, al bez LEKOVA, MOLITVA NE VREDI NIŠTA!
Kome se još otvoreni prelom zacelio od molitve? Reci mi? Ne, nego dodje vidar ili lekar, sa lekovima, travkama, itd....
Da molitva nešto pomaže, pa lekari ne bi ni postojali, samo molioci!
Ah, da, uvek zaboravim ključno oružje svih velikih vernika: " VI LJUDI STE KRIVI ZA SVE!"
Ne verujete dovoljno! Inače samo kad biste poverovali!.....ma čuda bi se po Zemlji dešaval! nego eto, uvek čovek kriv na kraju za sve...? kako bre to??
I ovo što sam ti ja reko, reko bi ti roditelj svakog bolesnog deteta, iako ja nisam ni roditelj, otero bi te u 3PM!
Pozovi nekog pa mu to predloži, pa ćeš videti, novine su pune dece koje se leče SMS porukama...