У Холандији проблеми ...здравоо!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

У Холандији проблеми , здравооо..

Шта се ово дешава у срцу капиталистичко либералне демократске Холандије , видим проблеми неки .

Разбијање Ротердама стотине ухапшених у обрачунима са полицијом , протестанти каменом на полицију ..полициски час..

Погледах видео на Rусији данас и просто сам се згрозила као Немачка нацистичка у време полициског часа , или као Београд окупиран 1942 године , па оно партизани се скирвају по улицама , рације , насиље полиције над демонстрантима....

Зашто нема извештавања о проблему у Холандији ?

Погледајмо ове стравичне слике сузбијања слободе говора и криминала Холандске полиције ..

Како то изгледа када Холандаска полиција убија од батина

просто ме потресао овај видео , бруталност полиције

Није руптил снимио скеч , него су снимили са лица места , просто невероватно како су пребили оног дечка на бициклу , палицима по глави , срушили га ..страшно
Uokvirili su to kao da je u pitanju "Pad Zapada, a uzdizanje Radovana Četvrtog."

U stvarnosti, heroji Holandije su ustali da razbiju zločinački poduhvat zvani "Kina i suverenizam"

Здраво.

Без разлога се радујеш туђој несрећи.

Не радујем се туђој несрећи, него просто осуђујем претерану употребе СИЛЕ полиције Ротердама према мирним демонстрантима .

Побогу друже , ви као да немате ни трун емпатије..

Погледајте видео оборили дечака , брат , брату нема више од 15 година и убише га палицама по глави ..

осуђујем овакво агресивно понашање Холандеске полиције , као СС војници патролирају у тамним чизмама у сумрак и убијају од батина..

Где је ту слобода говора , кретања , где кажи ми ?

1611694435900.png

бију децу овим металним палицама

Back