Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
sta zna shaban.........on je cuo da tamo mozes da kupis drogu u supermarketu......pricao mu komsija baustelac.........![]()
Ti to meni Shaban? Zbog cega takav nacin?
Sad mi je jasno zasto se ovde vecini gadis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta zna shaban.........on je cuo da tamo mozes da kupis drogu u supermarketu......pricao mu komsija baustelac.........![]()
МРЖЊА и АНИМОЗИТЕТ ПРЕМА СРБИМА и СРБИЈИ од стране Холанђана и Холандије више је него видљив уназад доста година. Врхунац те
мржње УНЕЛИ СУ ЧАК И У СРЕДЊОШКОЛСКЕ УЏБЕНИКЕ..
лажно оптужујући Србе да су неком Шиптару УРЕЗАЛИ ПРАВОСЛАВНИ
КРСТ НА ГРУДИМА....размишљам и никако не могу да откријем ШТА ЈЕ РАЗЛОГ таквој мржњи,одакле потиче... и шта је крајњи циљ томе што непрекидно киње и вређају нашу земљу и наш народ?
Не видим такве разлоге ни у њиховој историји? Све то ми уопште није јасно?
Ако погледамо мапу Холандије(Низоземске) видећемо да су у скоро истој
позицији као 'рвати у бившој СФРЈ, видим имају и исту заставу (црвено,бело,
плаво).
Dobro de, Jugoslavija, ízrazio sam se geografski posto je u Srbiji bio prvi ustanak.
Da se ispravim, prvi pokret otpora je osnovan u Srbiji.
Ali da budem fer, osnovao ga je Hrvat.
(sad kad raspale he he)

Zar nije to uradio Draza, i od kada je on Hrvat boze me sakloni ironije?
Pozdrav![]()
Pozdrav i tebi, ali ja nisam ni mislio na Drazu.

МРЖЊА и АНИМОЗИТЕТ ПРЕМА СРБИМА и СРБИЈИ од стране Холанђана и Холандије више је него видљив уназад доста година. Врхунац те
мржње УНЕЛИ СУ ЧАК И У СРЕДЊОШКОЛСКЕ УЏБЕНИКЕ..
лажно оптужујући Србе да су неком Шиптару УРЕЗАЛИ ПРАВОСЛАВНИ
КРСТ НА ГРУДИМА....размишљам и никако не могу да откријем ШТА ЈЕ РАЗЛОГ таквој мржњи,одакле потиче... и шта је крајњи циљ томе што непрекидно киње и вређају нашу земљу и наш народ?
Не видим такве разлоге ни у њиховој историји? Све то ми уопште није јасно?
Ако погледамо мапу Холандије(Низоземске) видећемо да су у скоро истој
позицији као 'рвати у бившој СФРЈ, видим имају и исту заставу (црвено,бело,
плаво).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Како у историји никако нисам могао да пронађем разлоге за непрекидан напад и мржњу на Србе и Србију - помислио сам да није можда у питању чињеница да ће њихова земља убрзо нестати са географске карте Земље подизањем нивоа мора и да они једноставно морају да се повуку на копно - па можда овде траже просторе за нова насељавања и зато тако безочно нас нападају и заједно са Немцима ЖЕЛЕ ДА НАС УНИШТЕ И РАСЕЛЕ СА ОВИХ ПРОСТОРА ???
А какво је ваше мишљење? Имате ли ви неки други логичан одговор?

To je onda oksimoron, mislim prvi antifasista na tlu Srbije (ili Kraljevine svejedno) a Hrvat, cija je republika bila fasisticka sa cime se slagalo vecina stanovnika Hrvatske nacionalnosti, a meni se ipak cini da je u istoriji ostalo zapamceno da je Draza podigao prvi ustanak odmah nakon kapitulacije zvanicne vlade Kraljevine tako da ne mozes reci PRVI a ne misliti automatski na Drazu, to me buni!?
Pozdrav![]()
..ti, kao i ovi rvati, patite od delimicne amnezije pomesano sa auticnoscu za neke cinjenice..![]()
Stvarno se ne secam da se Draza borio protiv fasista...

Znas, badava ako nesto govoris a isto to i ne radis...
O tome se radi...

Boze sacuvaj, samo istinu govorim.
..al' si ti mator, ebote..![]()

Ti to meni Shaban? Zbog cega takav nacin?
Sad mi je jasno zasto se ovde vecini gadis.
![]()

Mozda, ali je ZVANICNO on bio prvi borac protiv fasizma i podrzavan je od vlade i saveznika do, bese, 1943?
Njegova borba protiv ustasa je mnogo znacajnija, negde sam citao da je predratna Hrvatska bila etnicki sastavljena od 2,2 milje Hrvata i oko 1,5 milje Srba, da nije bilo cetnika mislim da bi sad baratali mnogo vecom cifrom pobijenih od 750-800 hiljada u Jasenovcu, par stotina hiljada je pokatoliceno i samo nekoliko stotina hiljada je prezivelo ali su bar preziveli a da su cekali samo partizane tesko da bi prezivelo toliko!
Pozdrav![]()
Ајде кад истину говориш, објасни ми зашто су Сукарно и Тито били блиски пријатељи? И друго, ко је муж холандске краљице? И треће, колико Холандеза је протерао Сукарно из Индонезије? Можда ту негде лежи разлог за државну освету?
sta fali shabanu???........shaban bajramovic .....legenda ........shaban shaulic ......car......
shaban koji nikada nije bio u Holandiji , a pise da je tamo legalizovana droga.......shaban , nego sta???![]()