Holandija blokira Hrvatsku?

Iskreno,nije me briga za Hrvate.Za njih ne mogu da imam ni onako interesovanje tipa ''nek' komšiji crkne krava'',kakvo oni pokazuju za nas.Svaka priča s njima i o njima je gubljenje vremena.
pa ne znam bas ,da te nije toliko briga ne bi redovno otvarao teme o Hrvatima i ne bi na svakoj bio redovan , mislim pisi gde oces to je tvoje pravo , al nece biti da te ne zanimaju bas naprotiv cak deluje da si cak i opsednut istima kao jos neki ovde
ko da su vam zene ili cerke nedajboze otisle sa nekim Rvatom pa vas toliko pogadja :think:

pa ne znam bas ,da te nije toliko briga ne bi redovno otvarao teme o Hrvatima i ne bi na svakoj bio redovan , mislim pisi gde oces to je tvoje pravo , al nece biti da te ne zanimaju bas naprotiv cak deluje da si cak i opsednut istima
Kad ti kažeš druže Bundy,onda je tako.;)...al' 'ajd' da pojasnim.Oni su meni ''zanimljivi'' zato što pokazuju maximalno nepoštovanje ljudi koji su njihovi preci pobili.
Neverovatno mi izgleda to i takvo nipodaštavanje svega što nije njihovo.Nedostatak empatije i ljudskosti.

Poslednja izmena:
Kad ti kažeš druže Bundy,onda je tako.;)...al' 'ajd' da pojasnim.Oni su meni ''zanimljivi'' zato što pokazuju maximalno nepoštovanje ljudi koji su njihovi preci pobili.
Neverovatno mi izgleda to i takvo nipodaštavanje svega što nije njihovo.Nedostatak empatije i ljudskosti.

razumem ja to u potpunosti , kao i cinjenicu da se dogadjaji iz proslosti ne smeju zaboraviti , ali stalno potenciranje i nastavljanje sa njima na najnizi nacin tipa "moj tata je jaci od tvog " i tako svaki boziji dan , sluzi samo hrana za budale sa obe strane., a zrtvama nimalo ne pomaze .

da da sace kao da blokiraju,a pre im se gledalo kroz prste.nije nego...lepo su oni smislili da nahuskaju sloveniju i holandiju da nadju neki razlog za blokadu jer im nije do sirenja evropske unije u narednih par godina,a svakako ne dok traje ova kriza,al bi onda bilo lepo da to jasno i glasno kazu a ne kao evo evo sace samo sto nije.

inace pegla mi se od holandjana i njihove pravde :)

:bljak: all day long.....

razumem ja to u potpunosti , kao i cinjenicu da se dogadjaji iz proslosti ne smeju zaboraviti , ali stalno potenciranje i nastavljanje sa njima na najnizi nacin tipa "moj tata je jaci od tvog " i tako svaki boziji dan , sluzi samo hrana za budale sa obe strane., a zrtvama nimalo ne pomaze .
Ne pomaže ni bilo kakva komunikacija pošto oni svaki put zaobilaze svoju krivicu i nastavljaju kao da ništa nije bilo.:)Pisao sam već da imam dosta Hrvata u familiji,njihovo ponašanje prema svemu što je srpsko je blago reći nedopustivo.

pa ne znam bas ,da te nije toliko briga ne bi redovno otvarao teme o Hrvatima i ne bi na svakoj bio redovan , mislim pisi gde oces to je tvoje pravo , al nece biti da te ne zanimaju bas naprotiv cak deluje da si cak i opsednut istima kao jos neki ovde
ko da su vam zene ili cerke nedajboze otisle sa nekim Rvatom pa vas toliko pogadja :think:

Pisao sam već da imam dosta Hrvata u familiji.
BINGO

kazem ja voli nas Holandija samo mi to neznamo da iskoristimo netreba nikad predati mladica oni nam nedaju u Eu bolje za nas nedaju ni Hrvatima zbog oluje lepo lepo dele posno sto znaci da ce priznati RS jupi konacno nismo dzabe ginuli sve ok samo jes da nam ostave kosovo i puste Seselja i oni su nam onda ko Rusi aleale:worth::worth::worth:

Holandija blokira pregovore Hrvatske i EU zbog Oluje?
Autor: Tanjug

Holandija bi mogla da blokira pregovore o pristupanju Hrvatske Evropskoj uniji, zbog toga što Haškom sudu nije dostavila artiljerijske dnevnike iz vojno-policijske akcije "Oluja", pišu hrvatski mediji, pozivajući se na nezvanične informacija iz diplomatskih izvora.

Šta mislite? Medijski trik, nezvanična politika EU o blokiranju svih kandata radi sopstvene unutrašnje krize, principijelnost ili nešto četvrto, peto, šesto?

Da krenem od kraja - principijelnost mislim da nije, to se već pokazalo u nekoliko slučajeva.
Blokiranje kandidata - možda, ali privremeno.
Medijski trik - kažu gde ima dima, ima i vatre mada zavisi i na koje "hrvatske "medije" se tanjug poziva ( a na koje "izvore" se pozivaju hrvati).

Sve u svemu ne bi bilo loše da ih uslove, ako ni zbog čega drugog onda da malo primire ovdašnje dežurne dušebrižnike.

Iskreno,nije me briga za Hrvate.Za njih ne mogu da imam ni onako interesovanje tipa ''nek' komšiji crkne krava'',kakvo oni pokazuju za nas.Svaka priča s njima i o njima je gubljenje vremena.

tema mesić..jasenovac - misoni 68 poruka no1 poster
kepetan dragan - misoni 2 poruke
braun hrvati bez publike - misoni 6 poruka no2 poster
pijetet jasenovcu - misoni 2 poruke od 9 postavio temu
vukovar NSS - misoni 1 poruka od 6 ukupno na temi
mesić dolazi na kosovo - misoni 0 poruka:eek::eek:

suma sumarum prve tri strane politike: mišonju boli briga jedina za kosovo :cool:

tema mesić..jasenovac - misoni 68 poruka no1 poster
kepetan dragan - misoni 2 poruke
braun hrvati bez publike - misoni 6 poruka no2 poster
pijetet jasenovcu - misoni 2 poruke od 9 postavio temu
vukovar NSS - misoni 1 poruka od 6 ukupno na temi
mesić dolazi na kosovo - misoni 0 poruka:eek::eek:

suma sumarum prve tri strane politike: mišonju boli briga jedina za kosovo :cool:

..a bogati jesi matemotičar...:hahaha::hahaha:..kako si samo zbrojio ....:super::super:

Back