hoću odgovor!!!

Кулиража:
Liga izuzetnih dzentlmena
E stvarno neverovatno, gluplji film nisam gledala u zivotu i ne bi ga preporucila ni kao metod mucenja u koncentracionim logorima nije cak ni dovoljno glup da neko umre od dosade gledajuci!!!
Mada mislim da mi je najvise zao sve one trake na koji su moprali da ga presnime kako bi ga distribuirali po bioskopima!!!

Srebrno pero:
Кулиража:
E stvarno neverovatno, gluplji film nisam gledala u zivotu i ne bi ga preporucila ni kao metod mucenja u koncentracionim logorima nije cak ni dovoljno glup da neko umre od dosade gledajuci!!!
Mada mislim da mi je najvise zao sve one trake na koji su moprali da ga presnime kako bi ga distribuirali po bioskopima!!!

Pa vidis, kako kome!Meni se dopao film-sto zbog efekata, sto zbog toga sto je pola mojih decijih "heroja" u filmu. Sorry-ali nikako se ne slazem sa tobom.Mozda si zalutala u forum?

Srebrno pero:
Кулиража:

Definitivno si u pravu - ako nisi naduvan ovaj film se ne moze podneti - odavno nisav video bedniji pokusaj...Ma bre znas sta je Dejvid Linchova Dina...ququ lele, Imortal od Enki Bilala je isto vrhunski...

dejan v.:
ljubitelj sam SF zanra...ali u zadnje vreme tesko se moze naci kvalitet...mene je iznenadio jedan od novijih : IMMORTEL...pola film pola komp.animacija...prica je fantasticna ...obavezno pogledati !!!

Svideo mi se,ali kao i obično reklama na TV-u nema veze sa filmom....
Trenutno čekam da mi stigne Kaena-ili kako li se već zove-jel neko gledao?

Back