Tuzne su te neuzvracene ljubavi......
:shock: :? 8)
:x
ops:
:wink:

ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:

cages:Jao,ti si zensko a znas za Zergove?!? Jos mi reci da znas ko je Boxer i postaces moja najnovija ljubav (neuzvracena,ofkorz)Matilda:Još nisam našla p.vojnike, a ovo resto što ste predložili-ODGLEDANO.
ps s.troopers je bljak maksimalno, sem zergića....
Čekam na nešto novo!![]()
![]()
![]()
Weeky:a jel si gledala Beli Ambis?
ops:ODlicna akcija po snegu...preporucujem ti je toploMatilda:Weeky:a jel si gledala Beli Ambis?
Help-Beli Ambis?....ko gde kome ....ops:
simpaAnonymous:TRON[/u]
Brisi nos i pusti odrasle da razgovaraju 8)Weeky:Tuzne su te neuzvracene ljubavi......![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E stvarno neverovatno, gluplji film nisam gledala u zivotu i ne bi ga preporucila ni kao metod mucenja u koncentracionim logorima nije cak ni dovoljno glup da neko umre od dosade gledajuci!!!Кулиража:Liga izuzetnih dzentlmena
Srebrno pero:E stvarno neverovatno, gluplji film nisam gledala u zivotu i ne bi ga preporucila ni kao metod mucenja u koncentracionim logorima nije cak ni dovoljno glup da neko umre od dosade gledajuci!!!Кулиража:Liga izuzetnih dzentlmena
Mada mislim da mi je najvise zao sve one trake na koji su moprali da ga presnime kako bi ga distribuirali po bioskopima!!!
Zoki-82:Sky Captain And The World Of Tomorrow

JOj IZVINI covece!cages:Brisi nos i pusti odrasle da razgovaraju 8)Weeky:Tuzne su te neuzvracene ljubavi......![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Srebrno pero:E stvarno neverovatno, gluplji film nisam gledala u zivotu i ne bi ga preporucila ni kao metod mucenja u koncentracionim logorima nije cak ni dovoljno glup da neko umre od dosade gledajuci!!!Кулиража:Liga izuzetnih dzentlmena
Mada mislim da mi je najvise zao sve one trake na koji su moprali da ga presnime kako bi ga distribuirali po bioskopima!!!
I ROBOT,MARTIX ako nisi gledala obavezno pogledajMatilda:Ljudi mene nešto u poslednje vreme mrzi da čitam,pa mi treba naslov nekog dobrog ,naravno novijeg SF filmića.![]()
kocka 2 je s.r.a.nj.eDabaMAN:Kocka 1 i 2.
moram priznati da se slazemcvoro_mb:kocka 2 je s.r.a.nj.eDabaMAN:Kocka 1 i 2.
Upravo sam ga gledana na TV-u, otkacen je skroz.Clockfixer:Brazil.... SF mnogo dobar...

dejan v.:ljubitelj sam SF zanra...ali u zadnje vreme tesko se moze naci kvalitet...mene je iznenadio jedan od novijih : IMMORTEL...pola film pola komp.animacija...prica je fantasticna ...obavezno pogledati !!!