vecavestica:
dugi777jezik:
Pera_Zdera:
dugi777jezik:
Pera_Zdera:
E ovde ce opet da se naprave dva tabora pa mini rat, u principu nicim izazvan.
Strana 1: baraba, dugi jezik, istrebljivac
Strana 2: Dismisal, vecavestica, raindog...i evo i ja.
Ja stvarno nemam pojma zasto ste toliko napali lika.
PS Za one inteligentnije, pa iako im je ona i sama to rekla, Raindog je zensko.
8) 8) 8) ... to samo potvrdjuje moju TVRDnju da je DISkvalifikovanaMISaoALternative, obichan olinjali DERpe, chim nema yaya, nego pod suknjama riba sa nickovima kao povadjenim iz crnomagijskih sekti, trazhi zashtitu...

... A i Pera Zdera mi nije neki masculino tip, sav mlohav i flafast, da ne kazhem, prepumpan... Ma nisi ti kriv, mozhda je i tebe pravio Corax karikaturista...
Pa dugi jeziku, ili bolje receno, duzi jezik od bilo cega drugog, pa se onda pitamo koliko si ti maskulin uopste. Vidis tebi je jezik glavno oruzje a nama je nesto drugo...mozak, koga ti ocigledno i dokazano(vise puta) imas samo u atrofiranom obliku. A mozda su ti i drugi delovi tela atrofirani... ko zna.
A tvoja infantilnost zraci iz tebe i to u raznim oblicima. Dete.
8) 8) 8) Ako se glupost meri prvonanetim uvredama i (samo prazan klas gleda u nebo) i rasno-polno i ostalim shovinistichkim prilazom onima koji misle drugachije, onda su Peki Zderonja i Veca Karakondzula shkolski primer tuposti i dekadencije. Ponashaju se kao ludaci u ludnici - samo oni su pametni, svi ostali dileje, dok oni okolo bleje(du).
posto sam ja lepo vaspitana dama pravicu se da ovo nisam ni videla.
JEZICINO ti i ja se nikada do sada nismo sudarili i bas me iznenadjuje to sto si napisao.
sada te lepo molim otidji na NS i L. G. O .Devojcici????
8) 8) 8) Aman Karakondzulo, kome ti ovde prodajesh bubuljice za bubrege ?! Da si iole vaspitana, ne bi kevtala. A shatro si iznenadjena (kao putari usred zime snegom) kad posle ujedanja dobijesh po brnjici. I mani se shifara. Reci shto imas, slobodno, vec jesi i gore lajala.
A da smo se sudarali, plakala bi ti meni iz glasa, ali iz zadovoljstva, uprkos svemu sto si mi priredila. Ja na uvrede uzvracam dobrotom i lepim, pa ko izdrzi. Ovde moram verbalno da uzvratim, ali da si blize, imalo bi sta i da se lize. I na kraju, sto da idem na NS ?! Nisam Neoplanta-Man, iako sam tamo chesto zbog jedne divne Pete W... Ako me primas, ok, ako ne, izvini, jer ZhiLi mi RuKa... :wink: :wink: :wink: