M
Miki...miki
Gost
Ti si na žalost, a na moju sreću još neudana...vreme je da se promene statusi.Kako tema odmice..ne boj se..neces ostati sama..![]()
Ljp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si na žalost, a na moju sreću još neudana...vreme je da se promene statusi.Kako tema odmice..ne boj se..neces ostati sama..![]()
Taj sam.Pogrešan pristup draga.
Poželjno je da priča malo, zarađuje puno i darežljiv je (u krevetu, novčaniku i emocionalno).
Mislim, ako rešiš da daš oglas, manje će te košta ova skraćena verzija.![]()
ako si ti jedini kandidat, moj status ostaje nepromenjen do kraja životaTi si na žalost, a na moju sreću još neudana...vreme je da se promene statusi.
Ljp.

Normalno......aa šta mislis..mozda bih imala vece šanse da pijem, pušim i duvam
Ahahahahhaahahah...ako si ti jedini kandidat, moj status ostaje nepromenjen do kraja života![]()
kafa broj 3 ručak skuvan.ako si ti jedini kandidat, moj status ostaje nepromenjen do kraja života![]()
Ok...neću Te više smarati, zadržavati, tagovati, lajkovati, citirati.ako si ti jedini kandidat, moj status ostaje nepromenjen do kraja života![]()
Jbg pročitah ovu poruku 12 godina kasnijeMame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Jbg pročitah ovu poruku 12 godina kasnije
Nisam ja, ona je zakasnilaNisi zakasnio

Ok...neću Te više smarati, zadržavati, tagovati, lajkovati, citirati.
ŽELIM Ti SVE NAJBOLJE, I SVAKTU SREĆU..
Ljp.
hvala ti Božehvala ti Bože
ne pali ga plizzzZovni na veceru, zasluzio je
Kasno je samo ako se odapne pre.Nije ona nista zakasnila
ne pali ga plizzz
..necemo ga dirati..neka je on ziv i zdrav svojoj zeni i deci i neka ne traži leba preko pocace... da ga se resimo![]()
Zeznula si se, on sad to ovako vidi..necemo ga ubijati..neka je on ziv i zdrav svojoj zeni i deci i neka ne traži leba preko pocace
Pa sto si takvahvala ti Bože
možda ipak da izadjes ti sa njim.. autoritativan si i pun ideja .Ja podrzavam da Nina izadje sa Svatkom. Eto da znate.