- Poruka
- 17.625
i ti si pametan![]()
Postavi stih pjesme koju slusas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti si pametan![]()
uhh uhh uh..ne obecavaj nesto sto nisi u stanju da uradišIf I could
baby I'd give you my world
How can I
when you won't take it from me?

uhh uhh uh..ne obecavaj nesto sto nisi u stanju da uradiš
a da je romanticno..jeste![]()

zar je tebi negativa sto rekoh da je romanticno![]()

Nije, to ti je samo ulaznica za pretpristupno članstvo kod mene.naucila sam da kuvam..zar je to malo![]()
Baš joj to teško padaNije, to ti je samo ulaznica za pretpristupno članstvo kod mene.
..a što znaš od kuhanja?
Znaš li oko sukanih kora za domaće pite?
Znaš li da spremaš morske DELICIJE?
Ljp.

Ti si postena i bez toga ...com...Imam sve to ali
da budem postenazena.com...
To Blajbisa care, nema Te tko pobjere Amera u Vijetnamu i Afganistanu...to je poanta, sustina...bliskost, sreca, zagrljaj, razgovor, pa i svadja konstruktivna.Mislio sam da se ne mesam u ovu diskusiju, ali sada moram.
Ti mislis da je kuca, vikendica, auto, visoka primanja i sve ostale MATERIJALNE STVARI dovoljne da covek u zivotu bude SRECAN?
Ne, nisu dovoljne!
Ako nemas sa kim da PODELIS ono sto zivot svakodnevno donosi, ako nemas nikoga da uhvatis za ruku u krevetu i ispricas san koji si upravo sanjao, ako nemas nikome da se polazis kada te neto zaboli - nista ti ne vredi ni kuca, ni kola, ni hiljade evra u banci...
Ako nemas POVERENJA u nekoga.
Umreces sam kao PAS...
Verovao ili ne.
koji si Ti jbt dijabola.comTi si postena i bez toga ...com...
Kucam iz kancelarije, dosao po kisi, mobitel mi zaglavio, poslao Ti i na mejl Krstarice.
Ljp.
ne zatrpavaj mejl svojim glupostima..koga briga sta ti radis....prekini da budes problematicanTi si postena i bez toga ...com...
Kucam iz kancelarije, dosao po kisi, mobitel mi zaglavio, poslao Ti i na mejl Krstarice.
Ljp.
pišeš Blajbiju koji je umro još pre par godina..saberi se čoveče..To Blajbisa care, nema Te tko pobjere Amera u Vijetnamu i Afganistanu...to je poanta, sustina...bliskost, sreca, zagrljaj, razgovor, pa i svadja konstruktivna.
Ljp.

jel te nije blam sto si musko kad ga citas?samo rusi muski ugled i na kraju ce Nina odustati od muskaraca..![]()
Nisam znao...bio sam samo 1 g...pa 3 g pauza.pišeš Blajbiju koji je umro još pre par godina..saberi se čoveče..
to se nikada nece desiti..samo rusi muski ugled i na kraju ce Nina odustati od muskaraca..![]()
ma jeste..al i ne pratim temu svaki dan..jab te goste zabranio al mene se ne pita nista..jel te nije blam sto si musko kad ga citas?
mene pojede ...
ne goste...samo vakema jeste..al i ne pratim temu svaki dan..jab te goste zabranio al mene se ne pita nista..
Bog Ti ga je POSLAO.Aliii hocu pravooooog...![]()