- Poruka
- 17.625
@Nina je našla devojku i stoga je zauzeta zauvek, a ne može da se uda jer to kod nas još uvek nije dozvoljeno. To je jedini zaključak koji sam uspeo da izvučem
Ja tipujem da je zaglavila sa ozenjenim, obicno je tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Nina je našla devojku i stoga je zauzeta zauvek, a ne može da se uda jer to kod nas još uvek nije dozvoljeno. To je jedini zaključak koji sam uspeo da izvučem
Šta znam, ne deluje mi da je glupa, šta će joj takve stvari…Ja tipujem da je zaglavila sa ozenjenim, obicno je tako.
Rekao da ženu više ne voli, obećao je razvešće se.Šta znam, ne deluje mi da je glupa, šta će joj takve stvari…
Kao kad kažeš detetu biće sladoled ako prvo pojedeš brokoliRekao da ženu više ne voli, obećao je razvešće se.
Šta znam, ne deluje mi da je glupa, šta će joj takve stvari…
S tobom sve je ludo
Nesto sasvim drugo
HahahaJe li ti na forumu, je li cita ovo?
To te nece iznevjeritiHahaha
Ma slusam muziku
Na putu do njih mi fali samo malo strpljenja
Mislis?Za tebe nema problema, ti si sve kockice poredala.
Mislis?
HahahahahahahaMa sve, mentalno, prakticno, fokusirano sve sa jednim ciljem. Blau.
Ako te to brine, ne treba, on je vec moj
Nego vratimo se na muziku
Ne znam da li da se nasmejem ili zabrinemZnam ja to, svjestan sam toga, tako ti radis, ti si nevjerovatna.
kako si pametan..@Nina je našla devojku i stoga je zauzeta zauvek, a ne može da se uda jer to kod nas još uvek nije dozvoljeno. To je jedini zaključak koji sam uspeo da izvučem

i ti si pametanJa tipujem da je zaglavila sa ozenjenim, obicno je tako.