Хоћу да постанем циган

nelecarvdn

Zainteresovan član
Poruka
306
данас рекла разредна да цигани добијају 30 бодова на пријемном за средње школе!! мало не праведно!! значи циган упише бољу школу од мене који 8 година умирем од учења само зато што је циган!! и сад контам да ли постоји фора да и ја некако извучем те бодове?

Poslednja izmena od moderatora:
Ако имаш неких примедби упути писмени захтев Mинистарству просвете и културе.
Да си вредно учио осам година, знао би да је исправно написати "да ли" а не "дали".
Поздрав и срећно!

Да си вредно учио осам година, знао би да је исправно написати "да ли" а не "дали".
Поздрав и срећно!
slepo kucanje... u trenuktu kada sam pisao pricao sam na skype-u

Поздрав и срећно!

:rotf:

A "ne pravedno"? :zcepanje:

ciga.jpg

Јеко, шта ако неког кошта школе? :dontunderstand: Већ добијају бесплатну ужину, уџбенике, пробор, бесплатнан продужени боравак у школи, са три оброка, бесплатан боравак на настави у природи...плус помоћи за које ја ван школе не знам.
Што је проблем да неко због два Рома не буде уписан у школу коју жели?
Већ је у односу на њих ускрећен током целог школовања...

pa jok ljudi opusteno, ova zemlja je ionako prsla skroz, ako je to istina zamisli cigani napune pojedine bg gimnazije :lol:
serbijum nije ni svestan u sta se uvalio

Неће напунити, јер не желе, али пар комада ће се уписати.. само, није то, него ће они и стипендију примати, да би долазили у школу, а ти ћеш да жуљаш столицу и сањаш о стипендији!

данас рекла разредна да цигани добијају 30 бодова на пријемном за средње школе!! мало не праведно!! значи циган упише бољу школу од мене који 8 година умирем од учења само зато што је циган!! и сад контам да ли постоји фора да и ја некако извучем те бодове?

Koliko ja znam Romi se upisuju preko onog broja koji je planiran. Istina treba im manje poena, ali ne oštećuju ostale učenike jer se upisuju naknadno, i to ne svi, nego tek jedan ili dva u jednom gradu. Pokušaj, lep, da im se pruži šansa. Razredna ti je mnogo pametna :evil:da tako priča na času. Ako je već pričala na tu temu, trebalo je da vam sve lepo objasni do kraja, jer će samo kod vas mladih, koji se siroti preučiste, sve vam glava puca od čitanja i učenja, stvoriti mržnju prema malim Romima. Da, da sve ocene koje dobiju Ne Romi su tako regularne i odslikavaju pravu sliku znanja:zcepanje: :zcepanje::zcepanje:

Back