HOĆU DA BUDEM SRBIN ! ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nott
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nott

Buduća legenda
Poruka
32.712
Novosti
decembar 2013

MALI RUS SE TAKMIČI ZA NAŠU ZEMLJU !!! ...

Trinaestogodišnji Anton Konšin godinama osvaja medalje i pehare u tekvondu, pod srpskom zastavom. Zavoleo našu zemlju, a najveća želja mu je da dobije srpski pasoš ...

rep-rus_620x0.jpg

nema para !

Klub „Soko“, za koji nastupa Anton, ove godine od opštine Bačka Topola nije dobio ni cvonjka. - Stigao je dopis da se pomažu samo sportovi prepoznati od države - kaže trener Nenad Vrekić. - Kako tekvondo nije prepoznat, svaki odlazak na takmičenja, čak i evropska prvenstva, sami finansiramo. Prošle godine je celu ekipu koja se borila na međunarodnom takmičenju u Sofiji vozila Antonova mama.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html%3A468064-Mali-Rus-se-takmici-za-nasu-zemlju-Hocu-da-budem-Srbin

Eh, Srbijo moja ... među šljivama ! :sad2:

Da li se takmiči u ITF iili WTF? Što se tiče finansiranja, to mi je dobro poznata tema, deca su mi osvojila bezbroj medalja između ostalog jedno je aktuelni WTF Evropski i Svetski šamion, ali još nije videlo ni dinar stipendije. Da nije podrške kluba za putovanja na takmičenja, verovatno bi prestale da se takmiče.

Back