HOCU DA BUDEM JAK!!! xD

Pa i ovo nije srpski specijalac i ovakvih nema,prvo znam i ko je i ciji je ,ako ne vidis da je ime jedinice premazanom crnom bojom.

Ajde majke ti ne lupetaj vise, skinuo si poznatu sliku ruskog specijalca sa spasavanja u Beslanu.
Hoces da kazes da si i ti u Specnazu :hahaha: i da si ratovao protiv Cecena :rotf:

Ja sam vec u sluzbi mnogo elitnije jedinice od 63 padobranske.

Mora da se radi o domu penzionera Sigurimija (vidim da ti je pravopis na nivou) i da radis tamo kao cistac na probnom radu. :lol:

Gramatika mi je malo losija zato sto nisam mnogo ziveo u Srbiji roditelji su me odveli za Moskvu kao malog sa 6 godina sad sam doso na nekoliko meseci zato sto sam popio metak na sred ulice u pozne sate pa sam se morao da odem iz Moskve.

Aj ce me ucis sta pise dobro pise ime,ako ti kazes.

Decku sam rekao stvari iz svog licnog iskustava,a ovo sto znate o meni je mnogo.

POZDRAV

Poslednja izmena:
Ajde majke ti ne lupetaj vise, skinuo si poznatu sliku ruskog specijalca sa spasavanja u Beslanu.
Hoces da kazes da si i ti u Specnazu :hahaha: i da si ratovao protiv Cecena :rotf:

Mora da se radi o domu penzionera Sigurimija (vidim da ti je pravopis na nivou) i da radis tamo kao cistac na probnom radu. :lol:
Byja,sto bre takav na kraj srca,pa pusti dete neka uziva, ja mojoj cerkici dajem stalno moju crvenu beretku sa oznakama da se igra po kuci.Mozda je i ovom detetu neko dao nesto da se igra,pa se samo malo vise uziveo u igru:hahaha:

Pa i ovo nije srpski specijalac i ovakvih nema,prvo znam i ko je i ciji je ,ako ne vidis da je ime jedinice premazanom crnom bojom.

Ja sam vec u sluzbi mnogo elitnije jedinice od 63 padobranske.

Ne postoji elitnija jedinica od 63. padobranske prosto zato što je elitna jedinica upravo to : Elitna i ne postoji komparacija ovi su bolji a drugi lošiji. Ono što Ruse, Amerikance i Kineze odvaja od drugih je brojnost istih i ništa više. Pogledaj "Legiju stranaca". Ono što ih razlikuje od 63. ili bilo koje druge formacije koja se sa ljudstvom snabdeva iz redova svojih građana je u tome što državu boli uvo da li će oni stradati u akciji ili ne.
Hajde da čujemo sad od tebe šta to Rusi rade a 63. ne radi?

Back