martta
Aktivan član
- Poruka
- 1.221
Šta vi sa foruma mislite o ovom klipu Ivana Ivanovića?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš je cela nacija okrenuta protiv njega.Tako da na kraju ispada da i nije bio mnogo pametan, jer sad ne bi imao celu naciju okrenutu protiv sebe...
Ako bi izostali plaćenici i sendvičari, koliki bi bio odnos protivnika i pristalica SNS-a i Vučića.Baš je cela nacija okrenuta protiv njega.![]()
I " plaćenici" i " sendvičari" glasaju, ma šta i koga pod tim ti podrazumevao.Ako bi izostali plaćenici i sendvičari, koliki bi bio odnos protivnika i pristalica SNS-a i Vučića.
Rekao bih 10 : 1.
Nazalost, nisi u pravu. Odnos je upravo suprotan 1:10.Ako bi izostali plaćenici i sendvičari, koliki bi bio odnos protivnika i pristalica SNS-a i Vučića.
Rekao bih 10 : 1.
A ovo iz naslova teme : "Hoćete istinu?".
Ona se sazna tek sa promenom vlasti. Ako budete hteli da je čujete.
Da, zato je ovde autokratija a mi hoćemo demokratiju.I " plaćenici" i " sendvičari" glasaju, ma šta i koga pod tim ti podrazumevao.
Nije problem nesto popraviti , problem su ljudi , bar meni ...Raj od države ? Nakon onih Miloševićevih ratova, nakon propasti cele ekonomije stare SFRJ ?
To ne bi popravila ni tri Tita.
To nije tacno , nego srpski recept, svi pomodni kad vide da je moda da pljuckaju i pustaju vodu se okrecu ka tome, izmu pare pre toga i onda ga flashnu....to ti je srpski narod.....garantovano....ne radi sta misli , niti brani koga misli da treba da brani , nego ako vidi da je moda da nekog zapisava , zapisavace cisto da bi dobio jos poen onako , za druzenje i zaebanciju..Baš je cela nacija okrenuta protiv njega.![]()
Ko to "mi hoćemo demokratiju"? Blokiranja, nasilni i nezakoniti protesti su miljama od neke demokratije.Da
Da, zato je ovde autokratija a mi hoćemo demokratiju.
Nista lose nije rekao , izneo je svoj ugao koji je relativno tacan , ne ceo , ali dobar deo. To sam i ovde pokusavao da objasnim od pocetka nesrecnih blokadica ili kako ih zovete , ja ih zovem iritiranjem gradjana budicih glasaca na izborima.
Šta vi sa foruma mislite o ovom klipu Ivana Ivanovića?
Pa kako ?Nazalost, nisi u pravu. Odnos je upravo suprotan 1:10.
To su tvoja nagađanja. Objasni zašto tako misliš ?Čak i polovina onih koji su skakali po trgovima glasaće za Vučića.
Pa zar to nije politički program države Srbije ?Ko to "mi hoćemo demokratiju"?
Nije tačno. Svuda ih ima... i u pravim demokratskim zamljama.Blokiranja, nasilni i nezakoniti protesti su miljama od neke demokratije.
ima treba da prestanu da jedu zivotinjske proizvode (mleko, meso...),ima ljudi koji psiholoski ne mogu da podnesu raj, treba im mrznja, akcija, trpnja ...
sistem to pravi da bi mogao vladati ljudimaAli ljudi su problem, bar u Srbiji , suvise glupih , suvise bandoglavih , suvise sebicnih...suvise pakosnih da bi dozvolili da neko drugi ispadne vredniji , pametniji , dobronamerniji od njih...
i have it - i can handle itYou want the truth? You can't handle the truth!!!
to je samo jedan od izvodjaca radova novog svetskog porektka u srbiji, (ne bitno jel vucic ili bilo ko drugi.. radovi idu)"Vučić najozbiljniji političar i ima plan..."
to je samo jedan od izvodjaca radova novog svetskog porektka u srbiji, (ne bitno jel vucic ili bilo ko drugi.. radovi idu)
a to znaci da ako dobijemo 1 platicemo 2.. odnosno - nista dobro raji nece biti
(ne samo u srbiji nego i svuda u svetu)