Hocete evropu i VIZIJE - prihvatite Ahtisarijev PROEVROPSKI predlog!

Andreavk:
...a ko ti garantuje da posle Kosova nece biti Vojvodina...pa Raska oblast...iako sve izgleda ok...izgledalo je valjda ok i sa bivsom yu...eto sad nema Milosevica...sta su se navrzli na nas
Naravno da nema "Bobana". On je bio samo pion u celoj igri.

SPC i SANU su rak rana Srbije. Odatle se vuku svi VAZNI potezi za buducnost Srbije, ali KATASTROFALNO LOSE! Ne zelim da upotrebim i suvise jaku rec i nazovem ih PRAVIM IMENOM!

vanesssa56:
Naravno da nema "Bobana". On je bio samo pion u celoj igri.

SPC i SANU su rak rana Srbije. Odatle se vuku svi VAZNI potezi za buducnost Srbije, ali KATASTROFALNO LOSE! Ne zelim da upotrebim i suvise jaku rec i nazovem ih PRAVIM IMENOM!
"SPC i SANU su rak rana Srbije"?!
Pa kad to kaze neko iz kaveza, onda mora da je susta istina....a imam i pravo ime za tebe, no bolje da ne upotrebim suvise jaku rec (mada u tvom slucaju, ko zna mozda bi ti se i svidela :shock: )

Nego jel moguce da ovde postoji jos jedan SM freak osim pumpsa. Ili ce biti da si samo njegov klon :roll:

Salvantis:
"SPC i SANU su rak rana Srbije"?!
Pa kad to kaze neko iz kaveza, onda mora da je susta istina....a imam i pravo ime za tebe, no bolje da ne upotrebim suvise jaku rec (mada u tvom slucaju, ko zna mozda bi ti se i svidela :shock: )

Nego jel moguce da ovde postoji jos jedan SM freak osim pumpsa. Ili ce biti da si samo njegov klon :roll:
Срећом пумпса нема!И овако ми је довољно мука.:shock:

Andreavk:
...kakvi losi potezi...matirani smo mi odavno...pa ne mozes menjati akademike i svestenstvo kao nazive ulica...i sta to oni rade...koga su ubili...koga bombardovali...kome lupaju sankcije i koga ucenjuju
Koga je Boban ubio?
Koga je Hitler ubio?
Akademici i Svestenstvo bi trebalo da budu "SO SOLI" jedne drzave, na zalost, to u Srbiji nije slucaj.

vanesssa56:
Koga je Boban ubio?
Koga je Hitler ubio?
Akademici i Svestenstvo bi trebalo da budu "SO SOLI" jedne drzave, na zalost, to u Srbiji nije slucaj.

...ma da hitler je vodio gradjanski rat...a valjda Siptari imaju bolje akademike i svestenstvo pa su onako omiljeni...a mogli bi i njih da posaljemo u Hag kad su vec toliko krivi...ili da ih lincujemo

misoni:
Ма не само ови,него и хермафродити!Ово је куплерај.:(:evil:
Samo im jos fale onaj lik sto su ga udarili nozem u glavu pa je zavrsio u ludari (a posle i u LDPu) i onaj seljacic iz spalanke (njega su verovatno udarali motkom po glavi, ali mnogo)....
a da ne zaboravimo i inidigividigija (njega su tek mnogo tukli kad je bio mali).

Stvarno ovaj forum pocinje da me zabrinjava :D

Andreavk:
...ma da hitler je vodio gradjanski rat...a valjda Siptari imaju bolje akademike i svestenstvo pa su onako omiljeni
To niko nije rekao.
Albanski lobi u SAD je mnooogo jak. Uspeli su da izlobiraju uspesno, pocevsi od onog Bob Dola i pre njega. Govorili smo "EH, LAKO JE NJIMA ONI SU KUPILI SENATORE". Pa zasto to nismo uradili imi?
Srbi ko Srbi, vole da cine pakost jedni drugima, radi sitnih interesa.
Svestenstvo, nakom godina provedenih pod "komunizmom" jedva je docekalo svojih 17 minuta da se stavi "na celo naroda". I tako to biva... kad nisi gazda u svojoj kuci.

Salvantis:
Samo im jos fale onaj lik sto su ga udarili nozem u glavu pa je zavrsio u ludari (a posle i u LDPu) i onaj seljacic iz spalanke (njega su verovatno udarali motkom po glavi, ali mnogo)....
a da ne zaboravimo i inidigividigija (njega su tek mnogo tukli kad je bio mali).

Нема никог изузев Јоминија,а и он неће да прича ако ниси страначки опредељен!ќу ноћ!:-D

vanesssa56:
To niko nije rekao.
Albanski lobi u SAD je mnooogo jak. Uspeli su da izlobiraju uspesno, pocevsi od onog Bob Dola i pre njega. Govorili smo "EH, LAKO JE NJIMA ONI SU KUPILI SENATORE". Pa zasto to nismo uradili imi?
Srbi ko Srbi, vole da cine pakost jedni drugima, radi sitnih interesa.
Svestenstvo, nakom godina provedenih pod "komunizmom" jedva je docekalo svojih 17 minuta da se stavi "na celo naroda". I tako to biva... kad nisi gazda u svojoj kuci.

...hoces da kazes da Siptari kupuju Amere...da nisu mozda finansirali i bombardovanje...ja u to ne verujem...mislim da Amerima odgovara da ratuju...valjda tako jacaju ekonomiju a treba im i razlog za ostanak NATO u Evropi...usput cine uslugu krupnom kapitalu na zapadu dovodeci "nedemokratske zemlje" do prosjackog stapa da bi ih lakse kupili...na kraju cemo se svi probuditi u banana drzavama i bice nam sudbina zapecacena kao onima u Latinskoj Americi

Andreavk:
...hoces da kazes da Siptari kupuju Amere...da nisu mozda finansirali i bombardovanje...ja u to ne verujem...mislim da Amerima odgovara da ratuju...valjda tako jacaju ekonomiju a treba im i razlog za ostanak NATO u Evropi...usput cine uslugu krupnom kapitalu na zapadu dovodeci "nedemokratske zemlje" do prosjackog stapa da bi ih lakse kupili...na kraju cemo se svi probuditi u banana drzavama i bice nam sudbina zapecacena kao onima u Latinskoj Americi
NARAVNO DA IH KUPUJU!
Albanmska mafija u SAD je jedna od najmocnijih (bogatijih).
A sto se Evrope tice, Amerisi odgovara Ujedinjena Evropa iz prostog razloga, sto im je potrebno vreme, za pokusaj ekonomskog oporavka. Pokusaj da analiziras ujedinjenje dve nemacke, pad zida, dogadjaje u Rumuniji, Bugarskoj...raspad USSR. Pogledaj malo i bivsu Yugoslaviju i smesti je negde. Bar bokusaj da razmisljash u tom smeru. Videces da ce ti stvari biti mnogo jasnije.

Salvantis:

7.gif

Back