"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto" Fantastičan govor u Rumi na protestu protiv Vučića VIDEO

Naravno da hocemo da neko ode u zatvor poslije ubistva 16 osoba,ali evo 26 godina poslije tog ubistva jos niko noje u zatvoru.
Da li ce neko poslije smrti 16 osoba, zbog necijeg nemara,prije godinu dana vidjet cemo.
I za to prvo ce da odgovara tvoj Vucic, i za ovo drugo.

Pogledajte ovaj fantastičan govor na protestu u Rumi

Ovaj govor je rekao suštinu svega, i ova rečenica bi mogla da bude parola za proteste i za pad Vučića i za sve
"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto"

Šta vi mislite o tome ?
To i jeste bila inicijalna kapisla da se digne kuka i motika.

Tu pozitivnu euforiju sveukupnog građanstva je trebalo doživeti, kulminaciju oslobođenog ponosa i dostojanstva, nade da sutra ipak postoji , ko to nije doživeo, mnogo je uskraćen.

Ona prepuna Slavija , Autokomanda, širom Srbije da sad ne nabrajam, da sam kojim slučajem vlast dobro bih se zamislila.

Ovaj govor je rekao suštinu svega, i ova rečenica bi mogla da bude parola za proteste i za pad Vučića i za sve

Šta vi mislite o tome ?
u WTC u Njujorku pogibe 3500 ljudi pa niko nije bio pozvan ni na odgovornost a kamoli da ide u zatvor.
Valjda zato sto u Njujorku nema americka ambasada.

videcemo kolko ce godina robije da dobije Zelenski za svojih 1 milion poginulih.................ili mislis da Zelenski, Hitler, Milosevic, Rotschildi .....nisu krivi za pogibije miliona ljudi ?

Mislim da krivci za smrt 16 ljudi pod nadstresnicom u Novom Sadu treba da odgovaraju.

Šta vi mislite o tome ?
a zašto bi hapšenje (ne)odgovornog neimara značilo pad vlasti?

ni za vojnike u topčiderskoj kasarni nikad niko nije odgovarao niti je pala vlast

Svaka čast za momka da može da priča bez čitanja sa papira.

To je nepremostivi problem cele opozicije i poznatih ličnosti.
pa opozicija u sbriji je isti sistem kao rezim.
to svako normalan zna.

oni svakako dobiju govore po instrukcijama udbaskog sistema, pa otuda citanje...

pa i Slobodan Milosevic je u Hagu pozvao Bila Klintona za svedoka u svoju korist, pa, svi smo videli kako je proso.
Bolje da ne talasamo sa ovu nadstresnicu.

Ovo je tema
"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto" Fantastičan govor u Rumi na protestu protiv Vučića"
O Milosevicu, Hagu, Klintonu postoje teme.

ma da, al ne moze srpsko tuzilastvo da pokrene postupak protiv MI6..........ne ide bre.

Ajde!

MI6 je kriv sto je nadstresnica nije renovirana, pa jeste renovirana, ali je za svaki slucaj stanica dva puta otvarana?

Sta su uradili leba ti?

a zašto bi hapšenje (ne)odgovornog neimara značilo pad vlasti?

ni za vojnike u topčiderskoj kasarni nikad niko nije odgovarao niti je pala vlast
Jednom kada padnu odgovaraće ne samo za korupciju, kriminal i ubistvo 16 nevinih u ns nego će radikali da robijaju za stambolića, đinđića, ivanovića, ćuruviju i mnoge druge.

Ajde!

MI6 je kriv sto je nadstresnica nije renovirana, pa jeste renovirana, ali je za svaki slucaj stanica dva puta otvarana?

Sta su uradili leba ti?
strpi se jos malo, svima ce uskoro biti jasno.
I upamti, nista se na svetu ne dogadja slucajno i onako kako se to nama prezentira.
Hegemon je nad nama i kroji nam sudbinu a mediji samo odrade predstavu.

strpi se jos malo, svima ce uskoro biti jasno.
I upamti, nista se na svetu ne dogadja slucajno i onako kako se to nama prezentira.
Hegemon je nad nama i kroji nam sudbinu a mediji samo odrade predstavu.

Koliko malo?
Nadstresnica je pala 01.11.2024, proslo je skoro 8 meseci.

Hoce li se saznati iz Informera?

Agenti MI6 preruseni u majstore preko noci opteretili nadstresnicu tonama stakla, uklonili utege, pa kad im ni to nije bilo dosta, prerezali celicne sajle koje su drzale konstrukciju.
Domaci SNS strucnjaci naivni, poveruju kako je sve uradjeno najbolje sto moze, zato i kosta nekoliko puta vise, otvore stanicu ne jednom, nego dva puta.

Strani faktor jeste umesan, ali kako upreti prstom na MI6, naljutice se, uradice neki drugi projekt jos losije i jos skuplje.

Ona krezuba baba sto je mahala kosom na studente ce siguran sam biti prosvetljena ovakvim ili slicnim saznanjem.

Koliko malo?
Nadstresnica je pala 01.11.2024, proslo je skoro 8 meseci.

Hoce li se saznati iz Informera?

Agenti MI6 preruseni u majstore preko noci opteretili nadstresnicu tonama stakla, uklonili utege, pa kad im ni to nije bilo dosta, prerezali celicne sajle koje su drzale konstrukciju.
Domaci SNS strucnjaci naivni, poveruju kako je sve uradjeno najbolje sto moze, zato i kosta nekoliko puta vise, otvore stanicu ne jednom, nego dva puta.

Strani faktor jeste umesan, ali kako upreti prstom na MI6, naljutice se, uradice neki drugi projekt jos losije i jos skuplje.

Ona krezuba baba sto je mahala kosom na studente ce siguran sam biti prosvetljena ovakvim ili slicnim saznanjem.
a zašto baš MI6 a ne BND ili FSB?

Back