Hoće li YouTube na kraju potpuno ukloniti Skip Ads taster i primorati vas da gledate reklame?

doppler

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.677
YouTube ne planira da ukloni dugme "Skip Ads" za reklame, već samo redizajnira interfejs, potvrđuju iz zvaničnih izvora

YouTube uvek naglašava korisnicima da ne moraju gledati reklame ako plate članarinu, u suprotnom će morati da gledaju reklame. YouTube nastavlja da pojačava borbu protiv blokatora reklama. Nedavno su neki korisnici primetili da YouTube možda planira da ukloni dugme “preskoči” za reklame, što je izazvalo žustre rasprave na internetu. Kao odgovor na to, YouTube je zvanično odgovorio.

1728924392238.png

Nedavno se jedan korisnik na Reddit forumu požalio da je YouTube dodao crnu nijansu na stranicu sa reklamama kako bi sakrio dugme “preskoči”, što je otežalo njegovo pronalaženje. Korisnik je priložio i snimak ekrana kao dokaz. Iako se ova situacija dešava samo malom broju korisnika, što ukazuje da YouTube možda testira ovu funkciju, to je i dalje izazvalo zabrinutost korisnika da YouTube možda planira da u potpunosti ukloni dugme “Skip Ads” za reklame, što bi moglo prisiliti korisnike da ubuduće gledaju cele reklame.

YouTube je zvanično pojasnio ovu situaciju za AndroidPolice, da YouTube nije sakrio, niti uklonio dugme za preskakanje reklama, već je samo prilagodio dizajn kako bi celokupni interfejs plejera jednostavnije izgledao. U novom dizajnu, žuta traka na dnu ekrana zamenjuje originalni prikaz odbrojavanja. Nakon 5 sekundi, korisnici i dalje mogu da izaberu opciju “preskoči” reklamu. Ova promena je istovremeno uvedena na desktop i mobilnim verzijama.

Koji horor ako ukinu opciju za preskakanje reklama.
Koliko je youtube premium mesečno?

Poslednja izmena:
Ne bi me čudilo. Ali hvala bogu, ljudi će uvek izmišljati nešto protiv te pošasti.
Koristim uBlock Origin i do sada me nije izneverio. Mislim da su dolijali AdBlocker-u.
Isto. Sjajna stvarčica. Mada verovatno i u Youtube-u rade na tome da onemoguće uBlock... pa kad nešto smisle, onda će ovi opet da probiju i tu zaštitu... i tako u krug. :D

ako im je vazno da puste reklamu, a meni vazno da pogledam video, lepo iskljucim zvuk i odem da radim nesto drugo ili gledam nesto drugo u medjuvremenu, i dok oni misle da pustaju celu reklamu ja ne vidim nista. Kad puste jedno 2-3 takve, onda manje pustaju reklame, i dok oni misle da sam ih pomno ispratio u reklamama ja pojma nemam sta je na reklami bilo.

ako im je vazno da puste reklamu, a meni vazno da pogledam video, lepo iskljucim zvuk i odem da radim nesto drugo ili gledam nesto drugo u medjuvremenu, i dok oni misle da pustaju celu reklamu ja ne vidim nista. Kad puste jedno 2-3 takve, onda manje pustaju reklame, i dok oni misle da sam ih pomno ispratio u reklamama ja pojma nemam sta je na reklami bilo.
Jok, ne zamore se nikad, znam ja, kad legnem na krevet pa mi mrsko da ustajem da klikcem skip, krene 1,2,3,4 pa se zbuni algoritam , hteo bi jos reklame ali ima nesto sto mu brani pa onda se zbuni i ceka tako pet minuta, a onda ili krene dalje video , ili krene reklamu pa video dalje..

Rekord je 5 reklama uzastopce, od kojih ja mislim jedna je mogla da se prekine a 4 nisu..
Tako da nema tu mere, kao i ovo vreme, ebi ko dozvoljava , pa pravi rodeo i skici da pokazes pobedu...

Deca vladaju svetom , i vladaju u svemu ,
Sad su poceli i da ratuju , traze se igraci koji su napunili 17 godina za upravljanje dronovima, okretniji prsti , oci , nabije arenalin, i eto ga moze i takticko nuklearno da nosi ...

Uklonice ljudi materijale sa youtubea, ostace samo lazne grand zvezde i slicni i to je to..
ja sam malo duzeg staza, pa imam puno dokaza da su izuzetno kvalitetni materijali iz raznih oblasti , jednostanvo skinuti sa youtubea...jer sam imao bookmarks a sad ih vise nema...

I sustina neta se promenila u ono sto je od pocetka i trebala da bude, u strogo komercijalno prezentovanje raznih stvari , dok jos uvek u krivinama i zapecku postoji i komunikaciona svrha i baljezgarenje...ali samo kao chat djubre....i toliko i traje, mesec dana, do 6 meseci..
Uostalom koliko puta vidite ovde slike koje su nestale ili pretvorile se samo u ime slike...

To je pristup i tretman sadrzaja..

Ja sam uveo na telefon da mi ako se istrosi , operater javlja ovaj broj je nepostojeci , i onda ljudi koji zovu a ja otprilike nedeljno ili na dve nedelje ostanem bez napunjenog telefona, cuju tu poruku i ako nisu poznanici dobri , dignu ruke od mog broja..

Imas svoj mir..

Nema vise nikakve kulturne logike, sve je na bezobrazno i ucenu..

Tako da jedino sto se moze reci , ako postoje downloaderi , postojace i playeri koji downloaduju pa puste to kad downlloaduju...
tako da mu to dodje kao ad blocker..
odavno dounloadujem ono sto me zanima jer jos odavnije znam da informacije nestaju sa neta. vise od pola istorije neta ne postoji vise. i posle ce biti - to nikad nije ni postojalo a ovi sto pamte imaju halucinacije

Jedna od mocnih prica a sad je halucinacija je iz ovog rata 1999.
Ja sam bio nepovezana jedinka, nisam cak radio ni za DB , iako su im trebali ljudi a ja imam rang, jer nisam hteo da cimam sistem, a na lokalu gde sam bio se usprotivio neki stalni zaposleni na ETF , administrator, koji nije kapirao sta sam uradio na sistemu , a ja uradio dobru stvar, nista zloupotreba...ali da ne objasnjavam, pravilo svako dobro delo se kaznjava kad radis sa trupcima..

Elem, imao sam veze sa svima, a zvanicno nisam bio ni sa kim i nigde...
I sad cu preskociti informacije u vezi mene, nego da dam samo sustinu..
Desi se bombardovanje Aleksinca koje je izabrano ....kao i bombe koje ce to izvrsiti , nije jedna vrsta... Nadje se novinar washington posta koji je bio negde na juznom potezu , i dodje u Aleksinac, tamo snimi znalacki rasturajucu fotografiju kratera srusene dvospratne privatne kuce sa leshom zene mlade koja je tu stanovala...gde je malo filtrima, ali vrlo malo , pasinvim , preko stakla, dobio efekat da je mrtva zena i meso mrtvih iste boje kao i zemljiste , ona zuta glina na tom mestu koje je bomba iskopala...i rasprsila..
Samo krv na slici kontrastno zari i pali kao podsecanje na to da je to nekad bio zivot...i to u jednoj tacki lesha..

Totalno civilni ciljevi , Aleksinac je 99% muskog zivlja bilo na kosovu u rezervi , totalno prazan grad osim zena i malo postedjene omladine..
Slika koju je snimio bude objavljena u washington postu , bude objavljena na internetu..
Tip koga znam radi pozdiplomske na oksfordu , u tom trenutku , i iz Aleksinca je...
Posaljem mu sliku , jer je katastrofalno recita....On vrisne reakcijom, podbuni ceo oksford...oksford podbuni medije sirom Evrope, Italijani imaju grizu vlade jer se bune zato sto NATO sve bombe baca kod njihove obale pri sletanju koje ne potrosi...
Kriza u vladi Austrije...jos ovo ...
Dize se frka u Britaniji , oni sa oksforda uopste nisu bez uticaja...
Romano Prodi mislim da je bio u Italiji nesto , Italija daje predlog da prestane bombardovanje bar na nedelju dana da se vidi sta da se radi , jer ovo nije cilj da se EU obracunava sa Srbijom na nacin zutih leseva...Austrija se slaze, Britanija koja je uvek na strani USA , odjednom udara kontru , ne vlada, nego civilni sektor, a to se vladi ne svidja, ona mora da uspori...Svajcarci takodje nesto dizu buku..

A Washington post dobija nalog da ukoni sve slike zutog lesha i bombardovanja koje je taj fotograf snimio iz Aleksinca...jer je razvalio koliko je izrazajno...
Tih slika nema nigde...cak ni u online washington postu , placenom izdanju i arhivi..
Ali zaplet sledi..
4 NATO drzave premijeri ili vlade potpisuju zahtev da se bombardovanje bar privremeno prekine....

Stradford preko centra pocinje tajne komunikacije sa Slobinim ljudima, verovatno sa slobom direktno ...pocinje suskanje...
Sloba izlazi u 19.30 , valjda zbog dnevnika ali malo pre dnevnika, sa vestima da Srbija potpisuje pakt, tim recima bas, pakt Srbija Rusija Belorusija..
U trenutku kad lezi na stolu nato pakta zahtev 4 vazne clanice i jos 2 za koje ne mogu da tvrdim , ali se pominjalo da ih je 6 , drzava koje traze hitan prekid bombardovanja da se kroz sastanke u EU odredi sta da se radi...

Stratford i CIA i Sloba na drugoj strani , pricom koja nema nikakvu zaledjinu , realnu , niti je Rusija dala saglasnost niti je Belorusija dala saglasnost za to , niti ste vi ikad videli ista od tog pakta, zar ne....jer nije bilo ni razgovora o tome...
dobijaju prostor za masovnu medijsku kampanju..

Od 19.00 ili koji munut kasnije, do 23.30, ceo net je bio nem..
Nijedna jedina vest, komentar, objava, nijednog medija u USA , u GB , u EU nije objavljena....
A onda veliki naslov, NATO protiv pakta Rusija Srbija Belorusija....
U svim zapadnim medijima...a i u svim Srpskim...

Naravno prestaje mogucnost da se prekine bombardovanje sad je to borba dva pakta...bilo je i takvih naslova zapad protiv istoka...vec oko 02.30 je lansiran takav naslov ja mislim ili sky ili BBC...

Ne znam sta su objavile RTS , da li je to rezultat teskih pregovora ili pobeda diplomatije ili kakve su lazi napisali , ali to je bio namerno pusten prdez da ne bi stalo bombardovanje Srbije...
Od strane Milosevica i njegovog tima...
Nema veze sa Perisicem....apropo da je komunikacija CIA i Srbija bila preko perisica, nego je neke stvari odradio direktno tim Slobe...

Ali nista od toga nema na netu vise....

Ti prijatelju ako ne napišeš knjigu nisi ništa uradio :)
Necu da pisem knjigu , nemam kome da je pisem, prdez je prdez...
Isto to sam rekao i Natasi Miljkovic kad su me cimali da im budem samo sagovornik ovako ...o drustvenim pojmovima...ona je mnogo vestija koju meru da pusti ovom osakacenom u glavi narodu....bas dobro hendluje meru , morao sam par puta da je pohvalim...za onu emisiju kljuc....

Svako dobro delo sam iskijao bar 3 osvete ili zlobe se slomile na meni...

Poslednja izmena:
YouTube ne planira da ukloni dugme "Skip Ads" za reklame, već samo redizajnira interfejs, potvrđuju iz zvaničnih izvora

YouTube uvek naglašava korisnicima da ne moraju gledati reklame ako plate članarinu, u suprotnom će morati da gledaju reklame. YouTube nastavlja da pojačava borbu protiv blokatora reklama. Nedavno su neki korisnici primetili da YouTube možda planira da ukloni dugme “preskoči” za reklame, što je izazvalo žustre rasprave na internetu. Kao odgovor na to, YouTube je zvanično odgovorio.

Pogledajte prilog 1625696

Nedavno se jedan korisnik na Reddit forumu požalio da je YouTube dodao crnu nijansu na stranicu sa reklamama kako bi sakrio dugme “preskoči”, što je otežalo njegovo pronalaženje. Korisnik je priložio i snimak ekrana kao dokaz. Iako se ova situacija dešava samo malom broju korisnika, što ukazuje da YouTube možda testira ovu funkciju, to je i dalje izazvalo zabrinutost korisnika da YouTube možda planira da u potpunosti ukloni dugme “Skip Ads” za reklame, što bi moglo prisiliti korisnike da ubuduće gledaju cele reklame.

YouTube je zvanično pojasnio ovu situaciju za AndroidPolice, da YouTube nije sakrio, niti uklonio dugme za preskakanje reklama, već je samo prilagodio dizajn kako bi celokupni interfejs plejera jednostavnije izgledao. U novom dizajnu, žuta traka na dnu ekrana zamenjuje originalni prikaz odbrojavanja. Nakon 5 sekundi, korisnici i dalje mogu da izaberu opciju “preskoči” reklamu. Ova promena je istovremeno uvedena na desktop i mobilnim verzijama.

Koji horor ako ukinu opciju za preskakanje reklama.
Koliko je youtube premium mesečno?
To nas čeka 100% sam siguran, sećam se početka Fejsbuka, uđem sa sajta (sad može da se uđe samo preko aplikacije - znači, prvo su nas na to naterali) a posle, iako je postojala mogućnost da na poruku odgovoriš, to su ukinuli i sve nas naterali da instaliramo messanger.

Itd.

Ja koristim FB Lite, tu mogu sve odjednom, bez dodatne aplikacije za chat.

Sve će biti gore, bojim se.

I na kojekakvim sajtovima uvek idem na "Ne, hvala", dok nam i to ne ukinu.

Back