Hoće li Vučić povući osudu Rusije ako se dokaže da su USA biološke labaratorije u Ukrajini bile opasne po svet?

nesko101

Elita
Poruka
20.758
Autorska
Ja lično mislim da neće jer je verovatno obavešten i tako postao saučesnik u toj priči.Više ovo nije teorija zavere jer je USA priznala da je imala desetine bioloških labaratorija i to na teritoriji Ukrajine koja je u stalnoj ratnoj opasnosti.
Šta su te biološke labaratorije radile na teritoriji gde se ratuje i gde su znali da će dugo tako biti?
Jednostavmno radi se o biološkom istražaivanju radi stvaranja egijkasnog biološkog oružja.
Dokaz da postoje biloške labaratorije objavili su i Novosti
https://www.novosti.rs/planeta/svet...t-ukrajini-tajne-laboratorije-biolosko-oruzje
Tako da je ova tema legitimna.

470 STANOVA JE PRODATO UKRAJINCIMA U BEOGRADU.OVIH DANA A I SKORO I DA NEMA SLOBODNIH STANOVA ZA IZNAMLJIVANJE PA KOJE SU TO IZBEGLICE KADA SU BOGATIJE OD SVIH GRAĐANA SRBIJE?
Ovo govori da će sns sve prećutati samo da se profitira.
evo ja cu ti naci 10 ove veceri....sto bre lazes ybt :lol:

muka mi vise od ovih djilasovih sto pljuju sns izmisiljajuci fake vesti

470 STANOVA JE PRODATO UKRAJINCIMA U BEOGRADU.OVIH DANA A I SKORO I DA NEMA SLOBODNIH STANOVA ZA IZNAMLJIVANJE PA KOJE SU TO IZBEGLICE KADA SU BOGATIJE OD SVIH GRAĐANA SRBIJE?
Ovo govori da će sns sve prećutati samo da se profitira.

Јел то СНС издаје станове из неког стамбеног фонда. Ако је тако, лансирај ту аферу, имаће ко да те подржи. Или су у питању грађани који имају станове који су за изнајмљивање па издају не гледајући ко је одакле.

Одакле ти уопште тај податак о 470 станова то не смем ни да помислим.

Ista fora kao i Ameri tvrdili o Sadamovim laboratorijama i fabrikama hemijskog oružija, pre agresije na Irak.
Ruje to sad forsiraju kao još jedan jak argument za agresiju na Ukrajinu.
Gotovo da nema razlike između USA i RU.
Ovaj rat je rat za energiju i njene puteve, kao i za geostratešku poziciju u eventualnom nuklearnom sukobu.
Zaštita Rusa koji žive u Ukrajini je fora za bezubi plebs. Komunistima narod i žrtve nikad nisu mnogo značili.
Najgori ovde su pogani Brozov crveni nakot, od kojih većina i ne razume da svojim postovima rade protiv interesa svog naroda.

Autorska
Ja lično mislim da neće jer je verovatno obavešten i tako postao saučesnik u toj priči.Više ovo nije teorija zavere jer je USA priznala da je imala desetine bioloških labaratorija i to na teritoriji Ukrajine koja je u stalnoj ratnoj opasnosti.
Šta su te biološke labaratorije radile na teritoriji gde se ratuje i gde su znali da će dugo tako biti?
Jednostavmno radi se o biološkom istražaivanju radi stvaranja egijkasnog biološkog oružja.
https://www.novosti.rs/planeta/svet...t-ukrajini-tajne-laboratorije-biolosko-oruzje
znaci, ako USA nesto ne prizna to je onda TEORIJA ZAVERE.
Mozemo samo zamisliti kolko onda na svetu ima TEORIJA ZAVERA.
Al nece jos dugo.

Ista fora kao i Ameri tvrdili o Sadamovim laboratorijama i fabrikama hemijskog oružija, pre agresije na Irak.
Ruje to sad forsiraju kao još jedan jak argument za agresiju na Ukrajinu.
Gotovo da nema razlike između USA i RU.
Ovaj rat je rat za energiju i njene puteve, kao i za geostratešku poziciju u eventualnom nuklearnom sukobu.
Zaštita Rusa koji žive u Ukrajini je fora za bezubi plebs. Komunistima narod i žrtve nikad nisu mnogo značili.
Najgori ovde su pogani Brozov crveni nakot, od kojih većina i ne razume da svojim postovima rade protiv interesa svog naroda.
Šizofreno razmišljanje.

znaci, ako USA nesto ne prizna to je onda TEORIJA ZAVERE.
Mozemo samo zamisliti kolko onda na svetu ima TEORIJA ZAVERA.
Al nece jos dugo.
USA otvoreno priznaje da je samo u svojoj zemlji dala milijardu dolara da mediji lažu o koroni.Šta misliš koliko će dati za satanizuju Rusiju?

USA otvoreno priznaje da je samo u svojoj zemlji dala milijardu dolara da mediji lažu o koroni.Šta misliš koliko će dati za satanizuju Rusiju?
pa zato imaju 750 mrd dolara vojnog budzeta................a neke ovce po svetu misle da te pare idu na naoruzanje uporedjujuci americki vojni budzet sa smesno malim ruskim i kineskim vojnim budzetom...............zaobilazeci cinjenicu da se iz kineskog i ruskog vojnog budzeta ne finansiraju Zelenkovi, Zaevi, Djukanovici, Draskovici, COVID, teroristi, islamska drzava, mediji, anti-ruska propaganda, google, app...........vec da ceo budzet ide u razvoj vojnih snaga ove dve drzave. Zato su ove dve zemlje tehnoloski daleko ispred americke vojske.

pa zato imaju 750 mrd dolara vojnog budzeta................a neke ovce po svetu misle da te pare idu na naoruzanje uporedjujuci americki vojni budzet sa smesno malim ruskim i kineskim vojnim budzetom...............zaobilazeci cinjenicu da se iz kineskog i ruskog vojnog budzeta ne finansiraju Zelenkovi, Zaevi, Djukanovici, Draskovici, COVID, teroristi, islamska drzava, mediji, anti-ruska propaganda, google, app...........vec da ceo budzet ide u razvoj vojnih snaga ove dve drzave. Zato su ove dve zemlje tehnoloski daleko ispred americke vojske.
Svet je prihvatio USA kao gazdu.Zato oni mogu da štanpaju dolare koliko im god treba.Sada dolazi novo vreme zato USA satanizuje Rusiju jer posle ovoga moći će sa tim svojim papirima samo duupe da obrišu.

Svet je prihvatio USA kao gazdu.Zato oni mogu da štanpaju dolare koliko im god treba.Sada dolazi novo vreme zato USA satanizuje Rusiju jer posle ovoga moći će sa tim svojim papirima samo duupe da obrišu.
problem sa tim papirom je daleko veci nego na prvi pogled. DOLAR JE GLAVNO KORUPTIVNO SREDSTVO SA KOJIM SU AMERIKANCI KUPILI SVOJU GLOBALNU ULOGU.
Bez dolara nece biti ni Djukanovica, ni Zaeva, ni Makrona, ni Zelenka, ni islamske drzave.............a sto je najgore, NECE BITI NI PRO-AMERICKIH MEDIJA.

Autorska
Neće.

Autorska

Nece, vec ce instalirati Americku Biolosku Pentagon laboratoriju u Srbiji:dosadno:
A jos pre Mi6 englesku...:patkica:

...

RUSIJA TRAŽI SEDNICU SAVETA BEZBEDNOSTI UN Glavna tačka biološko oružje SAD​

Tanjug/Alo
SVET
11.03.2022
00:50
0
Rusija je zatražila sastanak za petak, 11. mart, kako bi razgovarala o američkim biološkim programa u Ukrajini, izjavio je danas prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski

Autorska
Pa gleda li ti neki dan našu televiziju, kad rekoše da je Srbija puna takvih stranih laboratorija .

Back