Хоће ли Вучић ићи у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом 9. маја?

Да ли Вучић иде у Москву на Дан победе?

• Да

glasova: 13 31,7%
  • Не

glasova: 21 51,2%
  • Не знам

glasova: 7 17,1%

• Ukupno glasova
    41
srbija ce onda da bude ruska gubernija, samo bez kosoba, a mozda i bez vojvodine? bgd pasaluk?

jel vidis, a dok je sns uzimao usaid pare bila ljubav, sad, cvrc
dok je eu punila sa kreditima isto cvetala cvetnaja. sad cvrc

Upravo tako. Vučić je EU i SAD doživljavao kao bankomat. Ovima sa Zapada je dopizdio, slijedi mu ćorka. Nema šanse da Vučić ostane na vlasti.

onda smo se pogodili

od eu sipak vise krediti, od nas amera sankcije, pa srecan put u rusko carstvo, samo jos usrani diktator da stisne petlju, a da se ne uneredi, sto ja cisto sumnjam, ali dali smo sve od sebe da dodjemo do ovog momenta
Srbija je dobila najveće carine u regionu. Slede Bosna i Hercegovina, kojoj su određene carine od 35 odsto, Severna Makedonija sa 33 odsto i Hrvatska, kojoj se kao članici Evrpske unije uvodi carina od 20 odsto. Carine od po 10 odsto određene su za Crnu Goru, Albaniju i Kosovo.

Ја мислим да ће морати да оде.

Сатеран је у кут, са свију страна, али у Москву мора из пуно разлога.

Има и пуно разлога да не оде (а у вези сатирања у кут), али кад сабере све плусеве и минусе, и своју позицију, он у Москву мора да оде, макар четвороношке.

Прецедник у епизоди.. ЂИХА, ЂИХА ЧЕТИР’ НОГЕ

1746527805080.png

"Нисам никога лагао. Након што нисам отишао у Казањ, рекао сам председнику Путину да ћу доћи у мају. Мене моја реч обавезује. Ја ћу да идем, осим ако ми се не знам шта не догоди или не знам каква претња буде упућена Србији."

@Тихи Тихи, шта ти мислиш, хоће ли председник ићи на обележавање Дана победе над фашизмом 9. маја у Москви?

mislim da nece

jajara je to

zato i jesam da ga smenimo i dovedemo prave srpske patriote na vlast

sto tvoji dinko gruhonjic i djilas svakako nisu

mislim da nece

jajara je to

zato i nesam da ga smenimo i dovedemo prave srpske patriote na vlast
''NESAM'' ?
:rotf:

znamo da nisi
sto tvoji dinko gruhonjic i djilas svakako nisu
glupa mantra sluzbe. niko ne pije tu vodu vise u srbiji i svi znaju da su te doticni agentske njuske

Back