Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.158
Sve te ravnozemljaske jutjub zvezde su i za blokaderstvo, sto je logicno, fazon Miroljuba Petrovica?????????????????????
Please explain
Thank you
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve te ravnozemljaske jutjub zvezde su i za blokaderstvo, sto je logicno, fazon Miroljuba Petrovica?????????????????????
Please explain
Thank you
srbija ce onda da bude ruska gubernija, samo bez kosoba, a mozda i bez vojvodine? bgd pasaluk?
jel vidis, a dok je sns uzimao usaid pare bila ljubav, sad, cvrc
dok je eu punila sa kreditima isto cvetala cvetnaja. sad cvrc
Srbija je dobila najveće carine u regionu. Slede Bosna i Hercegovina, kojoj su određene carine od 35 odsto, Severna Makedonija sa 33 odsto i Hrvatska, kojoj se kao članici Evrpske unije uvodi carina od 20 odsto. Carine od po 10 odsto određene su za Crnu Goru, Albaniju i Kosovo.onda smo se pogodili
od eu sipak vise krediti, od nas amera sankcije, pa srecan put u rusko carstvo, samo jos usrani diktator da stisne petlju, a da se ne uneredi, sto ja cisto sumnjam, ali dali smo sve od sebe da dodjemo do ovog momenta
ili azilUpravo tako. Vučić je EU i SAD doživljavao kao bankomat. Ovima sa Zapada je dopizdio, slijedi mu ćorka.
jer nema odakle vise da se krade, ako usaid ne daje, eu ne daje kredite, a on kupuje avione za bekstvoNema šanse da Vučić ostane na vlasti.
Ја мислим да ће морати да оде.
Сатеран је у кут, са свију страна, али у Москву мора из пуно разлога.
Има и пуно разлога да не оде (а у вези сатирања у кут), али кад сабере све плусеве и минусе, и своју позицију, он у Москву мора да оде, макар четвороношке.
Прецедник у епизоди.. ЂИХА, ЂИХА ЧЕТИР’ НОГЕ
@Тихи Тихи, шта ти мислиш, хоће ли председник ићи на обележавање Дана победе над фашизмом 9. маја у Москви?
''NESAM'' ?mislim da nece
jajara je to
zato i nesam da ga smenimo i dovedemo prave srpske patriote na vlast
glupa mantra sluzbe. niko ne pije tu vodu vise u srbiji i svi znaju da su te doticni agentske njuskesto tvoji dinko gruhonjic i djilas svakako nisu
''NESAM'' ?
znamo da nisi
glupa mantra sluzbe. niko ne pije tu vodu vise u srbiji i svi znaju da su te doticni agentske njuske
kada sistemski botovi govore o religiji , s obzirom na mnoge lazi koje ovde pisu, meni se prikaki da prostite...bio sam na liturgiji
kada sistemski botovi govore o religiji , s obzirom na mnoge lazi koje ovde pisu, meni se prikaki da prostite...
jel se barem svaki put kada odes u crkvu pomolis za oprost za lazi koje svakodnevno koristis ?pa kaki ako ti se kaki ko ti brani
Molio se za Vučićevo zdravlje??bio sam na liturgiji i slavi
Molio se za Vučićevo zdravlje??
jel se barem svaki put kada odes u crkvu pomolis za oprost za lazi koje svakodnevno koristis ?
sto se krste tice gresan si mnogo, nemoj da nabrajam...