Hoce li trans-zena biti seksualno uzbudljivija od prirodne?

Sta te briga brate, nehebica, prcnes transicu. Kome se dokazujes? Imas dodatne opcije. Imas ih seksi koliko hoces, izgledaju lepse nego zene, a nisu tunjave, znaju sta pali muskarce. :per: :per: Samo joj stavis onaj cock cage da ne pomisli nista reciprocitetno. Pustis zene i ove alfa muzjake da ti bobunjaju, a ti prcnes i to anal. Anal ti je neostvarena zelja i misterjja za mnoge muzeve. Mislili svega ce toga biti kad napokon popuste i ozene se, kad ono prc... Hehehe he heeeee

Sta te briga brate, nehebica, prcnes transicu. Kome se dokazujes? Imas dodatne opcije. Imas ih seksi koliko hoces, izgledaju lepse nego zene, a nisu tunjave, znaju sta pali muskarce. :per: :per: Samo joj stavis onaj cock cage da ne pomisli nista reciprocitetno. Pustis zene i ove alfa muzjake da ti bobunjaju, a ti prcnes i to anal. Anal ti je neostvarena zelja i misterjja za mnoge muzeve. Mislili svega ce toga biti kad napokon popuste i ozene se, kad ono prc... Hehehe he heeeee
Moguce, ne znam, po pitanju anala mislim da danasnje devojke uopste nisu no no...vole da probaju, a mora tu i znanje da se ima..
U svakom slucaju tvrdim da je doslo vreme Sodome i Gomore, i to oba...i Sodome i Gomore..

Kilavo je. Iznudjeno u vecini sl. Anal i nije bas pametno kada se iznudi.
Iskren da budem ja mislm da kod zena sve sto izgleda iznudjeno znaci da nisi dobro postavio stvari, tj hteo si da bude iznudjeno..
Devojke uopste nisu sto se tice seksa neke stidne danas...apsolutno nisu , a pitam se kad se setim srednje skole, da li su ikad i bile.
A ja se druzim uglavnom sa onim koje imaju malu kilometrazu, pa su i neiskusne i ljubopitljive...
I nemam utisak da je ista iznudjeno...to je stvar predstavljanja, bar tako ispada..

Ja nisam ljubitelj anala, ali kad ona hoce da proba, ebiga, sta ces, moras i to da uradis fino...
Zrtvujem se cesto i precesto...

Da pojasnim, osecam da sam kratko odgovorio i ostavio nedorecensot.
Ne valja ako oboje nisu bas uzbudjeni. Mora i ona da je zesce uzbudjena i u tome. Inace anal bude bez veze. Nije fora u nagovoriti.
A razlog je cisto tehnicke prirode. Naravno pod primesom da je to uzivanje za oboje.
Ako je to ono, sublimirqo si joj ideju da proba a ona je u fazonu, lepo joj s tobom i kao turista isprobava razne kuzine, u vecini slucajeva ce docibdontoga da se tebi digne, ti hkces da ga stavis, sa sve stimulansom, i ona se zatvori jer nije mentalno stimulisala sebe. Ma kokiko je ti stimulisao. Tu i jeste fora sa analnim. Tada ces izgubiti erekciju ako budes pokusavao neznije i sta vec, ili ako zelis da ostane erekcija onda ces ga morati gurnuti jace. Zato i cesto zene pricaju, pa biko bolno i nije bio nezan. Nije to zato sto je on grubijan, vec da ne bi ostao bez erekcije. Zato, da bi imao dobar anal, mora i ona da ucestvuje i mentalno i fizicki. Ne mere to kao gubim ponovo nevinost, ja legnem a ti Milorade pokazi sta znas...

E to je van domasaja moje percepcije...kod mene je to jednostavnije...ako cemo po propisu , tri stvari....nema iz druge u prvu klasu , klistir i neki podmazivac,
Nije da nisam gresio, jesam, kao hoces spontano , kako spontano kad anal nije prirodan...tako da zaebao sam ja tu igru da anal bude spontan...to je preverzija i zasluzuje svu prestavu kao u sirom otvorenih ili bese zatvorenih ociju filmu...

Iskren da budem ja sam u nekim stvarima namerno primitivan, a tezak sam u svim stvarima...e sad razlika izmedju tezak i primitivan je u sledecem, primitivan ne dozvoljava alternative, a tezak kakav sam ja uvek, dozvoljava alternative ali trebaju biti sa razlogom ili sa verovanjem da postoji neki moguci kvalitet ili razlika....

E to je van domasaja moje percepcije...kod mene je to jednostavnije...ako cemo po propisu , tri stvari....nema iz druge u prvu klasu , klistir i neki podmazivac,
Nije da nisam gresio, jesam, kao hoces spontano , kako spontano kad anal nije prirodan...tako da zaebao sam ja tu igru da anal bude spontan...to je preverzija i zasluzuje svu prestavu kao u sirom otvorenih ili bese zatvorenih ociju filmu...

Iskren da budem ja sam u nekim stvarima namerno primitivan, a tezak sam u svim stvarima...e sad razlika izmedju tezak i primitivan je u sledecem, primitivan ne dozvoljava alternative, a tezak kakav sam ja uvek, dozvoljava alternative ali trebaju biti sa razlogom ili sa verovanjem da postoji neki moguci kvalitet ili razlika....
Pa ja na seks ipak gledam nekako da bude obostranije i osecajnije kada dodje do toga. Naravno grub seks sebtu ukljucuje i te kako, ali grub gde oboje uzivaju. Brines ako ocekujes da brinu.
Jel volis da ti zubima grebne glavic kad ti pusi?

Znam samo da od cuvanja partnera nema vajde....to sto ti cuvas da joj sise ne padnu , da joj se kukovi ne rasire, da joj micikana ne olabavi, to ce neko drugi da razvali na njen zahtev....
Tako da nisam sentimentalan , nekako mi zena uvek pokazuje neki mazohizam u seksu , i zvucima i ponasanjima, a brate i recoil, ili ti nasadjivanje pri seksu je signal sta hoce i kako ga hoce...
Zene imaju svoju definiciju reci mashala...

Ili ne znam jel imas sl slucaj, ja na primer ne volim kad mi prerano podvrne kozicu. A mnoge to urade. Zanesu se, nije dovoljno podmazan i zavrne ga. A osecaj kao da ce da... E sad tu i ti malo ucestvujes, polako bejbe, pokazes joj. Neces kao tele danlezis, pustis da ona radi "spontano".. A valjalo bi da i ona kapira neke stvari kao sto ocekuje i od tebe da imas tu seksualnu intuiciju, osecaj, da ne kazem seksualnu inteligenciju.
Zato je analni i za malo, visi nivo...

Znam samo da od cuvanja partnera nema vajde....to sto ti cuvas da joj sise ne padnu , da joj se kukovi ne rasire, da joj micikana ne olabavi, to ce neko drugi da razvali na njen zahtev....
Tako da nisam sentimentalan , nekako mi zena uvek pokazuje neki mazohizam u seksu , i zvucima i ponasanjima, a brate i recoil, ili ti nasadjivanje pri seksu je signal sta hoce i kako ga hoce...
Zene imaju svoju definiciju reci mashala...
To je njen problem brate. Sad ne znam za to da joj sise odpadnu. Zato i ne volim da spavam sa zenama koje imaju naviku da spavaju sa buzdovanima. Jednostavnk ne volim da me zrace losim iskustvima. Ni ja ne spavam sa buzdovankama. Biram..

To je njen problem brate. Sad ne znam za to da joj sise odpadnu. Zato i ne volim da spavam sa zenama koje imaju naviku da spavaju sa buzdovanima. Jednostavnk ne volim da me zrace losim iskustvima. Ni ja ne spavam sa buzdovankama. Biram..
Pa ako joj samaras sise, racunaj da ce vrlo brzo da postanu trakice, tj da ce da padnu, ili ako ih vuces ko gumu od pracke i slicno...
ima da bude u 17 godina sa sisama od 55....ili cak i starijim...

Teras me da pricam o starenju zenskog seksualnog rekvizita, tj tela...a to bas i nije pozitiva kad me vec tretiraju kao zenomrsca...

Pa ako joj samaras sise, racunaj da ce vrlo brzo da postanu trakice, tj da ce da padnu, ili ako ih vuces ko gumu od pracke i slicno...
ima da bude u 17 godina sa sisama od 55....ili cak i starijim...

Teras me da pricam o starenju zenskog seksualnog rekvizita, tj tela...a to bas i nije pozitiva kad me vec tretiraju kao zenomrsca...
To jos dosad nisam video. Ili ih nisam samarao dovoljno😁
Ok jedno je kad rode, pa mleko i sl. Al to je lepo.

Pazi ja ne volim da pricam o tome sta im pokazuje telo , sta su sve radile i sta vole da rade...
Zene vole d budu puritanke, da ispadaju nevinasca i onda ne smes da im to pricas...
Pa vidi samo u javnoj sferi , ne smes da im kazes nista sto im cacka sujetu, a tu je bitno za zivot drugih ljudi, a kod seksa nema umesanih , pa onda nemam primedbi na zelju za tajenjem, ali u medijima i javnom zivotu imam...
Znaci kad ona nesposobna vodi drustvo samo zato sto je zena a brani poziciju time sto se zeni ne sme ukazati na nista lose, jer je zena, onda celo drustvo postaje debilno kao u Srbiji , tj zenska republika ne samo po pravima zena i ugodjenosti zenama nego i po selekciji i smeru razvoja.

Kao da si prepustio vodjenje drustva manje sposobnim i manje svesnim i manje pametnim osobama u drustvu...samo zato da bi se osecale bolje...
Izvini da li detetu treba da dam da vozi traktor na kosini ili kad je vlazna zemlja, put....?
Ne.....
Niti da donosi odluke neko ko misli da moze da donosi odluke samo zato sto dise i lep je...a u pm...
To sto je ovo misljenje zenomrzacko oznaceno u Srbiji dovoljno kazuje ne o meni nego o svima u Srbiji.
Nisam za meritokratiju kao oblik vlasti , ali jasno je da nisam za to da se daje neadekvatnima samo zbog mog nabreklog djoke da vodi drustvo...djoka za zabavu, posao za znalce, vodjenje za odgovorne i svesne..

Razumem sta pricas. Nisam ni ja za meritokratiju. To je samo jos jedan popukaran termin u javnosti uveden za manipulaciju mnjenjem kao i njz drugih. Neko slucajno u kontekstu pomene nekakav pojam, svi se oduseve i onda vidis kako ga politicari muzu do poslednje kapi. Meritokratija ne valja u drustvenom uredjenju zbog elitizma. Ona je dobra na pr u naucnim institucijama. Najpametniji i najsposobniji rade na projektu. Ali ti najpametniji i najsposobniji je odredjuju kolika ce im biti plata. Jbg prc 😁
Sto se zena i politike tice, umoran sam od toga. To je sve opet stvar manipulacije narodom. I zene za to treba da se bore. Dakle izbori se da prava oskba bude tu, svojim radom, poverenjem naroda, a ne zbog politicke korektnosti. Ima ibte kako sposobnih zena samo ne dolaze do izrazaja zbog ove buke i histerije. Sve sto mozes da uradis je da se ne oecas na te fore. A sada da vodis kampanju protiv infantile nametnutih.. Znas sta bude. Na to nek se primaju ovi alfa i macho muskarci😁

To je sve jedna smesna zabluda i zbunjeno vaspitanje.
Evo or moje zubarke. Jedna precizna profesionalka koja jednostavno zna sta radi. Otvoris usta i das joj da ti cacka s punim poverenjem. Ali se vidi da je to postala trudim i radom. Nije joj niko dodavao kaput i maramice na ispitu kada je zavrsavala studije. Niti je tetosio.
Pa zamisli da legnes, otvoris vilicu i pocnes da joj pricas. Ne brinite gospodjice zubarko, sve ce biti u redu, vi cete uraditi to kako treba. Der der, evo kaputa, dajte mi svoju ruku. Mozete vi to, opravicete vi moj zub. Evo ja cu trpeti, jer ja sam pravo muskoo, a sta ce meni zubi, ja zvacem odvaznim i cvrstim pogledom. Hrana se sama izmelje. Hajde, vodim vas u bioskop.
Sta to govori? Govori da su zene sposobne da funkcionisu u drustvu bez macho muskaraca. Ne treba. Pali.
Ok, mozda njoj treba to na nekom fundamentalnom, erotskom, romanticnom nivou u nekim momentima. U redu. Sve je to ok. Ali kada pricamo o funkcionisanju u drustvu? Ne daj boze.

Trandze su vrlo aktivne seksualno , sudeci po netu , xxx sajtovima, chatovima, reklamama, kaze mi buraz i po BG su jako aktivni.
Posto je veci deo tih trandzi muskarci koji dobijaju hirusku odgovarajucu mashineriju, i tu se usavrsava sve, od misica, trajnosti, izgleda, osecaja....za domacina, domacicu tj...
Onda je logicno da se tehnologijom moze dogurati da za visoke pare, tu budu jaki misici, zatim rebrasto rasporedjeni , raznih konfiguracija i inervacija...mada ja nisam strucnjak za tkiva i inervaciju misicnih tkiva, znam ponesto iz bioinzenjeringa i sta se tu sve moze..

Stoga , tradzimica moze biti mnogo usavrseniji alat za zadovoljstvo npr verzija 10.1 u odnosu na micikanu verzija 1.0....

To sigurno moze dovesti do jos veceg lutanja izmedju polova, posto vec sad ovde na forumu mnogi kazu , ma nije bitno sta je XY konfiguracija osobe, bitno je da je micikana ili trandimica tu...
Vremenom ce to , sa novim generacijama jos manje da se gleda kao razlika...to je sigurno zahtev i zelja mnogih udruzenja.

Dakle vasa kladionicka procena buducnosti.....
Hoce li trandzimica biti seksualno uzbudljivija kad se tehnoloski nadogradi a para ima za to , od mice ili mislite da ce mice odgovoriti na taj napad sa tehnikama usavrsavanja kao sto postoje za lazne himene , nesto kao micikana 2.0

Jeste tema da nije za Srpske jednoumne i jasno zdrave muske junacine, ali je tema u vezi sa trenutnom situacijom u BG i po netu...

Trandza mozda moze da pobedi na mis takmicenju, ali kod pravog muskarca izgled ne pali. Ona nikada ne moze imati ono nesto animalno prirodno cime zena privlaci muskarca, htela to ona ili ne. I nema te hemije koju bi mogao da zameni bilo koji ubrizgan hormon ili silikonska mica, u odnosu na hemiju izmedju muskarca i zene.

Dakle, glas za prirodnu.

@Umri_muski da ne skrecem s teme. Tema jebko ce pobediti. Kocka.
Ipak sve ovo ima veze sa proracunom. Jer dobar kockar ne frlja tek tako, nego racuna.
Dakle, sada imamo drustvo gde je jos uvek seksualna zbunjenost u populaciji. Svasta se sukobljava, moralne norme sa nivim naucnim podacima, tradicionalno sa novim normama i td.
Ako krenemo od toga alfa beta gama i istina u tome je da zene biraju muskqrce po tim merilima (iako taj alfa nije kaputnjak koji je servis za jeftine senzacije) vec malo kompleksnija konstrukcija, ono sto se ne shvata je to da samim time i zene ulaze u taj okvir kriterijuma alfe bete. Najpozeljnija najmanje pozeljna. Ensad, jednostavna matematika. Taj alfa je redak. Jednostavno. Imas krdo i vodju. Konstanta dinamika izgradnje alfe u drustvu. I onaj alfa sto je juce bio, postaje zastareo, jer se drustco menja pa je sada novi kriterijum za alfu. Vise nije veliki, jak ume da bije i mazi, nego pametan, fleksibilan i td..
Sta je sa ostalima? Betama, gamama, deltama, tetama? To je jedan ogroman iafrustriran seksualni potencijal u drustvu koje paradoksalno postavlja prostor da svi mogu imati seks i organizuju se u porodicne jedinice. Dakle nije ono alfa deset zena, samo se seksaju (razmnozavaju).
Dakle sta se dogadja sa ostacima.
Pa do sada je bilobto da je zena vaspitana da je ina alfa po rodjenju. Svaka. To cuveno, sveto, zensko nezamenljivo. To joj je do sada davalo prednost da rukovodi seksualnim trzistem. Pokusacu da nadjem alfu u najboljim godinama, a ostale cu drzati na pedali za svaki slucaj ako ne nadjem. Kad ne nadje, onda mkzebi taj beta provajder. Jednostavno je. On je seksualno isfrustriran, nema samopouzdanja i podlozan manipulaciji. Ima dupe? Nema dupe?
Medjutim. Sada se polako pojavljuju alternative. Te alternative su zeljne da se ispolje, opet svesne trzista i ako umeju da ga iskoriste, eto zabave... S druge strane, ti beta teta trta muskarci vise ne budu isfrustrirani seksualno, samim time i ne vise podlozni iskoriscavanju, niti prinudjeni da se povinuju nametnutom trzistu.?

Back