- Poruka
- 68.864
Ijbt kad malo bolje razmislim, ovo ipak bolje izgleda od shpringl kutije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto evrica vise i ima i mini motore a spakovana je kao baterijska lampa...i to mislim 7 motora, tj vibro motora verovatno...oni su jeftini , jedan kosta 10 dinara a trese za sve pare....Nekako mi bas i ne deluje ergonomski kako ga reklamiraju. Kao da drzis kriglu piva u ruci.
Moguce, ne znam, po pitanju anala mislim da danasnje devojke uopste nisu no no...vole da probaju, a mora tu i znanje da se ima..Sta te briga brate, nehebica, prcnes transicu. Kome se dokazujes? Imas dodatne opcije. Imas ih seksi koliko hoces, izgledaju lepse nego zene, a nisu tunjave, znaju sta pali muskarce.![]()
Samo joj stavis onaj cock cage da ne pomisli nista reciprocitetno. Pustis zene i ove alfa muzjake da ti bobunjaju, a ti prcnes i to anal. Anal ti je neostvarena zelja i misterjja za mnoge muzeve. Mislili svega ce toga biti kad napokon popuste i ozene se, kad ono prc... Hehehe he heeeee
Kilavo je. Iznudjeno u vecini sl. Anal i nije bas pametno kada se iznudi.Moguce, ne znam, po pitanju anala mislim da danasnje devojke uopste nisu no no...vole da probaju, a mora tu i znanje da se ima..
U svakom slucaju tvrdim da je doslo vreme Sodome i Gomore, i to oba...i Sodome i Gomore..
Iskren da budem ja mislm da kod zena sve sto izgleda iznudjeno znaci da nisi dobro postavio stvari, tj hteo si da bude iznudjeno..Kilavo je. Iznudjeno u vecini sl. Anal i nije bas pametno kada se iznudi.
Pa ja na seks ipak gledam nekako da bude obostranije i osecajnije kada dodje do toga. Naravno grub seks sebtu ukljucuje i te kako, ali grub gde oboje uzivaju. Brines ako ocekujes da brinu.E to je van domasaja moje percepcije...kod mene je to jednostavnije...ako cemo po propisu , tri stvari....nema iz druge u prvu klasu , klistir i neki podmazivac,
Nije da nisam gresio, jesam, kao hoces spontano , kako spontano kad anal nije prirodan...tako da zaebao sam ja tu igru da anal bude spontan...to je preverzija i zasluzuje svu prestavu kao u sirom otvorenih ili bese zatvorenih ociju filmu...
Iskren da budem ja sam u nekim stvarima namerno primitivan, a tezak sam u svim stvarima...e sad razlika izmedju tezak i primitivan je u sledecem, primitivan ne dozvoljava alternative, a tezak kakav sam ja uvek, dozvoljava alternative ali trebaju biti sa razlogom ili sa verovanjem da postoji neki moguci kvalitet ili razlika....
To je njen problem brate. Sad ne znam za to da joj sise odpadnu. Zato i ne volim da spavam sa zenama koje imaju naviku da spavaju sa buzdovanima. Jednostavnk ne volim da me zrace losim iskustvima. Ni ja ne spavam sa buzdovankama. Biram..Znam samo da od cuvanja partnera nema vajde....to sto ti cuvas da joj sise ne padnu , da joj se kukovi ne rasire, da joj micikana ne olabavi, to ce neko drugi da razvali na njen zahtev....
Tako da nisam sentimentalan , nekako mi zena uvek pokazuje neki mazohizam u seksu , i zvucima i ponasanjima, a brate i recoil, ili ti nasadjivanje pri seksu je signal sta hoce i kako ga hoce...
Zene imaju svoju definiciju reci mashala...
Pa ako joj samaras sise, racunaj da ce vrlo brzo da postanu trakice, tj da ce da padnu, ili ako ih vuces ko gumu od pracke i slicno...To je njen problem brate. Sad ne znam za to da joj sise odpadnu. Zato i ne volim da spavam sa zenama koje imaju naviku da spavaju sa buzdovanima. Jednostavnk ne volim da me zrace losim iskustvima. Ni ja ne spavam sa buzdovankama. Biram..
To jos dosad nisam video. Ili ih nisam samarao dovoljnoPa ako joj samaras sise, racunaj da ce vrlo brzo da postanu trakice, tj da ce da padnu, ili ako ih vuces ko gumu od pracke i slicno...
ima da bude u 17 godina sa sisama od 55....ili cak i starijim...
Teras me da pricam o starenju zenskog seksualnog rekvizita, tj tela...a to bas i nije pozitiva kad me vec tretiraju kao zenomrsca...
Trandze su vrlo aktivne seksualno , sudeci po netu , xxx sajtovima, chatovima, reklamama, kaze mi buraz i po BG su jako aktivni.
Posto je veci deo tih trandzi muskarci koji dobijaju hirusku odgovarajucu mashineriju, i tu se usavrsava sve, od misica, trajnosti, izgleda, osecaja....za domacina, domacicu tj...
Onda je logicno da se tehnologijom moze dogurati da za visoke pare, tu budu jaki misici, zatim rebrasto rasporedjeni , raznih konfiguracija i inervacija...mada ja nisam strucnjak za tkiva i inervaciju misicnih tkiva, znam ponesto iz bioinzenjeringa i sta se tu sve moze..
Stoga , tradzimica moze biti mnogo usavrseniji alat za zadovoljstvo npr verzija 10.1 u odnosu na micikanu verzija 1.0....
To sigurno moze dovesti do jos veceg lutanja izmedju polova, posto vec sad ovde na forumu mnogi kazu , ma nije bitno sta je XY konfiguracija osobe, bitno je da je micikana ili trandimica tu...
Vremenom ce to , sa novim generacijama jos manje da se gleda kao razlika...to je sigurno zahtev i zelja mnogih udruzenja.
Dakle vasa kladionicka procena buducnosti.....
Hoce li trandzimica biti seksualno uzbudljivija kad se tehnoloski nadogradi a para ima za to , od mice ili mislite da ce mice odgovoriti na taj napad sa tehnikama usavrsavanja kao sto postoje za lazne himene , nesto kao micikana 2.0
Jeste tema da nije za Srpske jednoumne i jasno zdrave muske junacine, ali je tema u vezi sa trenutnom situacijom u BG i po netu...