- Poruka
- 68.834
Anketica, anonimna je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajoj brate.Kako da ostane anoniman ako navede šta to treće?
Pitanje je za muskarce!
I jesam muško. Samo mi je alias Alita (jer volim tu mangu).Pitanje je za muskarce!
Joj decko ti si od onih sa zwcijim usima i macijim brcicima. Ok ok mi ne diskriminisemo. Velkom tu d forumI jesam muško. Samo mi je alias Alita (jer volim tu mangu).
Nisam.Joj decko ti si od onih sa zwcijim usima i macijim brcicima. Ok ok mi ne diskriminisemo. Velkom tu d forum
У јбм ти сад сам видео где си поставио заболе ме стојко шта мушкарци воле интересује ме шта жене воле боље да си ставио мешовото па би смо нешто могли закључити.Pitanje je za muskarce!
Sta ti bi brate?У јбм ти сад сам видео где си поставио заболе ме стојко шта мушкарци воле интересује ме шта жене воле боље да си ставио мешовото па би смо нешто могли закључити.
Овако из анкете боље да си насловио ко какве порниће воли да гледа.
Ма шалим се , немој ме озбиљно схватити него таман помислио мешовита анкета и онда написао за мушкарце! Е јбга!Sta ti bi brate?
P idi to pitaj i tamo na zene ili ljis. Samo znas koje ces odgovore dobiti. Ljubav bitna nezno i brak.Ма шалим се , немој ме озбиљно схватити него таман помислио мешовита анкета и онда написао за мушкарце! Е јбга!![]()
Немој да си сигуран баш.P idi to pitaj i tamo na zene ili ljis. Samo znas koje ces odgovore dobiti. Ljubav bitna nezno i brak.