hoce li ona ostati sa njim?

ja sam ti dala misljenje iz sopstvenog iskustva. imala sam 21 godinu i ostala sam sa tim deckom do 25. to sto sam ja zavrsila fakultet a on nije stvarno nije imalo nikakve veze sa nasim raskidom jer je imao imao puno pozitivnih osobina, a ja ne delim ljude na one koji imaju diplomu i one druge, kao ni devojka koja ti se dopala. raskidali smo nekoliko puta i mirili se, osecanja nisu bila problem. on ne samo sto je poticao iz nasilne porodice nego je i on sam bio jako agresivan, mada nikada prema meni. kada se veza zavrsila trebao mi je neko potpuno drugaciji ali podjednako zanimljiv, sa nekim novim senzacijama, zato te pitam koji su tvoji aduti.

ja sam slican njoj...njegova suprotnost...vrlo slican njoj...ali mislim da ona trenutno ne moze ni videti moje adute...ona je trenutno zbunjena njegovim ponasanjem...bio bih i ja da mi neko kaze lepo mi je sa tobom ali plasim se braka...
mislim da je ona ta koja se plasi samo sto je on skrenuo paznju na sebe...
zao mi je sto sam je upoznao bas u ovom trenutku...ali verujem u nju...ne mora biti sa mnom ali on je sigurno nece uciniti srecnom...
javicu kako se prica odvija...i hvala jos jednom na pomoci

Ostala ne ostala sa njim ON nju privlaci. To je cudna stvar i tu nema logike. Ne vredi nista sto si ti fin, sto si pazljiv, sto si tu, to ne funkcionise tako.

Rekao bih ti da je ne privlacis, da ne trosis energiju na sve to, jer vec si pogresio sto si bio rame za plakanje. Kreni dalje, i ne budi bas tako "fin" momak, malo se vise sali, malo zadirkuj, budi zabavan, opusti se... tako ce te i devojke pre shvatati kao moguceg partnera a ne kao moguceg druga.

red dog:
upoznao sam curu i odusevljen sam celom kombinacijom...izgled,pamet,humor...ali..ona ima momka...on me uopste ne odusevljava…
ona je zavrsila fakultet, iz jako fine porodice, jako emotivna,materijalno situirana...
on je bez fakulteta, iz rasturene porodice u kojoj je bilo i nasilja, zavodnik, materijalno situiran …veza puna emocija i strasti… a onda odjednom veza zapada u krizu…on pocinje da se povlaci…ona ga ostavlja…
pati on, pati ona…zajednickom prijatelju on otvara srce i kaze da je ona jedina s kojom je imao sve…ne shvata zasto je ona otisla…
on insistira na pomirenju…dolazi do obnove veze…ali, on je zapostavlja … ona stice utisak da mu nije vise stalo do nje… zbunjena je ali ne reaguje…veza sve vise gubi smisao…ne znam ostale detalje...
moje pitanje vama ….sta mislite, da li je njegovo ponasanje neka taktika… kojoj ce ona podleci i hoce li ta veza opstati? da li je neka imala slicno iskustvo?
ja joj nudim ljubav…ona meni prijateljstvo…nece da pravi sebi jos jedan problem…
Ne znam sta da ti kazem......idi na temu crna magija,mozda nadjes nesto zanilmljivo.......neki magijski savet,ili shvatis da ste zacarni.....!

Mani se corava posla.I ako se ne pomire njoj ce trebati vremena i vremena da se oporavi,ako se i oporavi.U medjuvremenu ti mozes da joj budes drug i rame za plakanje i na kraju ce naici neko treci koji ce biti zavodnik,kako ti kazes,kao i njen bivsi,a ti ces slusati kako je opet zaboravio da je nazove i ostale gluposti.Hvataj gas dok si jos pri sebi,a ona ce,ako si imao neke sanse kod nje,sama da se potrudi da te nadje kad bude spremna za to...Sta znas,mozda se i desi happy end.

Back