Hoće li EU konačno stati na stranu blokadera?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Urbana legenda taman proporcije k'o bajka o Crvenkapi.
Ne tvrdim ništa jer ne znam ali kako to da se nigde još nije pojavio dokaz o tome, bar jedan jedini listić koji poziva tog nekog pokojnika na glasanje?

Uoči svakih izbora svi dobijemo poziv gde i ukoliko sati treba da se javiš na glasanje.

Taj listić ostaje tebi jer na glasačko mesto nosiš l.k. što ti je identifikacioni dokument.

Kako niko nikada javno bar od opozicije nije pokazao taj listić gde se poziva njegov pokojnik iz porodice?

Ne kažem da nema muljanja i svačega ali tek dokaz je validan da bi kategorički tvrdio nešto.

Neće. A i zašto bi, kad Vučić radi sve što im treba. Jedan autokrata im je za to uvek bolji nego gomila nesposobnjakovića koji se teško usaglašavaju. Upravo zbog toga je DS pušten niz vodu.

Kod blokadera ima onih koji bi rođenu majku prodali samo da ih neko iz Brisela potapše po ramenu; kopanje litijuma, migranti i ostalo - njima su samo sredstvo političke borbe protiv Vučića. Kad bi preuzeli vlast, sve to bi im dali i pitali treba li još nešto.

Ali ima i onaj drugi deo blokadera, koji se zaista bori za ono što govori, koji zaista ne želi kopanje litijuma, migrante, želi nacionalnu suverenost itd. i zbog njih EU nikad neće podržati blokadere.

Ne tvrdim ništa jer ne znam ali kako to da se nigde još nije pojavio dokaz o tome, bar jedan jedini listić koji poziva tog nekog pokojnika na glasanje?

Uoči svakih izbora svi dobijemo poziv gde i ukoliko sati treba da se javiš na glasanje.

Taj listić ostaje tebi jer na glasačko mesto nosiš l.k. što ti je identifikacioni dokument.

Kako niko nikada javno bar od opozicije nije pokazao taj listić gde se poziva njegov pokojnik iz porodice?

Ne kažem da nema muljanja i svačega ali tek dokaz je validan da bi kategorički tvrdio nešto.

Pa bas zato i pitam. Stalno promicu istu pricu kako pokojni glasaju a nigde jednog dokaza.

Za sada su slijepi u pogledu uništavanja Srbije. Podrška u tragovima ili je uopšte nema.
Zašto se ne stane otvoreno na stranu nezadovoljnih građana Srbije? Možda zbog litijuma, a možda zbog zasićenosti ratom u Ukrajini?
Možda lekciju iz demokratije ne žele predavati gluvima i slijepima‚?

Aleksandra Vučića podržava 1/3 populacije u Srbiji. Aleksandra Vučića NE podržava 2/3 populacije!
1/3 naoružana do zuba i spremna na sve i svašta ugrožava 2/3 hrabrih, ali golorukih.

Oni su ga i postavili, kako sad da priznaju da su se zeznuli
:think:

Evo i Pakistanaca
ce52b434-1f0d-46e0-984f-fe80603e064a.gif

Nemoj postavljati logicna pitanja.Frljaj se glupostima pa ces biti omiljena.Ovako guras prst u oko.

Problem je što ta logika ima rupu: otpor građana prema litijumu i sličnim projektima je ogroman i takvi planovi se ne mogu realizovati bez ozbiljnih sukoba. Ako im se jasno pokaže da podrška autokrati neće dovesti do stabilne eksploatacije resursa, onda njihov osnovni motiv za ćutanje nestaje.
Ali čekaj koji broj naših građana bi uopšte pristao na eksplotaciju litijuma u Srbiji?
Lično mislim da je u pitanju ekstremno mali procenat. Pošteno bi bilo da se organizuje referendum (ako se već priča o demokratiji) o ovom pitanju, takođe nagađam da priča o litijumu ne bi prošla.

Zar ne bi bilo pametnije da se EU ponudi nešto još ređe, što se još teže nabavalja?
Tipa da se ovde uradi detaljna lustracija i da se za svakog sračuna koliko je ukrao, ugradio se i sl.
Pa onda da rade (do kraja života sa sve familijama) dok te dugove ne otplate, ali da bude fora da rade u stranim firmama ne za keš, nego za pirinač, firme budu i mini zatvori čisto zbog ekonomičnosti, a nama se budžet puni od povraćenje ukradene imovine, carina i sl. EU firme ne bi morale ništa da plaćaju tu radnu snagu što bi nas činilo najlokacijom za razvoj fabrika.

Takođe, ako su se neki nenormalno nakrali, zašto ne uvedemo kaznu vađenja nekih organa i prodaje u EU - kontam da bi ih tako nešto interesovalo?

Jedino što treba jeste da ovo pitanje stavi na referendum i da time dobije neko pokriće, kontam da bi trenutno veći broj ljudi glasao za ovu opciju nego za litijum.

Poslednja izmena:
Nije pakistanac...Libijac.

Ne, ne, sam je rekao da je Paki ukoliko uvatimo u laži Dzenanu, a pošto je utvrđeno da Dženi otpočetka laže, mulja i lažno se predstavlja ne bi li nahuškala Srbe na Srbe, što mu ne bismo verovali da je Pakistanac :np:

To i nije najgore, čovek k'o čovek ali pokrivati laž, to je već jadno da jadnije ne može.
Bar što se tiče mog vaspitanja i moralnih mi načela.

Ne, ne, sam je rekao da je Paki ukoliko uvatimo u laži Dzenanu, a pošto je utvrđeno da Dženi otpočetka laže, mulja i lažno se predstavlja ne bi li nahuškala Srbe na Srbe, što mu ne bismo verovali da je Pakistanac :np:

To i nije najgore, čovek k'o čovek ali pokrivati laž, to je već jadno da jadnije ne može.
Još kada tvoja moralna načela dobiju potporu od Enigme, tu nema šta više da se pitaš!:rotf:

Dobro i da je tako što to tebe pogađa sem otvorene mržnje i zavisti koju ispoljavaš prema Srbima iz R Srpske, sasvim sam ozbiljna. :)

Evo mene u ovom momentu zaista ne interesuje vaš tamo entitet niti znam ko vam je u aktuelnoj vlasti, a i ne zanima me, znam par imena od ranije Bakir, Komšić, ne znam jesu uopšte još živi ali ovo tvoje ponašanje mi je totalno krindž što bi klinci rekli.

Zar se dovoljno ne nahraniš tom medjunacionalnom mržnjom na onom vam klixu da ti to nije dosta nego istu prenosiš i ovde?
Ako si tako nezadovoljna zašto ne ideš u Njemačku. Tamo vape za dobrim botovima. Plata od 12 cifara. Božičnica. Hans pored kojeg možeš da švrljaš. Njemačka čeka na tebe, mada si možda ipak bolja za Italiju. Ne što je bliža, nego što bi se tamo utopila u masi.

Nije pakistanac...Libijac.

Ne, ne, sam je rekao da je Paki ukoliko uvatimo u laži Dzenanu, a pošto je utvrđeno da Dženi otpočetka laže, mulja i lažno se predstavlja ne bi li nahuškala Srbe na Srbe što mu ne bismo verovali da je Pakistanac :np:

Još kada tvoja moralna načela dobiju potporu od Enigme, tu nema šta više da se pitaš!:rotf:

Ti to meni?
Uopšte više nisi zanimljiva bilo za koju vrstu komunikacije, odlepršaj :)

Back