38imak
Elita
- Poruka
- 18.245
Da bi zastitio svoju hobotnicu od vlasti?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће цепања обилног. Није безвезе Андрија показан.Не, очекујем што пре расписивање избора ако је паметан...
Vuqler-19 je otrovPa nije COVID, a nije ni 19.![]()
Ako to uradi gotov je za 24h prema tome neće. Ovako je gotov za par meseci.srbija je na korak od građanskog rata trenutno, bolesnik će nekog ubiti i izazvati kolaps 75%
Ipak, nije COVID, a nije ni 19Vuqler-19 je otrov
Pa šta će da uradi?Da bi zastitio svoju hobotnicu od vlasti?
Pod uslovom da se građanski rat vodi kopljima i sekiramasrbija je na korak od građanskog rata trenutno, bolesnik će nekog ubiti i izazvati kolaps 75%
Da bi zastitio svoju hobotnicu od vlasti?
Ja mislim da je tvoja izjava teroristicka, oloska i mafijaska.Ja baš mislim da nije, ja mislim da je tvoja izjava gnjidasta
Severna Koreja je izolovana. Srbija nije(VIDEO) "Koja je ovo 'mera'": Javnost šokirana snimkom uhapšenih mladića koji kleče ispred zida
https://n1info.rs/vesti/video-koja-...kom-uhapsenih-mladica-koji-klece-ispred-zida/
Severna Koreja!
Koliko ljudi cete da postreljate, sta su vam rekli u SNS ustaskom centru?Pod uslovom da se građanski rat vodi kopljima i sekirama
Ja mislim da vi i dalje niste svesni koliko su to opasne ubice.Pa šta će da uradi?
Da zabrani narodu da se okuplja?
Niko neće poslušati.
Da krene da tuče i hapsi?
Sebi će napraviti medveđu uslugu.
Ne može ništa da uradi sa tim vanrednim stanjem.
Ma ne sumnjam ja da bi pokušali. Nego neće imati ko da ih posluša.Ja mislim da vi i dalje niste svesni koliko su to opasne ubice.
Pa može,izađe SAJ i kraj svake priče.Pa šta će da uradi?
Da zabrani narodu da se okuplja?
Niko neće poslušati.
Da krene da tuče i hapsi?
Sebi će napraviti medveđu uslugu.
Ne može ništa da uradi sa tim vanrednim stanjem.
Nije, ali svejedno nam bolesnih ne fali.Pa nije COVID, a nije ni 19.![]()