- Poruka
- 121.728
a dobro bitno da nisu obavezne, pa neka se bave usavrsavanjem.....ako je verovati clancima iz novina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se ne slazem sa vama, naime u Australiji sam proveo 18 godina i tamo su isto kao i sada ovde poceli da vakcinisu devojcice. Ja sam odbio da moja cerka primi tu vakcinu, za sta sam morao da dajem pismene izjave, razloge itd, posle natezanja od oko dve nedelje cerka nije primila tu vakcinu...sto se pokazalo kao jako dobro, jer je nekoliko njenih drugarica koje su primile vakcinu imalo puno problema. Ideja je fantasticna....medjutim ova vakcina nije dobra, sto je vec dokazano na zapadu...Sto znaci da zapad hoce da uvali te silne vakcine nekome....isto kao vakcine za pticji grip, svinjski grip...Zasto da ne, ako mogu da se vakcinisu svi u Kanadi, Belgiji, Holandiji, Shvedskoj......jer to mi u Srbiji imamo superiornu medecinsku zastitu u odnosu na sve najrazvijenije zemlje sveta? dovoljno je uporediti zivotni vek i stopu oboljenja ljudi ovih zemalja i Srbije, pa doci do zakljucka da ipak mi u Srbiji nemamo najbolju medecinu na svetu.