Hoće li devojčice biti vakcinisane protiv raka grlića materice

Jeste samo delimicno stiti, tacnije stiti protiv 4 podvrste virusa koje izivaju 70-80% slucajeva karcinoma.

Procitaj sam, ima dosta korisnih informacija na netu, nemoj se samo oslanjati na pisanje Srpskih novinara.

http://en.wikipedia.org/wiki/HPV_vaccine

Da sterilsu populaciju jedne Srbije? da verovatno su to imali na umu kada su pravili ovu vakcinu, pa su pre Srbije vakcinisali u preko 100 zemlja, preko 100 miliona ljudi.

Oko 80% ljudi je vec zarazeno virusom, prezervativ pomaze jedino ako ces ga koristi od pocetka pa do kraja seksulanog zivota, i u braku naravno. Znaci nikad ne praviti decu, vec ici na oplodnju?

statistika je cudo!
kad bi mogao da izvuces socijalni prosek vakcinisanih sve bi ti bilo jasno

- - - - - - - - - -

Jeste cito sam prvi post, a citirao drugi.

Znaci ostaje 168 smrtna slucaja na 100 miliona vakcinisanih. 0.00016%

odlicno
stavi svoju cerku prvu na spisak za vakcinaciju

lose je sto jeosoba od 15 godina previse nezrela da bi o svom zdravlju mogla samostalno da donosi odluke
niko deci ne zeli bolje od roditelja
ovako, naci ce se u situaciji da ce preko skola na decu da vrse pritisak raznim promotivnim kampanjama..
da roditelji o tome pojma nece da imaju, a da ce neka deca zavedena da donose pogresne odluke o sopstvenom zdravlju i zivotu

Vecina osoba je previse nezrela i sa 67 godina. Da ne pominjem to kako su matoriji jos i sebicniji od nezrele dece.
Potpuno je nebitno sta roditelj zeli. Bitno je sta dete zeli.
Bolje da pritisak na decu vrse promotivne kampanje, nego bolesni, iskompleksirani i glupi roditelji.
Odlicno je sto roditelji o tome nece pojma da imaju. Milioni dece su zavedena od strane roditelja da donose pogresne odluke, pa se niko za to ne hvata, nego histerisete samo kada se donose odluke da se smanji uticaj bolesnih roditelja na decu.

Mislim, sve to nije bas tako po tom zakonu, ti preterujes, ali bi po meni trebalo da bude tako.

Vecina osoba je previse nezrela i sa 67 godina. Da ne pominjem to kako su matoriji jos i sebicniji od nezrele dece.
Bolje da pritisak na decu vrse promotivne kampanje, nego bolesni, iskompleksirani i glupi roditelji.
Odlicno je sto roditelji o tome nece pojma da imaju. Milioni dece su zavedena od strane roditelja da donose pogresne odluke, pa se niko za to ne hvata, nego histerisete samo kada se donose odluke da se smanji uticaj bolesnih roditelja na decu.

Mislim, sve to nije bas tako po tom zakonu, ti preterujes, ali bi po meni trebalo da bude tako.

ne lupetaj kamicak...ako sutra tvoje dete zeli da se drogira i prostituise, hoces li to dozvoliti bez pogovora?

statistika je cudo!

- - - - - - - - - -

odlicno

:sad2:Dive, ti si zrtva brutalne kvazi-naucne kampanje koja je jako prisutna u modernom drustvu.

Nisi ti kriva :cmok:

- - - - - - - - - -

ne lupetaj kamicak...ako sutra tvoje dete zeli da se drogira i prostituise, hoces li to dozvoliti bez pogovora?

Najbolje je da ga tucem macolom u glavu da mu izbijem neke bolesne ideje iz iste. A kada roditelj zeli da se drogira lekovima, alkoholom, cigarama (100 puta veci primeri narkomanije od bilo koje decije narkomanije), ili da se prostituise i svalerise, ko ce onda njega da bije, deda i baba?:think:

Poslednja izmena:
:sad2:Dive, ti si zrtva brutalne kvazi-naucne kampanje koja je jako prisutna u modernom drustvu.

Nisi ti kriva :cmok:

- - - - - - - - - -

Najbolje je da ga tucem macolom u glavu da mu izbijem neke bolesne ideje iz iste. A kada roditelj zeli da se drogira lekovima, alkoholom, cigarama (100 puta veci primeri narkomanije od bilo koje decije narkomanije), ili da se prostituise i svalerise, ko ce onda njega da bije, deda i baba?:think:

dobro...onda nemoj da se bunis ako ne daj Boze danas-sutra saznas da ti se sin drogira a cerka prostituise...jer...bitno je sta dete zeli...

vidi, meni je zao sto je tvoje licno iskustvo sa tvojim roditeljima tako lose, ali to je redak izuzetak
uglavnom su roditelji oni koji zele dobro svojoj deci i sve odluke koje u vezi njih donose, donose u korist svoje dece

dobro...onda nemoj da se bunis ako ne daj Boze danas-sutra saznas da ti se sin drogira a cerka prostituise...jer...bitno je sta dete zeli...

Samo da nije srpski nacionalista, sve ostalo moze. :ok:

- - - - - - - - - -

vidi, meni je zao sto je tvoje licno iskustvo sa tvojim roditeljima tako lose, ali to je redak izuzetak
uglavnom su roditelji oni koji zele dobro svojoj deci i sve odluke koje u vezi njih donose, donose u korist svoje dece

Ne, moje licno iskustvo sa roditeljima je super, sto je redak izuzetak.
Uglavnom su roditelji oni koji zele dobro svom dupetu, da li u fizickom, ili u psihickom smislu; ali sopstveno dpe im je najbitnije.

Samo da nije srpski nacionalista, sve ostalo moze. :ok:

- - - - - - - - - -

Ne, moje licno iskustvo sa roditeljima je super, sto je redak izuzetak.
Uglavnom su roditelji oni koji zele dobro svom dupetu, da li u fizickom, ili u psihickom smislu; ali sopstveno dpe im je najbitnije.

ne moze, slozili smo se da je najvaznije sta dete zeli...
dakle, ako zeli da postane srpski nacionalista ko si ti da mu to uskracujes?

statistika je cudo!

- - - - - - - - - -
Kakav socijalni prosek vakcinisanih? gotovo sve najbogatije zemlje na svetu vrse vakcinaciju, dok neke siromasne Africke zemlje isto tako zele ali namaju sredtsava, te je u Nigeriji za vakcinaciju jenda porodica mora izvojiti celekupni prosecan godisnji prihod.

Hocemo li mi na isti nivo zdravstvene zastite sa Afrikancima ili sa Svajcarskom, Danskom ...?

odlicno

Naravno, ja ne polazim od prepostavke da doktori zele da nas sve istrebe.

Poslednja izmena:
Ових дана се наставља покушај да се искорени полио. Искорењен је у Европи, обе Америке и Аустралији, али се још јавља у Пакистану, Авганистану и северној Нигерији. Ондашњи муслимани кољу здравствене раднике јер су умислили да та орална вакцина - коју је примило буквално скоро сво становништво света - стерилише њихову жгепчад. Управо ово, какво чудо, што мисле једнако културне колеге из Србије.

Имају у Нигерији и неку борбену организацију, Боко Харам (Име значи дословце "Западно Знање је Забрањено", прим. прев.) која убија жене које се труде да вакцинишу децу по тим њиховим пацовским гнездима.

Полио би био друга искорењена тешка људска болест, после великих богиња. Вирус великих богиња не постоји ван америчких и совјетских лабораторија још од 1979.

Драге колеге, врло уважавам ваше ставове и бриге. Полио је додуше у Европи искорењен, али како би било да се распитате код колега из Боко Харам око огранка који се бори против других вакцина? Не дајте да вас стерилишу, па докле више?

Jeste samo delimicno stiti, tacnije stiti protiv 4 podvrste virusa koje izivaju 70-80% slucajeva karcinoma.

Procitaj sam, ima dosta korisnih informacija na netu, nemoj se samo oslanjati na pisanje Srpskih novinara.

http://en.wikipedia.org/wiki/HPV_vaccine

Da sterilsu populaciju jedne Srbije? da verovatno su to imali na umu kada su pravili ovu vakcinu, pa su pre Srbije vakcinisali u preko 100 zemlja, preko 100 miliona ljudi.

Oko 80% ljudi je vec zarazeno virusom, prezervativ pomaze jedino ako ces ga koristi od pocetka pa do kraja seksulanog zivota, i u braku naravno. Znaci nikad ne praviti decu, vec ici na oplodnju?
Францек кад би ти имао мозак и елементарно математичко знање, уместо радио пријемника у тинтари подешеног на ВОА, Слободну Европу, ББЦ, Дојче Веле и сличне сплачине, било би ти јасно да је то смешно мала бројка и да је заправо обухват том вакцином на добровољној бази више него бедан.

pa logicnije je da se daje maloletnima, nego sto je do sad bilo od 18 do 26 godina jer su tada vecina vec stupila u seksulani odnos pa je rizicnije davati tada nego deci
e sad za ove nezeljene efekte je moguce a i moguce da je propaganda, to ce vreme pokazati
nije obavezna i ko nece ne mora, jer ne izaziva svaki rak grlica hpv virus
inace hpv jeste veliki problem i treba se boriti protiv njega i to pozdravljam

Back