hmmmm

Tako nesto, ali nisu svi uvijek u tom modu napadanja i muvanja, nekad su tu neke prepreke druge vrste i kao da to (ili tada) nije sudjeno...kad je sve super glatko, naravno sa magijom...to je to.

Ne znam, deslo mi se (pisala sam već negde o tom osećaju) Lepo je dok traje. Ne znaš šta bi bilo kad bi se zbilo, i ne znaš da li uopšte želiš da bude išta više od tog pogleda.
Znaš kako kaže Šerbedžija u Đoletovom filmu 'Kao rani mraz'?
Kaže otprilike ovako: ' Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, voliš jer je to potrebno drugom'
E, kada spomenuh film Kao Rani Mraz, na premijeri sam upoznala Đoleta, dok smo ćaskali, snimala televizija (nisam znala):malav:

E, moj tuc -muc :malav:, ko treba da učini taj prvi korak?
Žena?!
Pa neki signal od zenske persone bi bio dobrodosao, da je ne smaram uzalud spopadanjem. :)

A nešto mi baš i ne prilaze , samo gledaju .Valjda kad mi vide nadrndanu facu predomisle se...
De ti nadrndana, uopšte nije, uostalom evo neka procene ljudi.
13653312499148.jpg

Zar uzajamno gledanje nije 'neki' signal?
A šta i da pokušaš da spopadaš? :malav:

Aaaaa, ti bi na sigurno, je li? :p
:ok: :D Upravo tako, tim nesto duzim, dobro znatno duzim, barenjem postize se sigurno zbarivanje te simpatije.
Ma nije tada neko spopadanje ni neophodno, vremenom se ta uzajamna privlacnost sama od sebe iskristalise i postaje ocita i onda je lako napraviti prvi korak.

:ok: :D Upravo tako, tim nesto duzim, dobro znatno duzim, barenjem postize se sigurno zbarivanje te simpatije.
Ma nije tada neko spopadanje ni neophodno, vremenom se ta uzajamna privlacnost sama od sebe iskristalise i postaje ocita i onda je lako napraviti prvi korak.
Dužim barenjem žaba ti iskoči iz lonca jer se smorila.
Moraš odmah u vrelu vodu da je šibneš, da ne zna šta je snašlo.

Back