gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li bar nekada probala?Nikome ne prilazim.
Dženu Džejmison sam gledao i duže, ali joj ne bih prišao sve i da sam dobio prilikuda li bi vi godinu dana (12 mjeseci) gledali osobu koja vam se svidja a da joj ne pridjete!?
Bih. Fali mi samopouzdanja kad su zene u pitanju.da li bi vi godinu dana (12 mjeseci) gledali osobu koja vam se svidja a da joj ne pridjete!?
Nemam ja toliko zivaca.Šta vi meni pričate da ima neka čar u tom gledanju
O bože ali 12 mjeseci !! Pa ljudi moji
Kad se misli kretati u akciju ?
Pa neki signal od zenske persone bi bio dobrodosao, da je ne smaram uzalud spopadanjem.Ne znam, deslo mi se (pisala sam već negde o tom osećaju) Lepo je dok traje. Ne znaš šta bi bilo kad bi se zbilo, i ne znaš da li uopšte želiš da bude išta više od tog pogleda.
Znaš kako kaže Šerbedžija u Đoletovom filmu 'Kao rani mraz'?
Kaže otprilike ovako: ' Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, voliš jer je to potrebno drugom'
E, kada spomenuh film Kao Rani Mraz, na premijeri sam upoznala Đoleta, dok smo ćaskali, snimala televizija (nisam znala)
E, moj tuc -muc, ko treba da učini taj prvi korak?
Žena?!
Bih. Fali mi samopouzdanja kad su zene u pitanju.
Ko tebe gleda?
Pa dje ti se žuriNemam ja toliko zivaca.
Hoces, neces![]()
A volim da uprskam odma i mirna samPa dje ti se žuri![]()
Zar uzajamno gledanje nije 'neki' signal?Pa neki signal od zenske persone bi bio dobrodosao, da je ne smaram uzalud spopadanjem.![]()
De ti nadrndana, uopšte nije, uostalom evo neka procene ljudi.A nešto mi baš i ne prilaze , samo gledaju .Valjda kad mi vide nadrndanu facu predomisle se...
De ti nadrndana, uopšte nije, uostalom evo neka procene ljudi.
![]()
Nisam .I neću.Jesi li bar nekada probala?
Ja jesam. Jednom. I super je ispalo.![]()
Nekada je mozda dobro uraditi nesto sto inace ne bi, malo izaci iz svoje (tesne?) koze.
Zar pred ovoliko ljudi?Za ovo ću da te regulišem .
Neka ima svedoka.Zar pred ovoliko ljudi?
Ko ti kriv kad si mi slala.Neka ima svedoka.
Koristiš u prljave svrhe moje lične fotografije.
A volim da uprskam odma i mirna sam![]()
Zar uzajamno gledanje nije 'neki' signal?
A šta i da pokušaš da spopadaš?
Aaaaa, ti bi na sigurno, je li?![]()
Zar uzajamno gledanje nije 'neki' signal?
A šta i da pokušaš da spopadaš?
Aaaaa, ti bi na sigurno, je li?![]()
Dužim barenjem žaba ti iskoči iz lonca jer se smorila.![]()
Upravo tako, tim nesto duzim, dobro znatno duzim, barenjem postize se sigurno zbarivanje te simpatije.
Ma nije tada neko spopadanje ni neophodno, vremenom se ta uzajamna privlacnost sama od sebe iskristalise i postaje ocita i onda je lako napraviti prvi korak.
Pa to je tacno, moze da se izjalovi sve, rizicno je, da bi uspelo potrebno je da se bude u nekoj slicnoj emotivnoj fazi, da se prosto izrazim - da dvoje koje se tako simpatisu i strpljivo smekaju budu podjednako neenergicni.Dužim barenjem žaba ti iskoči iz lonca jer se smorila.
Moraš odmah u vrelu vodu da je šibneš, da ne zna šta je snašlo.
da li bi vi godinu dana (12 mjeseci) gledali osobu koja vam se svidja a da joj ne pridjete!?