hmmmm

Ali do kad traje iščekivanje? Dok ti se ne svidi neko drugi ili dok ne shvatiš koliko je taj kojeg iščekuješ nesiguran u sebe i otpišeš ga?

Ne znam, deslo mi se (pisala sam već negde o tom osećaju) Lepo je dok traje. Ne znaš šta bi bilo kad bi se zbilo, i ne znaš da li uopšte želiš da bude išta više od tog pogleda.
Znaš kako kaže Šerbedžija u Đoletovom filmu 'Kao rani mraz'?
Kaže otprilike ovako: ' Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, voliš jer je to potrebno drugom'
E, kada spomenuh film Kao Rani Mraz, na premijeri sam upoznala Đoleta, dok smo ćaskali, snimala televizija (nisam znala):malav:
Da, ukoliko je rec o ozbiljnoj osobi, ako takve uopste i postoje. Retko se odlucujem na prvi korak tek tako.
E, moj tuc -muc :malav:, ko treba da učini taj prvi korak?
Žena?!

Ne znam, deslo mi se (pisala sam već negde o tom osećaju) Lepo je dok traje. Ne znaš šta bi bilo kad bi se zbilo, i ne znaš da li uopšte želiš da bude išta više od tog pogleda.
Znaš kako kaže Šerbedžija u Đoletovom filmu 'Kao rani mraz'?
Kaže otprilike ovako: ' Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, voliš jer je to potrebno drugom'
E, kada spomenuh film Kao Rani Mraz, na premijeri sam upoznala Đoleta, dok smo ćaskali, snimala televizija (nisam znala):malav:

E, moj tuc -muc :malav:, ko treba da učini taj prvi korak?
Žena?!

Pa slažem se da je lepo, ali ima rok trajanja, to čekanje.

A to očekivanje prvog koraka od žene.. Umem ja to i dešavalo se, ali.. onda je uvek servis na ženi i jako je zaebano. I ne završi se dobro.
I zato to više ne bi ponovila.

Pa slažem se da je lepo, ali ima rok trajanja, to čekanje.

A to očekivanje prvog koraka od žene.. Umem ja to i dešavalo se, ali.. onda je uvek servis na ženi i jako je zaebano. I ne završi se dobro.
I zato to više ne bi ponovila.

Samo neka očekuju.
ja ne umem, niti bih ikada učinila prvi korak.

Back