- Poruka
- 50.801
Pa ne znam, ne verujem. Da im je bilo važno ne bi toliko čekali.I posle kad shvate onda pate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam, ne verujem. Da im je bilo važno ne bi toliko čekali.I posle kad shvate onda pate
Ali do kad traje iščekivanje? Dok ti se ne svidi neko drugi ili dok ne shvatiš koliko je taj kojeg iščekuješ nesiguran u sebe i otpišeš ga?
E, moj tuc -mucDa, ukoliko je rec o ozbiljnoj osobi, ako takve uopste i postoje. Retko se odlucujem na prvi korak tek tako.
Ja sam se pokajao sto sam cekao(nisam imao m*** da pridjem), tako da momci prilazite bolje i da vas odbije nego da se pitate sta i kako
Ne znam, deslo mi se (pisala sam već negde o tom osećaju) Lepo je dok traje. Ne znaš šta bi bilo kad bi se zbilo, i ne znaš da li uopšte želiš da bude išta više od tog pogleda.
Znaš kako kaže Šerbedžija u Đoletovom filmu 'Kao rani mraz'?
Kaže otprilike ovako: ' Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, voliš jer je to potrebno drugom'
E, kada spomenuh film Kao Rani Mraz, na premijeri sam upoznala Đoleta, dok smo ćaskali, snimala televizija (nisam znala)
E, moj tuc -muc, ko treba da učini taj prvi korak?
Žena?!
Nikome ne prilazim.da li bi vi godinu dana (12 mjeseci) gledali osobu koja vam se svidja a da joj ne pridjete!?
Ma da prilazeti jelde?Nikome ne prilazim.
Tačno.Ako nekoga zanimam -prići će.Ma da prilazeti jelde?
Pa slažem se da je lepo, ali ima rok trajanja, to čekanje.
A to očekivanje prvog koraka od žene.. Umem ja to i dešavalo se, ali.. onda je uvek servis na ženi i jako je zaebano. I ne završi se dobro.
I zato to više ne bi ponovila.
Tačno.Ako nekoga zanimam -prići će.
Ja prva?Nikada..
Pa ja i jesam teška osoba.Treba i prici
Teske su mi osobe sa takvim stavom
Pa ja i jesam teška osoba.
Samo neka očekuju.
ja ne umem, niti bih ikada učinila prvi korak.
Use.res se svakakoDobro znači vazda budeš odabir a nikad ne biraš
Mogu da misle da sam odabir,Zavisi sa kojim stavom priđu.Dobro znači vazda budeš odabir a nikad ne biraš
Zašto?Haha...Use.res se svakako![]()
Dobro znači vazda budeš odabir a nikad ne biraš
Pa kako neZašto?Haha...
Baš tako .Nije baš tako, ona bira od tih čiji je odabir
Cuti,mene vise i ne gledajuBaš tako .
A nešto mi baš i ne prilaze , samo gledaju .Valjda kad mi vide nadrndanu facu predomisle se...
Ali to mi odgovara..
Baš tako .
A nešto mi baš i ne prilaze , samo gledaju .Valjda kad mi vide nadrndanu facu predomisle se...
Ali to mi odgovara..