Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peruzzi:
Mozda zvuci pomalo perverzno,ali uvek su me palile lezbejke.Protiv njih nemam nista,ali protiv pedera...
Pa prosto nemam reci kojima bih izrazio gadjenje

Filozof :wink:
Dve ribe a ti medju njima :wink: 8) :wink: Sta bi jos hteo...pa mozda bih djakuzi :twisted:

Uuuuuuuu......ne znam sta bi uradio...mislim da bi mu reko da me zaje*...a ako bi se ispostavilo da ne.....ma sta ja ustvari to pricam to ne moze da mi se desi jer imam normalne i zdrave ortake.....Za mene je to bolest....Bog je stvorio muskarca da bude sa zenom a ne sa muskarcem i obrnuto.....jezim se na pedere..... :twisted: :twisted: uuuuufff :twisted:

fizio:
Uuuuuuuu......ne znam sta bi uradio...mislim da bi mu reko da me zaje*...a ako bi se ispostavilo da ne.....ma sta ja ustvari to pricam to ne moze da mi se desi jer imam normalne i zdrave ortake.....Za mene je to bolest....Bog je stvorio muskarca da bude sa zenom a ne sa muskarcem i obrnuto.....jezim se na pedere..... :twisted: :twisted: uuuuufff :twisted:
Ja se nejezim nego sam srecan kada ih vidim.Da im dobro imlatim :twisted: hihi

Corey:
Pazi ovako.Da je jednom spomenula da je gay.U redu.opusteno.Ali da svakom njenom porukom nama nabija na nos da je gay.Pa,brate,mislim.Razmisli malo :idea:

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
:evil:

Samo malcice: a ti nam svakom svojom porukom nabijas na nos da si metalac, nespreman da prihvatis tudje misljenje i agresivan! Mislis da ostatku ekipe nije pomalo dosadno da citaju tvoje uvek iste poruke... Pa opet, ko te pljuje? NIKO!

Sto se tice homoseksualaca - zaboga, ljudi, pa sta oni kome smetaju? Sve dok zive svoj zivot i ispoljavaju svoju seksualnu orjentaciju na drustveno prihvatljiv nacin, super!

Ako bi neko iz moje okoline bio homoseksualac, prvo bih razgovarala sa njim/njom, rekla bih da sam pomalo skepticna i da se plasim da ce drustvo da bude jako nemilosrdno i nepravedno, ali i da ce taj neko UVEK imati moju podrsku, stagod da se desi.

guitarrr_babe:
Corey:
Pazi ovako.Da je jednom spomenula da je gay.U redu.opusteno.Ali da svakom njenom porukom nama nabija na nos da je gay.Pa,brate,mislim.Razmisli malo :idea:

Sh*t you call a heart...

Samo malcice: a ti nam svakom svojom porukom nabijas na nos da si metalac, nespreman da prihvatis tudje misljenje i agresivan! Mislis da ostatku ekipe nije pomalo dosadno da citaju tvoje uvek iste poruke... Pa opet, ko te pljuje? NIKO!

Sto se tice homoseksualaca - zaboga, ljudi, pa sta oni kome smetaju? Sve dok zive svoj zivot i ispoljavaju svoju seksualnu orjentaciju na drustveno prihvatljiv nacin, super!

Ako bi neko iz moje okoline bio homoseksualac, prvo bih razgovarala sa njim/njom, rekla bih da sam pomalo skepticna i da se plasim da ce drustvo da bude jako nemilosrdno i nepravedno, ali i da ce taj neko UVEK imati moju podrsku, stagod da se desi.
Ja nabijam na nos svakom da sam metalac.Alo gde se lecis.To je moj potpis i sta imas protiv toga :evil:

JaH_G|rL:
Dakle pitanje je sledece...sta biste uradili da vam najbolja drugarica/drug kaze da je lezbejka/*****?! Da li biste prestali da komunicirate s njim/njom...ili nastavili dalje kao da nista nije ni bilo?
Nemojte samo da odgovarate tipa...ubio/la bih ga/je.. krajnje glupo ;)

Ne vidim razlog zasto bih prekidala prijateljstvo zbog tako nekih glupih razloga!Pa pobogu svako ima pravo da voli ono sto on hoce i sto mu odgovara,a ne ako se desi tako nesto da tu osobu izbacujem iz svog drustva!Drugarstvo je drugarstvo bez obzira da li to bio neki gej ili neka druga osoba,mada drago mi je sto jos nisam imala iskustva da se druzim sa takvim osobama!

U nase vreme biti drugaciji je tesko.Za nase pojmve je nenormalno da neko bude nastran po pitanju seksualnosti.A nastranost nije sto svaki dan citamo u novinama da roditelji zlostavljaju decu ili sto svaki dan mladici siluju starice od 80 god.Seksualnost je individualna stvar.I treba se drzati samo svoje seksualnosti jer jedino smo tako sigurni u same sebe.Sto se tice tvog problema.Nastavi po starom pod uslovom da ta osoba nije promiskuetentna.

JaH_G|rL:
A zasto ste svi tolerantniji prema devojkama (lezbejkama) nego prema muskarcima (pederima)?!
Sve devojke u pubertetu na neki nacin prolaze kroz lezbejsku fazu,to je sasvim normalna pojava.Ne mora to da se ispolji tako sto ce se sve medjusobno ljubiti niti to znaci da su sve devojke lezbejke,to samo znaci da one na taj nacin (npr. pricanjem o svojim fizickim promenama) sazrevaju i saznaju jedne od drugih neke "bitne" stvari.Muskarci su drugaciji,jednostavno to je tako i gotovo.

Trebalo bi da ih pustimo da zive svoj zivot kao sto i mi zivimo nas!zasto bi ja tukla nekoga ako je homic!?to je njegov problem i njegov zivot i dok se ne mesa u moj sve je ok!da pocne neka riba da me nagovara da predjem u lezbejke ili tako nesto tad bih reagovala,al ovako...ma boli me za njih ko sto narodnjake boli za metalce i obrnuto! :wink:

OK JA IMAM I PRIJATELJA I PRIJATELJICA KOJI SU HOMOSEKSUALCI PA MI TO NE SMETA. ISTO KAO STO IMAM PRIJATELJE KOJI SU METALCI I ONI KOJI VOLE NARODNJAKE ALI POENTA JE U TOME DA MENI LICNO NE SMETAJU OSOBE KOJE IMAJU DRUGACIJI SEKSUALNI AFINITET OD MENE, SVE DOK ONE TO ZADRZAVAJU U NORMALNIM GRANICAMA. SADA BI NEKI OD NJIH MOGLI RECI A STA JE SA VAME HETERO VI SE LJUBAKATE NA SVAKOM COSKU A MI NE SMEMO DA IZADJEMO ZAJEDNO U KUPOVINU. DOBRO TO JE TACNO MOZDA BI MI TREBALO DA POKAZEMO MNOGO VISEE TOLERANCIJE PREMA NJIMA ALI BI I ONI TEBALO DA SHVATE DA JOS UVEK POSTOJE LJUDI ZATVORENOG UMA KOJI TO NE SHVATAJU 8)

:? Da ih volim NE volim ih.Nekako su mi gadni i odbojni ali nemam nista protiv njih.Boli me s kim ce oni biti,ako je njima lepo meni je jos lepse :wink: samo dok me ne diraju

Corey:
JaH_G|rL:
Dakle pitanje je sledece...sta biste uradili da vam najbolja drugarica/drug kaze da je lezbejka/*****?! Da li biste prestali da komunicirate s njim/njom...ili nastavili dalje kao da nista nije ni bilo?
Ne bih ga ubio nego bi ga salomio od batina.

Sh*t you call a heart...

cao prvo da se zahvalim svim tolerantnim ljudima na netu za reci podrske etc. A gospodina bih pitao da li je siguran da mozda on ne bi popio koju uz usi, uzimam moj primer: imam 90 kg treniram atletiku ceo zivot bavim se bacackim disciplinama i mislim da bi mi na gradji prilicno pozavideo s obzirom da najcesce visis po netu dok ja razmisljam o sebi, razmisljam na sta licis, i da, niko ne obraca paznju na ta blebetanja tipa "Razbio bih ga" etc.
pozdrav

jao_uplasi_me:
Corey:
JaH_G|rL:

Sh*t you call a heart...

cao prvo da se zahvalim svim tolerantnim ljudima na netu za reci podrske etc. A gospodina bih pitao da li je siguran da mozda on ne bi popio koju uz usi, uzimam moj primer: imam 90 kg treniram atletiku ceo zivot bavim se bacackim disciplinama i mislim da bi mi na gradji prilicno pozavideo s obzirom da najcesce visis po netu dok ja razmisljam o sebi, razmisljam na sta licis, i da, niko ne obraca paznju na ta blebetanja tipa "Razbio bih ga" etc.
pozdrav
Ko kaze da ja ceo dan visim na netu :evil: I niko ti nije kriv sto volis pede*e.Kuda ovaj svet ide kada su poceli da ih podrzavaju :evil:

Corey:
jao_uplasi_me:
Corey:
JaH_G|rL:

Sh*t you call a heart...

pozdrav
Ko kaze da ja ceo dan visim na netu :evil: I niko ti nije kriv sto volis pede*e.Kuda ovaj svet ide kada su poceli da ih podrzavaju :evil:
U P**** Maternu :evil:

pa ovako....sto se mene tice ne smatram da je prirodno biti gej.ali da li imam nesto protiv-NE.sve dok se oni drze sebe to je ok.nesto sto mi je malo glupo je kad neko kaze u 20-30 godinama e ja sam sad gej.pa izvini a sta si radio do sad.kao tek je sad ukapirao da voli osobe istog pola.takodje i te gej parade kod nas.to mi je vise uticaj zapada nego nesto sto je za srbiju-bar za sad.e bre mi se smo tek izasli iz nekih silnih ratova.
ali sve u svemu nisam protiv njih,nek zive ljudi i nek se vole ako im je tako lepo

Mala roze Maca:
pa ovako....sto se mene tice ne smatram da je prirodno biti gej.ali da li imam nesto protiv-NE.sve dok se oni drze sebe to je ok.nesto sto mi je malo glupo je kad neko kaze u 20-30 godinama e ja sam sad gej.pa izvini a sta si radio do sad.kao tek je sad ukapirao da voli osobe istog pola.takodje i te gej parade kod nas.to mi je vise uticaj zapada nego nesto sto je za srbiju-bar za sad.e bre mi se smo tek izasli iz nekih silnih ratova.
ali sve u svemu nisam protiv njih,nek zive ljudi i nek se vole ako im je tako lepo
MORAM TI RECI DA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM

Ja samo neshvatam cemu tolika polemika oko homosexsualaca u ovoj zemlji.Pa ljudi jasno je da ih ima svuda u svetu pa onda bice ih i u Srbiji,To sto smo mi kao narod konzervativni pa odredjene stvari su nam neshvatljive dokazuju samo koliko kaskamo za svetom.Ali mesta za strah nema u ovoj zemlji oni jos nemaju nikakva prava osim da se dopisuju porukama i da daju sifrovane poruke po erotskim casopisima.Ne treba ih osudjivati jer su vec sami dovoljno osudjeni na vecno skrivanje i neslobodnu ljubav u mraku svoje sobe.Posle ovoga neko ce reci i on je *****.Naravno vase misljenje je jedno a ono ko sam ja je nesto sasvim drugo.u principu malo vise tolerancije nije na odmet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back