Hladnoca

gost 439576

Iskusan
Poruka
5.908
Uopste kontakt sa zenskima je postao hladan, sve je ravno i u neku ruku nebitno.

Svejedno je da li ce krenuti muvanje ili odbijanje a ako krene nesto, opet je isto da li ce prestati ili otici dalje.

sta se desilo sa emocijama, strastima, strahom?

Ukratko: kao da se nalazite u ulici koja ima milion trafika a vi pitate na prvoj da li imaju sitno 5 eura, oni kazu da nemaju (iako vjerovatno imaju, ali nece) a vas to nije pogodilo jer je ostalo jos iha ha trafika na kojima mozete pitati.

Uopste kontakt sa zenskima je postao hladan, sve je ravno i u neku ruku nebitno.

Svejedno je da li ce krenuti muvanje ili odbijanje a ako krene nesto, opet je isto da li ce prestati ili otici dalje.

Ukratko: kao da se nalazite u ulici koja ima milion trafika a vi pitate na prvoj da li imaju sitno 5 eura, oni kazu da nemaju (iako vjerovatno imaju, ali nece) a vas to nije pogodilo jer je ostalo jos iha ha trafika na kojima mozete pitati.
Ne mislim da si upravu.
1) Ako pristojnoj ženi priđeš pristojno, dobićeš pristojnu reakciju.
2) Ako pristojno priđeš nepristojnoj (i nezainteresovanoj)- onda ćeš dobiti hladnoću.
3) Ako nepristojno priđeš pristojnoj - opet ćeš dobiti hladnoću.
4) Nepristojno nepristojnoj - dobices grubost pored hladnoce.

Banalizovala sam, da bih poentirala da to nije kraj svijeta, samo ti se nije desilo 1)

Ali cilj je da
*promjeniš sebe i svoj prilazak
*I da faktorom sreće naletiš na normalnu, slobodnu i zainteresovanu ženu.

Kad se to tvoje desi, to-je-to.

Primi, ne možeš muvati dvajes devojaka odjednom po forumu i očekivati da će se jedna primiti.
Usredsredi se na jednu, će vidiš kako će cvetaju zumbuli
Srdačno,
Dobronameran savet

Prvo ti nju ebes
Onda ona kasnije ebe tvoje živce
I tako, puno tu bude ebanja
Zato krstarica samo o tome pise, ne vadi (rijec iz usta )
ezgif.com-resize.gif

Ne mislim da si upravu.
1) Ako pristojnoj ženi priđeš pristojno, dobićeš pristojnu reakciju.
2) Ako pristojno priđeš nepristojnoj (i nezainteresovanoj)- onda ćeš dobiti hladnoću.
3) Ako nepristojno priđeš pristojnoj - opet ćeš dobiti hladnoću.
4) Nepristojno nepristojnoj - dobices grubost pored hladnoce.

Banalizovala sam, da bih poentirala da to nije kraj svijeta, samo ti se nije desilo 1)

Ali cilj je da
*promjeniš sebe i svoj prilazak
*I da faktorom sreće naletiš na normalnu, slobodnu i zainteresovanu ženu.

Kad se to tvoje desi, to-je-to.
Nepristojno se prilazi nepristojnoj, jer ona kao nepristojna zasluzuje nepristojno.

Pristojnima se prilazi pristojno, ali ne valja biti ni previse pristojan, to dodje kao zivljenje u lazima jer svi znamo da ne zivimo u raju - svijet nije pristojan.

Slazem se sa tvojim zadnjim, faktor srece kad se neko takav kakav je svidi drugoj polovini, bez ikakve glume.

Primi, ne možeš muvati dvajes devojaka odjednom po forumu i očekivati da će se jedna primiti.
Usredsredi se na jednu, će vidiš kako će cvetaju zumbuli
Srdačno,
Dobronameran savet
Nije da bas muvam po forumu, pogotovo vise njih odjednom - forum je sala, zabava, glupiranje...odatle i ta hladnoca ali se prenijela na stvarni svijet.

Inace tako i treba da se radi, probas sa njih 20 ili 200 i jednostavno statistickom greskom mora doci do cilja.

Ako muvas samo jednu osobu, ta osoba te zavlaci, zaglupljuje i unistava. Nakon toga ne mozes normalno muvati sledecu jer si ostecena roba.

Uglavnom zene su crne rupe i nema bespotrebnog trosenja energije tj. vadjenje duse i slicnih stvari a za uzvrat - nista.

Vreme danas je nikad bolje, bukvalno sve je u ponudi i mozes da nadjes sta god, samo treba ciljati ka onome sto trazis.

Ako trazis emociju na rejvu, tu mozes da dobijes samo polnu bolest, ali to nije problem rejva, vec tvojih ocekivanja.

Karikiram, ali valjda si shvatio.

P da. Ja sam jedno vreme ciljao goticarke, delovale su mi kinki i uzbudljive i redom me napusavale dok sam prolazio kod barbi fazon a one ispadnu da su kinki.
Open majnd bajo.

Nepristojno se prilazi nepristojnoj, jer ona kao nepristojna zasluzuje nepristojno.
Zašto bi uopšte prilazio nepristojnoj?
Inace tako i treba da se radi, probas sa njih 20 ili 200 i jednostavno statistickom greskom mora doci do cilja.
I onda se žali na hladnoću. San svake žene - statistička greško moja, odi vamo u ljubav vrhunsku! Znaš li ti sa kojim sam ja brojkama operirao da bih naposletku sa tobom zgrešio
Uglavnom zene su crne rupe i nema bespotrebnog trosenja energije tj. vadjenje duse i slicnih stvari a za uzvrat - nista
Ne znam na kakva vrata kucaš, ali zapitaj se malo o svojim prioritetima ako je hronično

Mada kinda hot kad se dobro izmanevriše
Zar ljudska rasa nije nastala slucajno, statistickom greskom? Zamisli planiras kako da pridjes nekoj djevojci kao u seriji Berlin, to je u najmanju ruku bljutavo.

Cak i ako znas da je suprotni pol uglavnom priglup i da svaku mozes osvojiti ako se malo ukurvis, sto bi mi sefica rekla - ukurvi se malo.

Ali to stvara osjecaj varanja, kao da nekog na prevaru osvajas jer si ipak sposobniji, intelektualniji i znas kako doci do cilja ali moras da glumis, bar malo...sranje.

Back