neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
jesam hemicar i volim da se igram sa hemikalijama ali pesticidi su otrovni....za dushu.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e puna korpa kvarnih i crvavih....aha....i sta cemo sad?????
![]()
Juče sam ili sinoć, gledao jedan film, da me pitate kako se zvao i radnja u filmu, ne mogu vam prepričati jer sam prethodno bio na pivu, dva...suma sumarum, bio sam pijan ko leš...
No, uspeo sam da ulovim jednu rečenicu u filmu koja oslikava nesvakidašnju ili pak sasvim realnu potrebu za ljubavlju prema ženi.
Dva lika u filmu su pričali o ženama i jedan je tad izjavio :
- Toliko je želim( misleći na svoju ženu ), da bih jebbao i njen leš.
Neću pričati o nekrofiliji, jer previše je bizarno čak i za forum LjiS-a, nego o tim neodoljivim potrebama za osobama koje volimo i želimo, čak i posle smrti, a da isključim nekrofiliju kao temu.
pa aa ne znam shta cemo neshto si tela ?![]()
Juče sam ili sinoć, gledao jedan film, da me pitate kako se zvao i radnja u filmu, ne mogu vam prepričati jer sam prethodno bio na pivu, dva...suma sumarum, bio sam pijan ko leš...
No, uspeo sam da ulovim jednu rečenicu u filmu koja oslikava nesvakidašnju ili pak sasvim realnu potrebu za ljubavlju prema ženi.
Dva lika u filmu su pričali o ženama i jedan je tad izjavio :
- Toliko je želim( misleći na svoju ženu ), da bih jebbao i njen leš.
Neću pričati o nekrofiliji, jer previše je bizarno čak i za forum LjiS-a, nego o tim neodoljivim potrebama za osobama koje volimo i želimo, čak i posle smrti, a da isključim nekrofiliju kao temu.
evo jedna kineska, vrlo mudra
Ako zelis biti srecan godinu dana, ozeni se
Ako zelis biti srecan celi zivot, gaji cvece
dakle zju kako iko moze to da pojmi kao ljubav veliku bla bla truc
...
...pa neko vidi ružu, a neko vidi trn...
valjalo bi videti oba ...
...ne samo trn
ili cvet...
hoćeš da kažeš da je u Raju dosadnohm da...svima to obozavanje zvuci jako lepo i zeleli bi ga...dok se zaista ne nadju u toj situaciji
ni dobro nije dobro kada ga je previse
Čika Brajan kaže a citiraće Draganov zakon :cika Heraklit kaze
Svet ovaj, isti za sve, nije stvorio nijedan bog i nijedan čovek, nego je uvek bio i jeste i biće vatra večno živa, koja se s merom pali i s merom gasi"
hoćeš da kažeš da je u Raju dosadno
ili hoćeš da kažeš da kad voziš Mercedes, ponekad poželiš da voziš Jugo ?
cika Heraklit kaze
Svet ovaj, isti za sve, nije stvorio nijedan bog i nijedan čovek, nego je uvek bio i jeste i biće vatra večno živa, koja se s merom pali i s merom gasi"
dakle zju kako iko moze to da pojmi kao ljubav veliku bla bla truc
p da mi neko kaze hebao bi tvoj les nestala bih u tri sek u vidu magle...ne okreci se sine
a jel to stvarno s pravom merom![]()