Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj komentar je na mestu- sta god neki urmasi tvrdili !

pa ja shvatio goksija da je ova omča za dedu...ne za nas![]()

Mada reče da je trajalo ''sekundu''...Onda je dedek svetski rekorder..Obično traje duže![]()

...studentskinije...
meni treba vremena ocigledno da shvatim
sto ubiti dedu- samo ga uvaliti u dom![]()

viš da se deda ne loži na babe nego na devojčice u školskim uniformama![]()

moguće...nisam joj baš dobro savladao rodoslovno stablo. Ti to znaš iz neke druge teme...znači bilo ih je još o dedi džavolčiču?ma daaaj bre, pa nije ona iz te familije
ma garant se deda setio za babu
Živim sama u garsonjeri... deda mi je došao pre neki dan u posetu. Prespavao je kod mene. Oko pola tri mene je probudila neka buka. Okrenula sam se i videla njega kako masturbira u krevetu do mog. To je trajalo sekund-dva. Posle toga sam ustala. Nisam upalila svetlo. Iskreno nisam znala kako da reagujem. Bilo me je sramota. Čini mi se da sam videla kako drži ćebe izdignuto. Samo o tome razmišljam već tri dana. Ne mogu shvatiti da li se to stvarno dogodilo. Zdrav razum mi govori da nije. Polako sam sebe ubedila da se to nije dogodilo i da sam to izmislila i sama sebi nametnula. Kako razgraničiti šta je stvarnost, a šta nije?
Nije bolesno, ali nije ni prijatno...
Znaš šta je bolesno, kada to brat i sestra rade, kada vidiš majku dok jaše nekog čiku... Kada misliš da tata bije mamu noću ... u nekim godinama u kojim nije normalno da vidiš i čuješ i u kojima ne možeš da shvatiš šta to oni rade. A kada shvatiš, zgade ti se ne samo oni, nego i sex...
Možda je i ovo normalno, meni nije bilo...
Ajd objasni ti nama, ko još prima u posetu (a pogotovu na spavanje u krevet do svog) nekog za koga misli da je jako loša osoba pa bio i deda. I da izuzmemo da mislim da je bolesno da odrasla devojka spava sa bratom u istoj sobi a kamo li sa ocem ili dedom. A plus da postoji i nešto o čemu ne želiš ni da pričaš. Ako sama tema nije postavljena da se razbije uspavanost ovog pdf koja vlada neko vreme onda sam totalno zatečenNe. Ja ne mogu shvatiti da on nije mogao da se suzdrži tu jednu jedinu noć. Ne shvatam zašto je morao to da uradi u krevetu do mog... spojeni su pobogu.
Ja tek sada ovo vidoNe. Ja ne mogu shvatiti da on nije mogao da se suzdrži tu jednu jedinu noć. Ne shvatam zašto je morao to da uradi u krevetu do mog... spojeni su pobogu.

Ne razumem. Svi mogu da se sexaju, osim mame. Jadna mama.
Ajd objasni ti nama, ko još prima u posetu (a pogotovu na spavanje u krevet do svog) nekog za koga misli da je jako loša osoba pa bio i deda. I da izuzmemo da mislim da je bolesno da odrasla devojka spava sa bratom u istoj sobi a kamo li sa ocem ili dedom. A plus da postoji i nešto o čemu ne želiš ni da pričaš. Ako sama tema nije postavljena da se razbije uspavanost ovog pdf koja vlada neko vreme onda sam totalno zatečen![]()
Vau!
Znači ako se mama sexa to je fuj, bljak, no, no?
Ako deda ima sexualne o nije bolesno samo nije prijatno.
Ne razumem. Svi mogu da se sexaju, osim mame. Jadna mama.