Hitno!

Sve u lice saspi,starom perverznjaku.A vidi da prikupis jos koji dokaz i da ga prijavis.
Takav bolesnik ne moze biti nikome rod,on je rob egoisticni sa prljavim umom i jos poganijom dusom.
Od kuda mi ovako misljenje?!
Pratim u zadnje vrijeme jednu emisiju koja se zove :"Stop pedofiliji"u kojoj hvataju matore perverznjake u pokusaju bludnicenja sa klincima i klinkama.
Nemas pojma kakavim se prljavim trikovima sve sluze da bi sproveli svoje prljave misli u djelo,hvala bogu pa ih u toj emisiji uhvate i sa svim dokazima im zagorcaju ostatak zivota.
Takvi ljudi su nista vise nego djavolje sluge.
Najveci dokaz tome,je sto poznajem jednu osobu kojoj su to uspjeli da urade.Jako sam dobar sa njom i ne znas koliko u toj osobi bola,bijesa i gorcine prema zivotu,a o tom sta bi htjele da im uradi...
Ovo nije tema foruma.Molim te da dobro razmislis da li ces takvog psihopatu da pustis na slobodu.

Nije mnogo ni vazno da li se dogodilo ili nije,tebi je neprijatno i to je sasvim dovoljno...Ako vec ne zelis ili ne mozes da se suocis sa njim onda ga maksimalno izbegavaj i nemoj vise dozvoliti da spava kod tebe....Bez obzira da li si spavala ili ne on je tvoj deda i morao je da razmislja i da ima postovanja prema tebi....

Živim sama u garsonjeri... deda mi je došao pre neki dan u posetu. Prespavao je kod mene. Oko pola tri mene je probudila neka buka. Okrenula sam se i videla njega kako masturbira u krevetu do mog. To je trajalo sekund-dva. Posle toga sam ustala. Nisam upalila svetlo. Iskreno nisam znala kako da reagujem. Bilo me je sramota. Čini mi se da sam videla kako drži ćebe izdignuto. Samo o tome razmišljam već tri dana. Ne mogu shvatiti da li se to stvarno dogodilo. Zdrav razum mi govori da nije. Polako sam sebe ubedila da se to nije dogodilo i da sam to izmislila i sama sebi nametnula. Kako razgraničiti šta je stvarnost, a šta nije?

Nije bolesno, ali nije ni prijatno...
Znaš šta je bolesno, kada to brat i sestra rade, kada vidiš majku dok jaše nekog čiku... Kada misliš da tata bije mamu noću ... u nekim godinama u kojim nije normalno da vidiš i čuješ i u kojima ne možeš da shvatiš šta to oni rade. A kada shvatiš, zgade ti se ne samo oni, nego i sex...
Možda je i ovo normalno, meni nije bilo...

Poslednja izmena od moderatora:
Nije bolesno, ali nije ni prijatno...
Znaš šta je bolesno, kada to brat i sestra rade, kada vidiš majku dok jaše nekog čiku... Kada misliš da tata bije mamu noću ... u nekim godinama u kojim nije normalno da vidiš i čuješ i u kojima ne možeš da shvatiš šta to oni rade. A kada shvatiš, zgade ti se ne samo oni, nego i sex...
Možda je i ovo normalno, meni nije bilo...

Vau!
Znači ako se mama sexa to je fuj, bljak, no, no?
Ako deda ima sexualne o nije bolesno samo nije prijatno.
Ne razumem. Svi mogu da se sexaju, osim mame. Jadna mama.

Ne. Ja ne mogu shvatiti da on nije mogao da se suzdrži tu jednu jedinu noć. Ne shvatam zašto je morao to da uradi u krevetu do mog... spojeni su pobogu.
Ajd objasni ti nama, ko još prima u posetu (a pogotovu na spavanje u krevet do svog) nekog za koga misli da je jako loša osoba pa bio i deda. I da izuzmemo da mislim da je bolesno da odrasla devojka spava sa bratom u istoj sobi a kamo li sa ocem ili dedom. A plus da postoji i nešto o čemu ne želiš ni da pričaš. Ako sama tema nije postavljena da se razbije uspavanost ovog pdf koja vlada neko vreme onda sam totalno zatečen :roll:

Ne. Ja ne mogu shvatiti da on nije mogao da se suzdrži tu jednu jedinu noć. Ne shvatam zašto je morao to da uradi u krevetu do mog... spojeni su pobogu.
Ja tek sada ovo vido :eek:
srbin.gif

Deka je i dosao sa ciljem da mu bude ljepo kada zaspes. Pali ga ta situacija. Koji ce ti klinac deda u garsonjeri pa ma kakav on bio ? Eto, sad imas traumu koju ces pamtiti. Iizbrisati je nemozes. Nemoj sebi dozvoljavati vise takve traume. Povuci granicu

uvek je tako, sta god da se desi dete samo gleda mamu ... a mala deca sex dozivljavaju kao fizicki nasrtaj na majku ...

Ajd objasni ti nama, ko još prima u posetu (a pogotovu na spavanje u krevet do svog) nekog za koga misli da je jako loša osoba pa bio i deda. I da izuzmemo da mislim da je bolesno da odrasla devojka spava sa bratom u istoj sobi a kamo li sa ocem ili dedom. A plus da postoji i nešto o čemu ne želiš ni da pričaš. Ako sama tema nije postavljena da se razbije uspavanost ovog pdf koja vlada neko vreme onda sam totalno zatečen :roll:

zasto tako- nas 20 spavalo u 1 prostoriji, parovi braca i sestre, pa nikakvih trauma nema ... na odmoru ;)

Vau!
Znači ako se mama sexa to je fuj, bljak, no, no?
Ako deda ima sexualne o nije bolesno samo nije prijatno.

Očigledno da ne razumeš.
Nije stvar u sexu, potrebi, svi je imamo, svi joj udovoljvamo... ali jeste pred kim. Poslednje što detetu treba je da na taj način upozna sexualnost, preko praktičnih primera sopstvenih roditelja. Jer ne može da shvati rodeljsku sexualnost na pravi način... naročito kada vam mame glume drugarice. Pričam o deci, nadam se da si toliko uspela da uklaviriš.
Ostavlja trajne posledice ako se detetu ne prezentuje ovaj aspekt na pravi način... i nikako ne sme mama, ili bilo koji od roditelja, bliskih rođaka da budu primer koji će im otvoriti ova vrata. Priča da, ali praxa nikako.
Naravno da nam se mame satiru, ali ne moramo da znam sa kim, i kako to rade.
Što se tiče primera iz uvodnog posta, čin je prirodan, ali nije moralo pred unukom... perverzna je sama ideja, ogavna. I sada ta devojka treba da stidi što je videla?

Koliko god da je normalno da ljudi masturbiraju,ipak postoje mesta i prilike za to.
Verovatnoca je sasvim normalna devojka,cak i vise,jer ona zeli da sebe ubedi da je to sanjala.Zato sto se u njenom poretku stvari,takve svinjarije ne tolerisu.
Taj deda je mogao otici u kupatilo,ako mu je tolko bilo do toga.
Cak bi i meni,muskarcu,bilo neprijatno da moj deda to radi u krevetu do mog.

Zato devojko,zaboravi sve to,za sva vremena,i zahvali tvojoj nazovimo osobini koja te je navela da pomislis da si sve to sanjala,jer dok je imas,normalna si i izgradjena osoba.
A deda i njegovi blamovi,neka se nose.

Back