hitno potrebna pomoc za Belku

sladax

Početnik
Poruka
6
Problem je sa kujicom koja vec 3,5 godine zivi ispred mojih zgrada,veoma slatka, jako mazna i umiljata, zove se Belka..Pre mesec ipo pocinju ogromni problemi.Naime, uhvatili su je sinteri ( prvi put) i odveli u onaj kazamat u Pozegi, tzv. azil. Da bih je spasila morala sam da je vakcinisem i cipujem na svoje ime, pri cemu su mi tad zapretili da moram da je drzim na povocu, da ce me kazniti ako nije na mojoj adresi,itd.Sva je bila istraumirana kad smo je izvukli (komsija i ja)...da nevolja bude veca, posle 15 dana je opet uhvate sinteri, izuzetno je mirna, i tad sam uz pomoc neke veze uspela da je izvucem, ali su mi rekli da ce mi treci put pisati kaznu a nju mi nece vratiti.Vec vise od 20ak dan na sve nacine pokusavam da joj nadjem neki smestaj, naravno uz novcanu nadoknadu, ali nikako nista ne nalazim.Pokusavam prek o svih foruma i fejsa, raspitujem se po okolini i selima, ali nista jos uvek....Sto je najgore ona je i skotna, mada imam varijantu za sterilizaciju ili za udomljenje stenaca...zna li neko za makar kakav smestaj, ona je jos uvek na ulici a sinteri haraju svakih 5-6 dana
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...462800740_1078292933_32306367_310118750_n.jpg

Belka je kujica iz Uzica, stara 3,5 godine.. jako umiljata, vakcinisana i cipovana. Vec dva puta bila u sinteraju i sledeci put prete da ce je ubiti a kuce nije agresivno. Trazi neko dvoristance gde bi mogla da bude na setalici. jos uvek nema nikakav smestaj,i dalje je na ulici, uspeli smo jedino juce da izbegnemo sinteraj....potreban makar i privremeni smestaj uz obezbedjivanje hrane ili novcanu nadoknadu, adzelati dolaze svakih 5-6 dana
Kontakt 064/20-46-510
index.php

Belka je kujica iz Uzica, stara 3,5 godine.. jako umiljata, vakcinisana i cipovana. Vec dva puta bila u sinteraju i sledeci put prete da ce je ubiti a kuce nije agresivno. Trazi neko dvoristance gde bi mogla da bude na setalici. jos uvek nema nikakav smestaj,i dalje je na ulici, uspeli smo jedino juce da izbegnemo sinteraj....potreban makar i privremeni smestaj uz obezbedjivanje hrane ili novcanu nadoknadu, adzelati dolaze svakih 5-6 dana
Kontakt 064/20-46-510
http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=11853

Ne vidi se slika ni na Zivotinjskom carstvu. :(

Back