HITNO POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AnaBg:):
U subotu sam izasla sa svojim deckom,da ne duzim pricu...Nesto smo se cimali na foru on nece da reaguje na mene...I tako ja sam mu sela u krilo,pocela da ga ljubim i vatam tako to,on se iz cimanja okrenuo za drugom ribom,i ja sam mu lupila samar

On je sad nenormalno ljut na mene...Sto puta sam mu se izvinula i ne vredi...

Mnogo ga volim i ne bih volela da ga izgubim,ako me ostavi ja pomisljam da se ubijem...zivota mi

ja mislim da bi bilo ok da se naguzish i kazesh evo dajem ti i pakashu samo me ne ostavljaj

Mangup:
Pripasce mi muka od ovog estrogena i palamudjenja i women support shit stvari....grow up,respect your self more....cekaj bre..jel znate engleski?! :lol: :lol:

E to je neobjashnjiv fenomen medju zenama... Jedna napravi sr*nje i zna da je ispala totalni kreten, njih 50 joj onda pruze fol podrshku (i one znaju da je ispala totalni kreten), onda ona njega nabedi da je on kreten, a njih 50 dalje prichaju svojim djechkima i prijateljima shta se desilo i kako je ispala totalni kreten.... Not gonna hapenn... Ja uvek puknem od smeha na takve bljuzgarije, al' nekako, shto vishe gledam takve stvari, sve se vishe mirim sa tim da neke stvari kod zena nikada necu razumeti...

AnaBg:):
U subotu sam izasla sa svojim deckom,da ne duzim pricu...Nesto smo se cimali na foru on nece da reaguje na mene...I tako ja sam mu sela u krilo,pocela da ga ljubim i vatam tako to,on se iz cimanja okrenuo za drugom ribom,i ja sam mu lupila samar

On je sad nenormalno ljut na mene...Sto puta sam mu se izvinula i ne vredi...

Mnogo ga volim i ne bih volela da ga izgubim,ako me ostavi ja pomisljam da se ubijem...zivota mi

E sada zamisli da si ti tako pogledala nekog tipa i da ti je decko razvalio samarcinu pred svima... Nije ovde u pitanju musko-zenski odnos, nego tvoj deciji postupak...

hitnapomoc2bp5.jpg

RASTMAN: Sto ti volis da donosis zakljucke o ljudima!!!! Jel to polazis od sebe kad sudis ili ......:? Verovatno da!!!
Prvo devojka je u poslednjoj recenici pomenula da joj je jako stalo pa ako je i postupali lose sto jeste, ali ajde poneo je trenutak ili sta vec..........nije to tkao strasno. Mozda je trenutno jako ljut pusti da ga malo da ga prodje.
Pozdrav

Nevencica:
RASTMAN: Sto ti volis da donosis zakljucke o ljudima!!!! Jel to polazis od sebe kad sudis ili ......:? Verovatno da!!!
Prvo devojka je u poslednjoj recenici pomenula da joj je jako stalo pa ako je i postupali lose sto jeste, ali ajde poneo je trenutak ili sta vec..........nije to tkao strasno. Mozda je trenutno jako ljut pusti da ga malo da ga prodje.
Pozdrav

Nevencice, shto ti volish da jurish moje postove i odgovarash napadima na iste....Ti to chachkash mechku ili.....? :-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back