mario80
Stara legenda
- Poruka
- 75.371
Ksiaomi Redmi 9 star godinu dana uzet u Vipu (A1), samo je odjednom počeo da se restartuje! Upali logo i ugasi, zazuji vibracija i tako u krug!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zbog krize u ukrajini ... mobilni strajkuje.Neće ni fastboot da uključi! Samo se restartuje! Fastboot prikaže sekund i opet u krug!
Haha ovo je najiskreniji odgovorЈебо си му кеву....
Crko rip.Ksiaomi Redmi 9 star godinu dana uzet u Vipu (A1), samo je odjednom počeo da se restartuje! Upali logo i ugasi, zazuji vibracija i tako u krug!
Извини али лажеш. У једно 23 теме марио је до детаља описао колико је то лош телефон!Mi 9 Lite imam vec dve godine, kao podmazan radi, a urnisao sam ga doslovno igricama.
Nosi u servis. Mada, tuzna istina je da vrlo cesto znaju da vrate iz servisa, a da ne urade nista specijalno
drugar ima taj sa 4gb a njegova koleginica sa 3gbJa nemam lite već onaj sa većom rezolucijom ekrana i sa 3/32 gb memorije (lažne verovatno)
Ovaj:
https://www.mobilnisvet.com/mobilni/7788/Xiaomi/Redmi-9
Druže, valjda znam šta sam uzeo. Možda ima faličnih, ali nisu sigurno svi. Nijedan problem u vidu nestabilnosti ili loših performansi nisam imao, a 600 sati igrica sam odigrao na njemu, pored ostalih stvari za koje koristim telefon.Извини али лажеш. У једно 23 теме марио је до детаља описао колико је то лош телефон!
Па твој има више лажне меморије од Мариовог?Moj je 6G/64G
đubre, naravnoUspeo sam nekako da uđem u safe mode, pobrisao sam sav keš, sve živo što sam našao sve aplikacije sam očistio i telefon se normalno upalio posle restarta. Biće da mu je totalno iscurela lažna memorija! Prosto nisam mogao da verujem telefon jedva godinu dana, ima silikonsku zaštitu, nikada mi nije ispao. Prosto neverovatno! Katastrofa nekvalitetni telefoni!
Vraćaj to odmah u Kinu. Idi u A1 da vidis da raskines ugovor ili nekako da se otarasis moba.Meni je upao u loop očigledno zbog nedostatka memorije tj lažne memorije. Moraću ovih dana da ga vratim na fabrička podešavanja nema druge.
Garanciju daje proizvodjac, a kod nas je po zakonu minimalna 2 godine...Nemam nikakav ugovor samo račun i garanciju. Uopšte mi nije jasno koja im je logika da daju garanciju na ove kineze kada imaju lažnu memoriju?!??