Hitno! Ksiaomi Redmi 9 se samo restartuje!

Uspeo sam nekako da uđem u safe mode, pobrisao sam sav keš, sve živo što sam našao sve aplikacije sam očistio i telefon se normalno upalio posle restarta. Biće da mu je totalno iscurela lažna memorija! Prosto nisam mogao da verujem telefon jedva godinu dana, ima silikonsku zaštitu, nikada mi nije ispao. Prosto neverovatno! Katastrofa nekvalitetni telefoni!

Mi 9 Lite imam vec dve godine, kao podmazan radi, a urnisao sam ga doslovno igricama.
Nosi u servis. Mada, tuzna istina je da vrlo cesto znaju da vrate iz servisa, a da ne urade nista specijalno
Извини али лажеш. У једно 23 теме марио је до детаља описао колико је то лош телефон!

Извини али лажеш. У једно 23 теме марио је до детаља описао колико је то лош телефон!
Druže, valjda znam šta sam uzeo. Možda ima faličnih, ali nisu sigurno svi. Nijedan problem u vidu nestabilnosti ili loših performansi nisam imao, a 600 sati igrica sam odigrao na njemu, pored ostalih stvari za koje koristim telefon.

Moj je 6G/64G

Poslednja izmena:
Uspeo sam nekako da uđem u safe mode, pobrisao sam sav keš, sve živo što sam našao sve aplikacije sam očistio i telefon se normalno upalio posle restarta. Biće da mu je totalno iscurela lažna memorija! Prosto nisam mogao da verujem telefon jedva godinu dana, ima silikonsku zaštitu, nikada mi nije ispao. Prosto neverovatno! Katastrofa nekvalitetni telefoni!
đubre, naravno

Mislim da mi je probleme naprsvio youtube danas puca ceo dan!

Screenshot_2022-02-28-21-29-11-732_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Back