Hitman 5 !?!

Ukupno sam igrao oko 3 sata..jer sam ponavljao dosta puta neke misije ;)
Ali se racuna samo ono na kraju sto ti pise za koliko si presao sve misije zajedno ;)
A inace sam ko zna kolko puta presao igru(sve delove :))..obozavam tu igru..po meni najbolja igra svih vremena i nikad mi ne dosadi :)

Pa pola stvari nema na vikipediji,ili je vrlo lose napisano
Ali bi bilo bas extra da izadje Hitman 5 al mozda da stave novog junaka,kad su vec to uradili kod Princa od Persije

Ako se ne varam snimljen je i film sa nazivom "Hitman" , Mr 47-a je čak glumio lik koji izgleda pljunuto isto kao iz igrice.

hmmmmmmm
hitman_wideweb__470x314,0.jpg

baby face :neutral:
hmb_agent47_vegas.jpg

Killer face :cool:

Nemam pojma..nadam se :D
Bilo bi extra da sledeci deo odrade da bude bas silent stil ;)
Ovo ne lici na Hitmana da ide i roka sve sto se krece i da juri neke ribe(a da ih pritom ne ka*a:lol:)

upravo tako film jeste dobar ali to ne predstavlja hitmana u pravom svetlu hitman je tihi ubica koji svoje mete likvidra na najneprimeceniji i najtishi moguci nacin ;) eto im scenaria i zadatka za 2 deo ako budu pravili ;)

Poslednja izmena:
Ako se ovo odnosi na mene, nikada je nisam ni igrao, da sam je igrao, presao bih...

Ako neko igricu predje za 27 minuta, bilo ko, ta igrica je sranje... ili taj neko mora da visi za kompom kao Stan, Kyle, Cartman i Kenny kada su igrali WoW da bi ubili onog tipa... ja se onda tom coveku divim
ako stave novog lika,igra ce biti bas bezze,izgubit ce svoje SRCE!!!:(...a ja sam dosad presao sve dijelove,osim prvog,jer je nekako,suhoparan,a na you tubu sam video isjecak,kao,neka expanzija haman....
naime....hitman se bori protiv onog covjeka u kolicima....koji ga je hvatao kroz cijelu igru.......a zna li se da li ce izac novi dio uopste.....

Back